شهرکرد| مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال بیش از ۹۰ درصد کاهش یافت

شهرکرد| مرگ و میر کودکان زیر 5 سال بیش از 90 درصد کاهش یافت

معاون وزیر بهداشت گفت: پس از انقلاب مرگ و میر کودکان زیر ۵ سال بیش از ۹۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ایرج حریرچی ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه وظیفه دانشگاه علوم پزشکی، وزارت بهداشت و دستگاه‌های مربوطه در حوزه سلامت جامعه بسیار مهم است اظهار داشت: مشکلات مردم در حوزه سلامت در حدی زیاد است که اگر هم همه دستگاه‌‎ها و مسئولان، یک دل و هماهنگ کار کنند باز هم کار سخت پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه بنابراین اگر هر دستگاهی جدا از سایرین و بر علیه همدیگر کار کنند، با مشکلات بسیاری روبهرو می‌شویم و کار به درستی و به خوبی پیش نمی‌رود، افزود: در 8 سال منتهی به انقلاب، 30 هزار کودک زیر 5 سال به دلیل بیماری‌های عادی فوت کردند. همچنین 11 هزار نوزاد به دلیل کزار از بین رفتند.  

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: اما در حال حاضر از هر 100 کودک زیر 5 سال، 14.9 درصد مرگ و میر دارند. در واقع مرگ و میر کودکان زیر 5 سال بیش از 90 درصد کاهش یافته است.

حریرچی خاطرنشان کرد: در 15 سال پیش ایران از لحاظ تولید علم در وضعیت خوبی نبود اما 10 سال بعد در تولید علم در رتبه بالاتر از ترکیه و روسیه داریم. همچنین دارای رتبه پانزدهم در تولید علم هستیم و تعداد مقالات نیز بیش از 50 هزار مقاله است.

بیشتر بخوانید

مجید شیرانی رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز گفت: در حوزه علوم پزشکی حدود 8000 نفر در دانشگاه مشغول به کار و فعالیت هستند. بالغ بر 250 نفر هیئت علمی و تعداد زیادی پزشک متخصص داریم که در این حوزه با توجه به رسالت مهمی که دارند، در حال کار و خدمت رسانی هستند.

وی افزود: اولویت اول ما در حوزه علوم پزشکی، حفظ کرامت و سلامت افرادی است که به ما مراجعه میکنند. ما در طول روز با افراد نجیب بسیاری ارتباط داریم. لذا باید در نحوه برخورد مناسب و رفتار درست با آنان بکوشیم.

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: وظیفه اصلی حفظ سلامت جامعه ابتدا بر عهده وزارت بهداشت و بعد بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها و مسئولین مربوطه است.

شیروانی بیان کرد: ما مسئولیت و وظیفه خود را باید با توجه به اصول عدالت محوری، حرفه‌گرایی و دانایی‌مداری انجام دهیم. همچنین باید تعصب و اعتمادسازمانی علوم پزشکی را در بین مردم جامعه بالا ببریم.

وی همچنین گفت: یکی از مسئولیت‌های ما این است که به طور جد دنبال مطالبه، هدایت و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی و مسئولان و مردم باشیم زیرا این امر مهم و خطیر سلامت جامعه به تنهایی توسط سازمان علوم پزشکی به درستی اجرا نمی‌شود.

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: یکی از چالش‌هایی که در جامعه ما و در این حوزه وجود دارد، تعارضاتی است که بین مسئولان و مردم است. بنابراین باید با تعامل و روشنگری، این معضلات و تعارضات را مدیریت کنیم.

مجید شیرانی با بیان اینکه حوزه سلامت بسیار پر خرج است و با کمبود امکانات و اعتبارات روبه‌رو است، افزود: باید کارهای زیربنایی در این حوزه در راستای کاهش هزینه ها و افزایش کیفیت صورت گیرد.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon