پیشنهاد مدیران استان کرمان برای رسیدن به صدر جدول

پیشنهاد مدیران استان کرمان برای رسیدن به صدر جدول

دو پروژه بزرگ پتروشیمی کرمان به واسطه اینکه از برنامه زمان‌بندی عقب هستند و سرجمع پیشرفت و عملکرد استان را در حوزه پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در کشور پایین آورده‌اند از این رو پیشنهاد شد که برای ارتقا جایگاه استان در این زمینه این دو پروژه حذف شوند.

گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان امروز به ریاست فدایی استاندار کرمان و با حضور معاونان استاندار و جمعی از مسئولان در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد.

در این جلسه مطرح شد که دو پروژه بزرگ پتروشیمی در کرمان از جمله طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان هستند که سرمایه‌گذاری بالایی را به خود اختصاص داده‌اند و به واسطه مشکلاتی که برای این پروژه‌ها ایجاد شده پیشرفت کمی که دارند و از برنامه زمان‌بندی عقب هستند و سرجمع پیشرفت و عملکرد استان را در حوزه پروژه‌های اقتصاد مقاومتی پایین آورده‌اند و پیشنهاد شد که این دو پروژه از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان کرمان حذف شوند تا در مجموع عملکرد استان کرمان در این حوزه در سطح ملی ارتقا یابد.   

البته این پیشنهاد موافقان و مخالفانی هم داشت از جمله فدائی استاندار کرمان که گفت: هر چند این پروژه‌های در استان حجم سرمایه‌گذاری بالایی را به خود اختصاص داده و پیشرفت چندانی ندارند اما می‌توان به واسطه مشکلات ایجاد شده برای اجرای آنها، برنامه زمان‌بندی اجرای پروژه را تغییر داد.

در پایان این جلسه یکی از مسئولان در انتقاد به طرح چنین پیشنهادی و با اشاره به اینکه اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در کشور و استان در راستای خدمت‌رسانی بیشتر به مردم و توسعه مناطق است گفت: نباید این دو پروژه عظیم اقتصادی را که برای استان و کشور دستاورهای خوبی به دنبال دارد به این راحتی حذف کرد.

وی افزود: فراموش نکنیم که هدف اصلی خدمت به مردم است نه رسیدن به صدر جدول اجرای پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در کشور؟ به راستی بهتر نبود که برخی از مسئولان به جای پاک کردن صورت مسئله به دنبال راه حل بودند.

به گزارش تسنیم، احداث طرح ایجاد صنعت پتروشمی در استان کرمان به اواخر دولت یازدهم بر می‌گردد و با پیگیری‌های مسئولان وقت مجوز 2 پتروشیمی برای این استان صادر شد که براساس برنامه زمان‌بندی پتروشیمی و صنایع فراوری در استان کرمان باید تا پایان سال 1404 به چرخه تولید برسند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon