سورنا ستاری: باید قبول کنیم زیرساخت‌های دانشگاهی ایران مانند کشور‌های پیشرفته نیست


سورنا ستاری: باید قبول کنیم زیرساخت‌های دانشگاهی ایران مانند کشور‌های پیشرفته نیست

رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: باید قبول کنیم که ایران همانند کشور‌های پیشرفته نیست و زیرساخت‌های دانشگاهی هم نمی‌تواند همانند آن‌ها باشد.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، امکانات کافی و مناسب است که از جوانان کشور نخبه می‌سازد و سبب شکوفایی استعداد آنان می‌شود؛ اما در شرایط فعلی  امکانات و زیرساخت‌های مناسبی حتی در بهترین دانشگاه‌های ایران هم دیده نمی‌شود و به گفته دانشجویان زیرساخت ها و تجهیزاتی که در دانشگاه ها وجود دارد متعلق به ده ها سال پیش است که امروز اکثر آنان از رده خارج شده اند و توان کار کردن با آن‌ها وجود ندارد؛ با این حال  دانشجویان  ایرانی توانسته اند به کمک همین دستگاه های قدیمی و تجهیزات کوچک هم دست به کارهایی بزرگ بزنند و محصولات ایرانی با کیفیت را خلق کنند اما همه  می‌دانیم که در این شرایط روند رشد و پیشرفت کشور کند خواهد شد در شرایطی که مسئولان باید به فکر چاره‌ای باشند تا دانشگاه‌ها را از این بحران خارج کنند می‌گویند دانشجویان باید با این شرایط کنار بیایند و وضعیت کشور را درک کنند.

سورنا ستاری رئیس بنیاد ملی نخبگان  در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛  در واکنش به صحبت برخی دانشجویان نخبه مبنی‌ بر نبود زیرساخت‌های مناسب در دانشگاه‌های کشور گفت: موضوع  مهم این است که بدانیم  تنها نباید به زیرساخت‌های دانشگاهی توجه کرد  بلکه در کنار این زیر ساخت‌ها نهادهای دیگری هم وجود دارند و تمام این موارد در کنار یکدیگر معنا پیدا می‌کنند.

دانشجویان توقعات خود را متناسب با شرایط ایران در نظر بگیرند

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اهمیت راه اندازی کسب‌وکارهای نوپا  ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌هایی در کنار دانشگاه ها به وجود آمده اند که فعالیت خود را در دانشگاه ها شکل داده و آن را استمرار بخشیده اند. 

ستاری در پاسخ به این سوال که چرا ظرفیت‌های دانشگاهی مانند دانشگاه شریف که یکی از بهترین دانشگاه‌های ایران  پایین است، اظهار کرد: باید توجه کنیم که تنها دانشگاه شریف در کشور وجود ندارد و دانشگاه‌های دیگری هم در کشور وجود دارند که هر کدام از آن‌ها  ظرفیت‌ها و زیرساخت‌هایی بسیار بالاتر و بهتر نسبت به دانشگاه شریف دارند.

وی با تأکید بر اینکه ایران  همانند بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان چون سوئیس نیست، گفت: باید این را قبول کنیم که ایران همانند سوئیس نیست و البته  دانشجویان هم باید شرایط ایران را در نظر بگیرند و توقعات خود را متناسب با اوضاع موجود تنظیم کنند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان  با تاکید بر اینکه دانشجویان باید ایده‌های خود را در کشور پیاده‌سازی کنند، اظهار کرد:  این دانشجویان هستند که سبب پیشرفت کشور می‌شوند و توجه به زیرساخت‌ها و رشد کشور یک موضوع دوطرفه است.

ستاری تصریح کرد: نه ما قرار است امکانات کشورهای دیگر  را در اختیار دانشجویان قرار دهیم و نه آنها قرار است کاری در حد و اندازه کشورهای پیشرفته را انجام دهند؛ بلکه خود دانشجویان باید در کشور کار کنند و کشور را توسعه دهند و باعث پیشرفت شوند.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon