محمد محمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به آمار امداد رسانی این جمعیت به مردم در بازه زمانی 15 آذر تا 15 دی اظهار داشت: 220 مورد حادثه در این بازه زمانی به وقوع پیوسته که توسط 238 تیم عملیاتی در قالب 672 نفر به حادثهدیدگان کمک شده است.
وی افزود: کل حادثه دیدگان یک ماه اخیر 610 نفر بودند که از این تعداد 175 نفر نیاز به درمان داشتند و 153 نفر به مراکز درمانی انتقال و 22 نفر هم به صورت سرپایی مداوا شدند.
رئیس اداره عملیات جمعیت هلال احمر استان اصفهان با بیان اینکه حوادث به وقوع پیوسته، تفکیک شدهاند، گفت: برف و کولاک 7 مورد، حوادث جادهای 94 مورد، خدمات حضوری 58 مورد، حوادث ساحلی 12 مورد، حوادث شهری 42 مورد، حوادث صنعتی و کارگاهی 15 مورد و حوادث کوهستان 2 مورد گزارش شدهاند.
وی تصریح کرد: در حوادث جادهای 16 مورد رها سازی مصدوم از خودرو توسط امدادگران هلال احمر استان اصفهان انجام شده است.
محمدی ادامه داد: متوسط زمان عملیات امداد رسانی هلال احمر 10 دقیقه و 25 ثانیه است که نسبت به استاندارد، عدد خوبی است و متوسط زمان اطلاعرسانی تا حضور امدادگران هلال احمر نیز 6 دقیقه و 24 ثانیه است که این عدد نیز خوب است.
وی با اشاره به بارندگی روز پنجشنبه گذشته و حوادث ناشی از آن اظهار داشت: در غرب و جنوب استان 23 مورد خودرو در راه مانده گزارش شد که 73 نفر در این خودروها بودند.
رئیس اداره عملیات جمعیت هلال احمر استان اصفهان افزود: از این تعداد مسافر در راه مانده، 60 مسافر به یکی از روستاهای فریدن منتقل و 13 نفر در پایگاههای هلال احمر اسکان و تغذیه داده شدند.
انتهای پیام/ ز