1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

آیا افشانی هم به سرنوشت "نجفی" دچار می‌شود؟

  • 23 خرداد 1397 - 12:47
  • اخبار اجتماعی
آیا افشانی هم به سرنوشت "نجفی" دچار می‌شود؟

عملکرد ضعیف نجفی شهرداری تهران برای شهروندان فراموش نخواهد شد و بی‌برنامگی وی را مجبور به استعفا کرد و این در حالی است که افشانی شهردار جدید تهران نیز برنامه‌ای برای شهر ندارد و همان وعده‌های نجفی را به شهروندان می‌دهد.

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در  پنجمین دوره انتخابات شورای شهر تهران اسامی در سال گذشته اسامی 21 نفر از کاندیداهای خود را برای کسب کرسی‌های پارلمان محلی با محوریت محسن هاشمی رفسنجانی تایید کرد.

لیست اشاره شده تحت عنوان لیست امید توانست در بین سایر لیست‌های ارائه شده بالاترین آرا برای حضور در شورای شهر تهران را کسب کند و این در حالی بود که کاندیداهای اصلاح طلبان شعارهای بسیاری را مبنی بر تغییر و کار در شهر تهران داده بودند.

با مشخص شدن اسامی منتخبین شورای پنجم جلسات غیر رسمی آنها آغاز شد و در این جلسات فرایند انتخاب شهردار و برخی از موضوعات شورای شهر تهران اعم کمیسیون‌ها شورا تعیین تکلیف شد.

در ادامه نیز نخستین جلسه رسمی شورای شهر تهران در اول شهریور سال گذشته با برگزاری مراسم تحلیف انتخابات هیات رئیسه شروع شد و در ادامه جلسه نیز اعضای شورای شهر تهران محمدعلی نجفی را با 21 رای به عنوان شهردار تهران انتخاب کردند.

با انتخاب هیئت رئیسه و شهردار تهران فعالیت شورای شهر به صورت رسمی آغاز شد، اما در ادامه شورای پنجم کیفیت لازم را برای اداره شهر نداشت، چراکه جلسات شورای شهر تهران خروجی را در پی نداشت و بسیاری از جلسات شورا کنسل کننده و بدون خروجی برگزار شد.

ناکارآمدی شورای شهر تهران در این دوره از مواردی بوده که بسیاری از اعضای‌ سابق شورای شهر تهران در این خصوص اظهار نظر کرده‌اند؛ پرویز سروری عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به قدرت کامل اصلاح‌طلبان در حوزه‌های مدیریتی کشور گفت: مسلماً دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران از دوره‌های معدود و استثنایی به‌شمار می‌رود که قدرت کشور به‌طور کامل در دولت, مجلس شورای اسلامی و شورای شهر در اختیار اصلاح‌طلبان قرار گرفته بنابراین به‌تبع آن تمام استانداری‌ها؛ فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها و سفارت‌خانه‌ها در اختیار این جریان قرار دارد و از این رو با توجه به تمرکز قدرت و اختیارات در این جریان انتظار می‌رفت که دیگر اصلاح‌طلبان بهانه‌ای برای ناکارآمدی نداشته باشند چرا که همه عرصه‌ها برای عملیاتی کردن شعارهایشان در اختیار آنها قرار دارد.

در این بین نیز شهروندان تهرانی گلایه‌های بسیاری را از عدم کارآیی مدیریت شهری در این دوره داشته‌ و دارند به طوری که در ماه‌های گذشته شاهد تجمع بسیاری از آنها در مقابل شورا و شهرداری بودیم و با شعارهای بر عدم کارآیی مدیریت شهری تاکید داشتند.

شورای شهر تهران در نخسین گام خود در این دوره محمدعلی نجفی را به عنوان شهردار تهران انتخاب کرد انتخابی که به گفته بسیاری از کارشناسان حوزه مدیریت شهری و برخی از اعضای سابق شورای شهر تهران انتخاب خوبی نبود چرا که نجفی پیش از این نیز کارنامه خوبی را در سال‌های اخیر برای حضور در سمت‌های مختلف نداشته است.

نجفی در زمان حضورش نه تنها به وعده‌های خود عمل نکرد و برنامه جدیدی را انجام نداد بلکه اقدام به توقف پروژه‌های شهری کرد به طوری که در زمان حضور نجفی در شهرداری از افتتاح پروژه‌های خاص خبری نبود.

تعطیلی خط 7 مترو تهران نیز یکی از شاهکارهای نجفی در زمان حضورش در شهرداری تهران بود و خط 7 مترو تهران را به دلیل عدم امنیت تعطیل کرد، تعطیلی که مشکلات بسیاری را برای شهروندان ایجاد کرد.

مدیریت شهری در این دوره نتواسته است انتظارات شهروندان برآورده کند و هم اینک بسیاری از پروژه‌های شهرداری به صورت نیمه تمام رها شده است و در این زمینه مسئولان شهری برنامه‌ای برای اتمام پروژه‌ها ندارند.

نجفی شهردار سابق تهران سرانجام استعفای خود را تقدیم شورای شهر تهران کرد و اعضای شورا نیز پس از برگزاری دو جلسه در نهایت رای به پذیرش استعفای نجفی دادند.

با خروج نجفی از شهرداری تهرن در ادامه فرایند انتخاب شهردار بعدی در این دوره از شورای شهر تهران کلید خورد و اعضای شورای شهر تهران در پروسه‌ای و در این بین تعدادی از گزینه‌ها نهایتا محمد علی افشانی را به عنوان دومین شهردار خود در پنجمین دوره از شورای شهر تهران انتخاب کردند.

انتخاب افشانی به عنوان شهردار تهران در حالی اتفاق افتاده است که بسیاری از کارشناسان مدیریت شهری نسبت به اینگونه انتخاب حزبی انتقاد دارند.

عضو سابق شورای شهر تهران به تداوم رکود در شهر تهران اشاره کرد و افزود: شهر در رکود و توقف عملیاتی به‌سر می‌برد، آش دستپخت شورای شهر و شهرداری به‌قدری شور شده که صدای برخی از بزرگان اصلاح‌طلب را درآورده که به این موضوع اذعان دارند که ادامه این وضعیت مخاطرات جدی برای اصلاح‌طلبان و مردم شهر به‌دنبال خواهد داشت. در آستانه یک‌سالگی شورای شهر دومین شهردار تهران راهی خیابان بهشت شده که تا شش ماه آینده باید منتظر گذشت زمان در انتخاب معاونین و شهرداران و اتلاف زمانی مجددی از مردم تهران باشیم بنابراین عملاً شهر یک بار دیگر حداقل ظرف شش ماه آینده در فریز به‌سر خواهد برد و عملاً مردم شهر چنین سؤالی را مطرح می‌کنند که آیا شهردار جدید قادر به بهبود بخشیدن به اوضاع هست؟ آیا چرخ در گل مانده مدیریت شهری را خارج می‌کند و قادر به تحرک و فعالیت‌بخشی به مدیریت شهر است؟

سروری در ادامه با اشاره به تبعات نگاه تند سیاسی شهردار جدید، بیان کرد: با آنکه هنوز پاسخ این پرسش‌ها مشخص نیست اما متأسفانه نگاه تند سیاسی آقای افشانی به‌عنوان شهردار جدید این شائبه را ایجاد می‌کند که آیا وی نیز با نگاه دوبعدی یعنی سیاه و سفید شهر را اداره خواهد کرد؟ آیا شهروندان یک بار دیگر شاهد حزب‌سالاری به‌جای شایسته‌سالاری در انتخاب مدیران شهری خواهند بود؟ متأسفانه نوع نگاه سیاسی آقای افشانی به این تردید دامن می‌زند که سیاسی‌کاری در شهرداری تهران حتی نسبت به گذشته تشدید شود و فعالیت شورای شهر که از ریل کارشناسی به ریل شهرداری منتقل شده تداوم خواهد داشت؟! بی‌تردید نتیجه چنین راهبردی تداوم رکود و توقف شهر تهران است و تداوم روی زمین ماندن پروژه‌ها.

وی با تأکید بر ایجاد سونامی بحران مدیریتی در تهران یادآور شد: متأسفانه شهرداری تهران در یک سال گذشته نه‌تنها پروژه جدیدی کلید نزده بلکه پروژه‌های کامل‌شده که کارآیی آنها به اثبات و به بهره‌برداری رسیده بود همانند خط 7 و 8 متروی تهران را دچار توقف کرده و مردم را از خدمات‌دهی آن محروم کرده است. خط 7 مترو که خدمات‌دهی خوبی به مردم داشت و پاسخگوی تقاضای حمل‌ونقل بسیاری از مردم از شرقی‌ترین نقطه تا غربی‌ترین نقطه تهران بود در نگاه‌های سیاسی آقایان بدون استفاده و معطل مانده است، یا بی‌خاصیت کردن خط 8 مترو که هزینه‌های رفت‌وآمدی شهروندان را به حرم امام و فرودگاه امام خمینی بسیار کاهش می‌دهد نیز از هنرهای مدیریتی اعضای شورای شهر است که نه‌تنها پروژه جدیدی را کلید نزدند بلکه پروژه‌های قبلی را متوقف کردند و وضعیت غیر قابل قبولی را در شهر حاکم کرده‌اند, وضعیتی که در آینده‌ای نه‌چندان دور می‌تواند منجر به تولید سونامی نگران کننده‌ای در تهران در ایجاد مشکلات متعددی شود.

اقبال شاکری دیگر  عضو سابق شورای شهر تهران نیز در این باره افزود:  به نظرم اعضای شورای شهر یک بار دیگر در برابر انتخاب دشواری قرار گرفته اند و یک بار دیگر باید پاسخگوی شهروندان تهرانی باشند. امیدوار هستیم یک بار دیگر شاهد اتفاقات و استعفاهای مکرری که در دوران مدیریت  نجفی رخ داد نباشیم؛ افشانی به هیچ وجه مناسب شهرداری تهران نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر نیز شهردار جدید تهران نتواسته است پاسخ لازم را به مطالبات شهروندان تهرانی بدهد که یکی از مطالبات آنها در این هفته‌ها افتتاح خط 7 مترو تهران و البته سایر پروژه‌های شهری نیست که در این زمینه مدیریت شهری،شهروندان را به بازی گرفته‌اند و زمان‌های بسیاری را برای افتتاح خط مترو تهران داده‌اند و به نظر هم نمی‌رسد با این تلاش بی وقفه مدیریت شهری خط7 مترو تهران افتتاح شود!

هم اکنون شهر تهران تبدیل به یک شهر خاموش شده است شهری که خبری از افتتاح پروژه‌های عمرانی و شهری در آن نیست در حالی که در دوره گذشته از مدیریت شهری شاهد بهر‌ه‌برداری پروژه‌های متعددی در بخش های مختلف بوده‌ایم و مردم نیز آن روزها را فراموش نکرده اند و آن را با مدیریت شهری در این دوره مقایسه خواهند کرد.

انتهای پیام/

 
R1491/P1014142
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
حج و زیارت
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • بهترین پزشک برای درمان انحراف ستون فقرات
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.