نحوه توزیع نامناسب گوشت وارداتی در همدان در شان مردم نیست

نحوه توزیع نامناسب گوشت وارداتی در همدان در شان مردم نیست

توزیع گوشت وارداتی به نرخ دولتی مدتی است که آغاز شده، اما این اقدام که با هدف کمک به بهبود معیشت خانواده‌ها انجام شده به دلایل مختلف چون ضعف برنامه‌ریزی از طرف متولیان و نگرانی بی‌دلیل مردم و ازدحام به منظره‌ای ناخوشایند تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، قیمت گوشت قرمز در چند ماه گذشته افزایش قابل‌توجهی یافته به طوری که تا در برخی قصابی‌ها تا 80 هزار تومان هم به فروش می‌رسد.

به همین دلیل و با مصوبه ستاد تنظیم بازار از سه چهار ماه پیش نسبت به عرضه گوشت وارداتی با نرخ پایین اقدام شده که با استقبال خوبی روبرو شده، اما متأسفانه این استقبال گاه تبدیل به ازدحام، دعوا و بی‌نظمی می‌شود.

ازدحام و شلوغی و دعوا بر سر زودتر گرفتن گوشت در محل‌های عرضه در حالی است که بارها به مردم گفته‌شده که کالاهای اساسی چون برنج، گوشت و غیره به مقدار لازم در کشور موجود است و اگر هم نیاز باشد بیشتر وارد می‌شود، با این حال هر بار کار توزیع آغاز می‌شود، منظره ناخوشایندی ایجاد می‌شود.

رئیس اتحادیه قصابان همدان با تأکید بر حفظ آرامش و پرهیز از جو روانی گفت: گوشت تعاونی تا چند روز پیش در فروشگاه‌های زنجیره‌ای همدان عرضه می‌شد، اما پس از رایزنی با صنعت و معدن و تجارت قرار شد توزیع به قصابی‌ها واگذار شود.

اکبری سپهری وفا در گفت‌وگو با "تسنیم" افزود: این کار از 2 دی آغازشده و بیش از 5 تن سهمیه گوشت منجمد وارداتی در 30 مغازه سطح شهر توزیع شد.

وی بیان کرد: بر اساس توافق انجام‌شده قرار است هر بار 30 مغازه انتخاب و اقدام به توزیع گوشت کنند تا مردم همه مناطق شهر از آن برخوردار شوند.

سپهری وفا اعلام کرد: گوشت منجمد به نرخ هر کیلو 29 هزار تومان و در بسته‌های 2 کیلوگرمی به بالا عرضه می‌شود.

وی با اشاره به نرخ گوشت گرم در قصابی‌های همدان هم مطرح کرد: نرخ هر کیلو گوشت مخلوط گوسفندی 60 هزار تومان و گوشت خالص 75 هزار تومان بوده و گوشت مخلوط گوساله هم 60 هزار و خالص آن 75 هزار تومان است و اگر جایی بیش از این نرخ بفروشد، تخلف کرده است.

عرضه گوشت با خودرو در مناطق مختلف شهر

ظهارات رئیس اتحادیه قصابان و معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی که به صراحت اعلام کرده، مردم همدان 8 هزار تن مازاد مصرف گوشت قرمز دارند به خوبی نشان می‌دهد که نه‌تنها گوشت منجمد بلکه گوشت گرم هم به مقدار نیاز در استان وجود دارد و مردم نباید نگران بوده و با بی‌نظمی، کاری که برای تنظیم بازار و رفاه وضعیت اقتصادی انجام می‌شود را به منظره‌ای ناخوشایند و ناهنجاری اجتماعی تبدیل کنند.

به نظر می‌رسد ضعف اطلاع‌رسانی، نداشتن برنامه مناسب و ضعیف عملکرد دستگاه‌های مربوطه در دادن اطمینان به مردم و معرفی محل‌های عرضه با توجه به جو روانی و نگرانی‌های پیش‌آمده عامل این هرج و مرج شده است.

از طرف دیگر اظهارات متناقض مسئولان، خود عامل دیگری در تحریک مردم و نگرانی شده است به طوری که وقتی اتحادیه قصابان از توزیع گوشت در 30 قصابی خبر می‌دهد، معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان از چنین کاری اظهار بی‌اطلاعی می‌کند.

مجید زرین دلاور در گفت‌وگو با " تسنیم" با بیان اینکه توزیع گوشت از این پس به وسیله خودرو انجام می‌شود، گفت: 6 خودرو اقدام به توزیع گوشت در مناطق مختلف شهر کرده و در مناطق مختلف حضور می‌یابند تا از ازدحام جلوگیری شده و همه قشرها از گوشت وارداتی بهره‌مند شوند.

وی در مورد تفاوت نرخ گوشت در همدان نسبت به سایر استان‌ها هم افزود: قیمت گوشت در سراسر کشور به‌طور تقریبی نرخ یکسانی دارد به طوری که دام زنده در همدان کیلویی 60 تا 61 هزار تومان به فروش می‌رسد.

زرین دلاور با بیان اینکه صنعت و معدن از سه چهار ماه پیش اقدام به توزیع گوشت وارداتی به نرخ پایین کرده، بیان کرد: این کار برای تنظیم بازار انجام‌شده است.

البته وی از اعلام مقدار گوشت توزیع‌شده در 4 ماه اخیر خودداری کرد و گفت نیازی به اعلام رقم نیست.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon