افزایش آمار طلاق در شهرستان گچساران و باشت نگران کننده است

افزایش آمار طلاق در شهرستان گچساران و باشت نگران کننده است

معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان باشتوی آمار زیاد طلاق در شهرستان باشت و گچساران را نشان دهنده خلاء های عاطفی در بین خانواده ها دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد مرادپور در همایش معتمدان شهرستان باشت اظهار داشت: آسیب‌های نوظهور در جامعه ما مانند فضای مجازی نیازمند اقدام جدی بوده و می‌طلبد در برگزاری این همایش‌ها راهکارهای مناسب نیز برای مقابله با این آسیب‌ها ارائه و عملی شود.

وی آمار زیاد طلاق و خودکشی در شهرستان باشت و گچساران را نشان دهنده خلاء‌های عاطفی در بین خانواده‌ها دانست و افزود: طبق بررسی‌ها هر خانواده تنها 17 دقیقه از شبانه روز را در کنار هم هستند این در حالی است که نزدیک به 6 ساعت را در فضای مجازی مشغول هستند.

مرادپور خواستار انجام تحقیقات میدانی درباره دلایل خودکشی در شهرستان باشت شد و ادامه داد: بسیاری از خودکشی‌ها ناشی از الگوها و هیجانات بوده به همین دلیل در آموزش و پرورش طرحی با حضور 11 دستگاه و مشتمل بر 40 آیتم ارائه شده که امیدوارم تا پایان سال تحصیلی دلایل بروز این اختلالات بررسی و نتیجه مطلوب ارائه شود.

فرمانده سپاه ناحیه شهرستان باشت نیز در این همایش از حضور پرشور مدیران و مسئولان و معتمدین شهرستان در این همایش تقدیر کرد و گفت: مردم سپاه و نظام را قبول دارند و براساس بررسی‌های میدانی صورت گرفته شهرستان باشت از انقلابی ترین مردم هستند و همیشه  در صحنه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی حضوری فعال داشته‌اند.

سرهنگ سید علی رضا زاده وجود نیروهای انقلابی و فرزندان مستعد باشت در عرصه‌های مختلف مدیریتی کشور را نشانه‌ای از ظرقیت عظیم این شهرستان اعلام کرد و افزود: تعامل مردم و مجموعه ادارات شهرستان در برنامه‌های مختلف مناسبتی بسیار خوب و سازنده است.

نادر گرامی رئیس شورای اسلامی شهر باشت نیز گفت: یکی از دغدغه‌های شورا شناسایی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی بوده و در این زمینه نیز پیش قدم شده است.

وی با ابراز امیدواری از تداوم برگزاری این همایش‌ها و جلسات با تعریفی از آسیب‌های اجتماعی، ابراز کرد: شبکه‌های مجازی، قتل، سرقت، طلاق و خودکشی از مواردی بوده که باید در مورد آنها برنامه ریزی شود.

گرامی آمار بالای خودکشی را ناشی از بی عدالتی و تبعیض‌ها در شهرستان اعلام کرد و گفت: بهتر است با تشکیل کارگروه‌های تخصصی و استفاده از افراد متخصص و راونشناسان دلایل خودکشی جوانان را از خانواده‌ها جویا شد و در کارگروهی با حضور مسئولان مرتبط به تحلیل و بررسی این عوامل پرداخت.

حجت الاسلام هاشمی بیان امام جماعت یکی از مساجد باشت نیز در این همایش گفت: اسلام دین اطمینان است و اگر انسان از دایره اطمینان خارج شود هم جسم و هم روح او مورد تهدید قرار می‌گیرد.

وی با ابراز تأسف از استقبال کم جوانان از مساجد و حضور در این مکان مقدس، عدم ترغیب جوانان به حضور در مساجد را یکی از دلایل آسیب‌های اجتماعی دانست.

حجت الاسلام هاشمی بیان با بیان اینکه براساس آیات و روایات ادامه زندگی برای کسانی که به قرآن و مسجد بی رغبت هستند، میسر نیست، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در جامعه فساد، طلاق ، خودکشی و ... ریشه کن شود باید به مسجد پناه بیاوریم و فرزندان خود را نیز به این سمت هدایت کنیم.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon