کردستان| ۱۶ آذر نماد خروش دانشجویان در مقابل ظلم و ستم دشمنان است

کردستان| 16 آذر نماد خروش دانشجویان در مقابل ظلم و ستم دشمنان است

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کردستان گفت: ۱۶ آذر نماد خروش دانشجویان در مقابل ظلم و ستم و نفی دخالت دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام محرم بیابانی، ظهر امروز در آئین گرامیداشت روز دانشجو که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه جوانی دوران عجیبی است، اظهار داشت: جوانی دوران طراوت و شادابی انسان است.

وی با ذکر اینکه جوانی دوران جمع اضداد است، گفت: دوران جوانی هم دوران بیداریست، هم دوران بیماریست؛ جوانی هم دوران امیریست، هم دوران اسیریست؛ هم دوران نعمت است، هم دوران نقبت است و در نهایت هم دوران عسر بوده و هم دوران یسر است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کردستان با ذکر اینکه اگر جوان خودبین باشد و اسیر شهوات و غرایز درونی شود، بیمار و اسیر خواهد شد؛ تصریح کرد: در مقابل اگر جوان خدابین شود، امیر و صاحب عزت خواهد شد و در دوران نعمت به سر خواهد برد.

وی با تأکید بر اینکه جوان فضیلت‌طلب و فضیلت‌جوست، ادامه داد: 16 آذر روز فضیلت‌طلبی بود که در آن دخالت بیگانگان در امور کشور پذیرفته نشد و برای کشور عزت خلق شد.

بیابانی با اشاره به اینکه دانشجویان انقلابی حاضر به شهادت شدند اما دخالت دشمن را نپذیرفتند، افزود: جوان ذلت، زور و ستم را نمی‌پذیرد و خواهان عزت و سربلندی است.

وی با اعلام اینکه امروز نظام و انقلاب ما به برکت خون شهدا و جانفشانی جوان عزیز شده است، اظهار کرد: اگر کشور تهدید شود جوانان در صحنه حضور یافته و مقابله خواهند کرد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه کردستان در پایان یادآور شد: 16 آذر نماد خروش دانشجویان در مقابل ظلم و ستم و نفی دخالت دشمنان است.

رئیس دانشگاه کردستان نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه بزرگان و دانشمندان، تاریخ، پیشنه و تمدن ایران و کردستان قابل احترام است، اظهار داشت: دانشجویان و جنبش دانشجویی بخشی از هویت جمهوری اسلامی است و در چنین روزی با افتخار از خدمت انسان‌سازانه بزرگان و اندیشمندان یاد خواهیم کرد.

فردین اخلاقیان‌طاب با ذکر اینکه جنبش جمعی یک حرکت اجتماعی در راستای نیل به اهداف خارج از نهاده‌های قدرت است، افزود: جنبش دانشجویی قدمتی یه قدمت دانشگاه دارد که در کنار سایر حرکت‌های اجتماعی خلق و رشد یافت.

وی با ذکر اینکه تفاوت این جنبش با جنبش‌های احزاب این است که دانشگاه نهادی اجتماعی است، خاطرنشان کرد: دانشگاه محل آموزش و پژوهش است و از طریق آن به مباحث ورود کرده تا بتوان به وسیله نقد منصفانه، انتقاد و گفتگو در راستای توسعه و تحول گام برداشت.

رئیس دانشگاه کردستان با ذکر اینکه دانشجویان عملکرد اصلاح‌طلبانه و تغییر‌آفرین را دنبال می‌کنند، تصریح کرد: در طی این مسیر باید رفتارهای یأس آمیز و ناراحت‌کننده را کنار گذاشت.

انتهای پیام/‌ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon