وجود ۱۰۰ واحد صنعتی تولید کفش فاقد مجوز در استان قم


وجود 100 واحد صنعتی تولید کفش فاقد مجوز در استان قم

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: در صنعت کفش ۱۵۰ واحد در سال گذشته فعالیت می‌کردند و بالغ‌بر ۱۰۰ واحد فاقد مجوز بودند و بنا بر این شده که این واحدها قانونمند شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمد فراهانی ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات امام جواد(ع) برگزار شد، اظهار داشت: در صنعت کفش 150 واحد در سال گذشته فعالیت می‌کردند و بالغ‌بر 100 واحد فاقد مجوز بودند و بنا بر این شده که این واحدها قانونمند شوند.

وی با انتقاد از قانونمند نبودن برخی از واحدهای تولیدی افزود: متأسفانه با وجود تصمیمات گرفته‌شده مبنی بر قانونمند کردن واحدهای تولیدی فاقد مجوز، نه‌تنها این واحدها قانونمند نشدند، بلکه به تعداد آن‌ها اضافه‌شده و بسیاری از واحدهای قانونمند نیز به دلیل عدم پرداخت مالیات برای واحدهای غیرقانونی، رغبتی به قانونی بودن ندارند‌.

در بخشی از این جلسه، سید رضا موسوی مدیرکل سازمان حفاظت از محیط‌زیست استان قم، گفت: در جهت برخورد با واحدهای آلاینده، مکانیسم‌های مختلفی وجود دارد و از نظر ما کنترل آلایندگی برای تولیدکنندگان کار سخت و پیچیده‌ای نیست و برخی واحدها که کنترلی روی آلاینده‌های خود ندارند، به دلیل نبود مشاور مناسب یا عدم سرمایه‌گذاری واحدها در این زمینه است.

وی برخورد قاطع با واحدهای آلاینده را موردتوجه قرار داد و عنوان کرد: اداره محیط‌زیست در زمینه آلاینده‌های محیطی اقدامات مناسب را اعمال می‌کند و در برابر واحدهای آلاینده که اقدام به رفع مشکل خود نمی‌کنند، اقدامات جدی را به عمل می‌آورد و در صورت لزوم از ادامه فعالیت‌های آنان ممانعت به عمل می‌آید.

مدیرکل سازمان حفاظت از محیط‌زیست استان قم تصریح کرد: برخی از واحدهای آلاینده که در لیست صنایع آلاینده باشند، مجوز واردات داده نمی‌شوند و سایر واحدها نیز بر اساس رتبه آن‌ها در میزان کمبود آلایندگی، رتبه‌بندی می‌شوند.

در بخشی از این جلسه، محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به روند ارائه تسهیلات به برخی از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: در منطقه سلفچگان برای یکی از واحدهای تولیدی تسهیلاتی پرداخت شد که بخشی از تسهیلات آن‌ها باقی‌مانده بود که از طریق دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاران استانداری در دست پیگیری است.

سیجانی ادامه داد: واحدهایی که در جهت قانونمند کردن مجموعه خود اقدام نمی‌کنند، باید با ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های تولیدی مواجه شوند تا با واحدهایی که به‌صورت قانونی کارکرده و مالیات پرداخت می‌کنند یکسان شوند و در صورت عدم قانونمند کردن واحد خود، باید با مجازات مواجه شوند، چرا که تمامی واحدهای قانونمند، هزینه‌های بیشتری نسبت به واحدهای غیرقانونی متحمل می‌شوند که این امر عادلانه نیست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ابراز کرد: در سال گذشته 28 مورد واحد تولیدی با حدود 47 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده که در سال 97 ابلاغ جدیدی صورت نگرفته است و این مشکل باید رفع شود.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon