اصلاح نظام اداری در ۱۰ محور در اردبیل اجرا می‌شود


اصلاح نظام اداری در 10 محور در اردبیل اجرا می‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با اشاره به مصوبه اصلاح نظام اداری ابلاغ شده از چهاردهم شهریورماه به دستگاه‌های اجرایی گفت: با ابلاغ این مصوبه اصلاح نظام اداری در ۱۰ محور مدنظر است.

به گزرش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، داود شایقی صبح امروز در نشست معاونان مدیریت و برنامه‌ریزی اردبیل اظهار داشت: سرمایه انسانی رکن اصلی سازمان‌ها بوده و برنامه‌ریزی هدفمند منابع انسانی و رشد و توسعه پایدار آنها آینده روشن و موفقی را برای هر سازمان ترسیم می‌کند و توانمندسازی منابع انسانی بر محور روش‌ها و استراتژی‌های خاص عامل اصلی و ممتاز برای بقا، رشد، رقابت و برتری سازمان‌ها در عصر کنونی است.

وی مهمترین و حیاتی‌ترین دارایی هر سازمان را نیروی انسانی برشمرد و افزود: در شرایط کنونی سازمان‌ها برای بقا در محیط پیچیده و پرچالش به نیروی انسانی توانمند و خلاق نیازمند هستند به طوری که توانمندسازی کارکنان یکی از ابزارهای موثر برای افزایش بهره‌وری است و مهمترین عامل برای حفظ و بقای سازمان به منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانایی‌های فردی و گروهی افراد در مسیر رشد و بالندگی سازمان و توجه به اهداف موردنظر است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: توانمندسازی فرآیند توسعه است که سبب افزایش توان کارکنان برای حل مشکل ارتقای بینش کارکنان می‌شود و آنان را قادر می‌سازد تا عوامل محیطی را شناسایی کرده و تحت کنترل درآورند.

شایقی این رویکرد را در مسیر یک فرآیند مستمر و دائمی دانست و بیان کرد: در این رویکرد به کارکنان تفویض اختیار می‌شود تا خودشان تصمیم بگیرند و در حقیقت توانمندسازی کارکنان منبع اصلی حفظ مزیت رقابتی هر سازمان است که مدیر سازمان مهمترین عامل در این راستا به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: توانمندسازی از طریق آموزش به عنوان یک برنامه سازمانی کارکنان را قادر می‌سازد تا با ارتقای سطح فکری و شغلی خود در کنار بکارگیری موثر دانش و مهارت در مسیر اهداف و استراتژی‌های سازمان بهره‌وری و اثربخشی را افزایش دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل بررسی میزان تحقق شاخص‌های توانمندسازی کارکنان را از طریق آموزش‌های ضمن خدمت یکی از مهمترین برنامه‌های سازمانی برشمرد و اظهار کرد: اجرای صحیح این دوره‌ها، اطلاعات بسیار مفیدی را درباره چگونگی طرح‌ریزی و اجرای برنامه‌های آموزشی در اختیار آنها قرار می‌دهد که مبنای موثری برای ارزیابی عملکرد واحدهای آموزشی سازمان‌ها پایه‌ریزی می‌کند.

شایقی گفت: برنامه‌ریزی آموزشی با هدف توانمندسازی کارکنان، سازمان را از وجود نیروهای مسئولیت‌پذیر، سازگار، رقابت‌کننده، یادگیرنده و خلاق بهره‌مند می‌کند و مدیران از طریق برنامه‌ریزی، اجرا و ارزشیابی انواع آموزش‌های ضمن خدمت می‌توانند سازمان را به سوی توسعه و تغییر سوق داده و اسباب تحول در ساختارها، روابط بین افراد و کسب مزیت رقابتی در سازمان را فراهم کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با اشاره به مصوبه اصلاح نظام اداری ابلاغ شده از چهاردهم شهریورماه به دستگاه‌های اجرایی بیان کرد: با ابلاغ ریاست جمهوری مصوبه اصلاح نظام اداری در 10 محور مدنظر است.

معاون توسعه و مدیریت سرمایه انسانی مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اردبیل نیز در این جلسه تصریح کرد: از امسال تا سال 99 در یک بازه زمانی سه ساله این برنامه‌ها هدفگذاری شده تا بتوانیم به اهداف موردنظر در تمامی بخش‌ها دست پیدا کنیم و در نظام اداری جدید کاهش 12 درصدی اندازه دولت و نیروی انسانی آن بهبود شاخص توسعه دولت الکترونیک و رشد بهره‌وری در ادارات تا 50 درصد، برنامه‌ریزی و هدفگذاری شده است.

عبادی گفت: این نظام اداری در همه دستگاه‌ها لازم‌الاجراست که امیدواریم از سطح ستاد تا صف براساس این برنامه‌ریزی‌ها برنامه‌های پیش‌بینی شده عملیاتی و پیاده‌سازی شود.

وی بیان کرد: هدف این است که دولت در نظام جدید اداری به دنبال کوچک‌سازی ساختار قدیمی خود بوده و در کنار آن سعی در ساماندهی کارها و اثربخشی آنها دارد تا بتوان به ارتقای کیفیت خدمات دولتی اقدام کرد.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon