آذربایجان شرقی| ‌راه‌اندازی نخستین مرکز پژوهشی سلول‌های بنیادین بازساختی در مراغه‌

آذربایجان شرقی| ‌راه‌اندازی نخستین مرکز پژوهشی سلول‌های بنیادین بازساختی در مراغه‌

دبیرستادفناوری سلول‌های بنیادی ریاست جمهوری گفت: اولین مرکزتحقیقاتی و پژوهشی سلول‌های بنیادین خارج از مراکز استان‌ها در کشور در مراغه ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراغه، امیرعلی حمیدیه امروز در نشست شرکت‌های دانش بنیان فعال در این شهرستان با اشاره به راه اندازی اولین مرکزتحقیقاتی درمراغه اظهارداشت: اولین مرکزتحقیقاتی و پژوهشی سلول‌های بنیادی خارج از مراکز استان‌ها در کشور برای اولین بار در مراغه ایجاد می‌شود.

وی افزود: درحال حاضر 21 شعبه پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه سلول‌های بنیادی زیرساختی درمراکز استان‌های کشورفعالیت می‌کنند که برای اولین بار در کشور این مرکز در غیر از مرکز استان ایجاد می‌شود.

حمیدیه افزود: باهدف کاربردی کردن و توسعه این فناوری 78 شرکت دانش بنیان درزمینه توسعه سلول‌های بنیادی و پزشکی فعال هستند و طرح‌های مناسبی نیز توسط این شرکت‌ها درسطح کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بازاریابی و سرمایه گذاری توسط شرکت‌ها و بخش خصوصی می‌تواند زمینه ساز ورود فعال کشور به بخش بازارهای جهانی در این حوزه شود و ضروری است مسئولان مربوطه درکشور حمایت‌های لازم را درخصوص توسعه شرکت‌های دانش بنیان زا داشته باشند.

دبیرستاد توسعه علوم و فناوری سلول‌های بنیادی ایران در ادامه با اشاره به ضرورت تجاری سازی این رشته در کشور، تصریح کرد: توسعه و ایجاد بازار مناسب برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان باهدف ایجاد بازار تجاری برای رشته‌های بنیادین سلولی در کشور امری ضروری بوده و این نهاد به دنبال توسعه این رشته نه تنها در کشور بلکه به صورت صادراتی است.

وی گفت: باتوجه به سرمایه گذاری‌های کلان و میلیاردها دلاری کشورهای توسعه یافته دراین رشته و حتی کشورهای همسایه، حضور در بازارجهانی تجارت محصولات مبتنی برسلول‌های بنیادی و ژن درمانی نیازمند مشارکت بخش‌های خصوصی است.

وی افزود: برای این منظور نیاز به تیم‌های تخصصی برای کاربردی کردن پژوهش‌ها در این حوزه و نیز ارتباط مستحکم و پایدار با بخش خصوصی برای تجاری سازی محصولات تولیدی است.

حمیدیه اضافه کرد: اکنون دوره ساخت مدارس و دانشگاه‌ها در حال به سرآمدن بوده و برای توسعه علم و فناوری و بهره گیری از آن در بازار جهانی، نیاز به ساخت و توسعه پژوهشگاه و پژوهشکده‌ها و تبدیل دانشگاه‌ها به نسل سوم و چهارم و چابک سازی است.

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از اولویت‌های مراغه

حمیدشکری فرماندارمراغه در این جلسه با تاکید برحمایت از شرکت‌های دانش بنیان در منطقه اظهارداشت: حمایت از شرکت‌های فعال دانش بنیان در منطقه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و باید حمایت‌های لازم از این شرکت‌ها توسط دشتگاه های اجرایی و بانک‌ها انجام شود.

وی گفت: ازحضور بخش‌های خصوصی و دانش بنیان در زمینه‌های پزشکی و سلول‌های بنیادی در مراغه استقبال می‌کنیم و زمینه‌های لازم در این شهرستان فراهم می‌شود.

شکری ادامه داد: توسعه و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه پزشکی، دراین شهرستان گام مهمی در تبدیل آن به قطب درمانی منطقه خواهد بود.

وی تصریح کرد: توسعه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در زمینه پزشکی، در این شهرستان گام مهمی در تبدیل آن به قطب درمانی منطقه خواهد بود.

به گزارش تسنیم، با ایجاد مرکز تحقیقاتی و پژوهشی سلول‌های بنیادین در این شهرستان زمینه‌های لازم برای تبدیل این شهرستان به مرکز قطب درمانی منطقه کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon