کاشان|۷۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می شوند

کاشان|70 درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می شوند

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت : طی سال جاری بیش از ۵۵۰ میلیارد ریال صرف مرمت بازسازی آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه های فنی حرفه ای شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، ابراهیم  صالحی عمران عصرامروز در دانشکده فنی حرفه ای کاشان  با اشاره به اینکه بیش از  یک هزار میلیارد تومان  برای به سازی دانشگاه نیاز داریم اظهار داشت:  به طور میانگین حدود 70 درصد از دانش آموختگان این دانشگاه جذب بازار کار می‌شوند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور افزود: مهارت‌هایی به دانشجویان این دانشگاه ارائه می‌شود که  این افراد توانایی اشتغال  برای خود را ایجاد کنند به گونه‌ای که در بسیاری از رشته‌ها نزدیک به صددرصد دانش آموختگان وارد بازار کار می‌شوند و در برخی دیگر این گونه نیست که این رشته‌ها را بازنگری خواهیم کرد.

صالحی عمران افزود: دانش آموختگان این دانشگاه در بخش‌های دولتی استخدام نمی‌شوند و هدف نیز این نیست که کارمند دولت شوند  بله خود کار آفرینی می کنند. 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به شرایط اقتصادی کشور تاکید کرد: دانشگاه های کشور و به خصوص دانشگاه فنی و حرفه ای نیازمند رشد کیفی هستند همچنین در این مورد 30 کارگاه فنی در سال جدید تاسیس می شود.

وی همچنین تصریح کرد: در سال جاری از محل اعتبارهای تمک دارایی 55 میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی کارگاه ها و آزمایشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای اختصاص یافت در حالی که برای استانداردسازی یک هزار و 300 آزمایشگاه و کارگاه در این دانشگاه، به یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بتوان یک محیط کار عملی و بازار اشتغال را برای دانشجویان مهیا کرد.

صالحی عمران نقش دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در تحقق اقتصاد مقاومتی نسبت به سایر مراکز علمی را متمایز و بسیار تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: این دانشگاه نیروی متخصص و ماهر برای کشور تربیت و روانه بازار می کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: نرخ رشد بودجه حدود 13 درصدی که برای این دانشگاه در لایحه بودجه در نظر گرفته شده ، متناسب با نیازهای این مرکز علمی نیست.

صالحی عمران افزود: نرخ رشد در نظرگرفته شده در لایحه بودجه برای این دانشگاه در قیاس با سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی که بیشتر نظری هستند، کفاف و پاسخگوی رشدکیفی این دانشگاه نیست.

وی بدون اشاره به رقم بودجه در لایحه، افزود: این در حالی است که درس های عملی در دانشگاه فنی و حرفه ای ارائه می شود و مواد مصرفی آنها بسیار زیاد است.

صالحی عمران افزود: تلاش داریم تا پایان سال عضو هیأت علمی جدید جذب کنیم و هم اکنون 20 هزار نیروی حق التدریس داریم که باید برای جذب آن‌ها تلاش کنیم و کمیته ساماندهی نیز برای این موضوع تشکیل شده است.

وی گفت: تلاش داریم امسال ارتباط با صنعت، بخش خصوصی، اصناف و شهرک‌های صنعتی و کارفرمایان را افزایش دهیم.صالحی عمران افزود: براساس تفاهم نامه‌ای که با صندوق نوآوری و شکوفایی امضا کرده ایم مقرر شد زمینه‌ای فراهم کنیم که دانشجویان و استادان این دانشگاه بتوانند شرکت‌های دانش بنیان تأسیس کنند.

وی گفت: همچنین با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز مذاکره کرده ایم که مراکز نوآوری را در واحد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای ایجاد کنیم.

صالحی عمران با بیان اینکه اشتغال به تحصیل حدود 170 هزار دانشجو در این دانشگاه ظرفیت‌های خوبی برای تأسیس شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد است.

وی با اشاره به جدا شدن این دانشگاه از وزارت آموزش و پرورش و پیوستن آن به وزارت علوم گفت: این دانشگاه از نظر دارا بودن مربی، استاد و کارکنان مشکلاتی دارد و تلاش می‌کنیم این مشکل را نیز برطرف کنیم و تا امروز 370 نفر برای جذب و ساماندهی به سازمان امور استخدامی معرفی شدند تا کد استخدامی دریافت کنند.

 رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور یادآور شد: حدود 170 هزار نفر دانشجو در دو هزار و 500 کد رشته در 178 دانشکده و آموزشکده زیر مجموعه این دانشگاه در سراسر کشور به تحصیل علم مشغول هستند.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon