عباس گودرزی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جلسه عصر امروز (سهشنبه 21 آذر) کمیسیون اجتماعی مجلس، اظهار داشت: طرح انتصاب اشخاص در مشاغل حساس با حضور کارشناسان مرکز پژوهشها و نماینده شورای نگهبان در این جلسه بررسی شد.
وی با بیان اینکه این طرح از سوی شورای نگهبان اعاده شده بود، افزود: مقرر شد که این طرح در کمیته ویژهای متشکل از مسئولان وزارت اطلاعات، نماینده شورای نگهبان، کارشناسان مرکز پژوهشها و همچنین اعضای کمیسیون اجتماعی بررسی و در این باره گزارشی تهیه و به اعضای کمیسیون ارائه شود.
- علت اولیه آتشسوزی در پالایشگاه تهران مشخص شد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به بخش دیگری از جلسه کمیسیون متبوعش ، گفت: در جلسه عصر امروز گزارش نماینده شرکت پالایش و پخش نفت درخصوص علت آتشسوزی اخیر پالایشگاه تهران و اقدامات انجامشده برای بررسی علل این حادثه قرائت شد.
انتهای پیام/*