از استعفای تقوی و اسدی تا آمدن الیاسی؛ هرآنچه که باید درباره اتفاقات اخیر تراکتورسازی بدانید

از استعفای تقوی و اسدی تا آمدن الیاسی؛ هرآنچه که باید درباره اتفاقات اخیر تراکتورسازی بدانید

باشگاه تراکتورسازی تبریز در چند وقت اخیر ماجراهای زیادی را پشت سرگذاشته و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، محمد تقوی از زمانی که به عنوان «مربی موقت» جایگزین جان توشاک در تراکتورسازی شد، به دنبال رسمی کردن سرمربیگری خود در این تیم بود.

تقوی از همان ابتدا هم از مسئولان باشگاه خواسته بود که رسماً او را به عنوان سرمربی تراکتورسازی معرفی کنند، نه مربی موقت.

 مسئولان باشگاه تراکتورسازی تا هفته‌های پایانی نیم فصل نخست حداقل چهار الی پنج بار در جلسات خصوصی‎شان با این درخواست تقوی روبه‌رو شدند، اما هر بار جواب متفاوتی به آن دادند.

اصرارهای تقوی به رسمی شدن سرمربیگری‎اش در تیم تراکتورسازی سرانجام در جلسه او با برخی مدیران باشگاه پس از دیدار مقابل پرسپولیس در اوایل آذرماه نتیجه داد. در این جلسه، مدیران باشگاه به تقوی اطمینان خاطر دادند که او سرمربی تراکتورسازی است و آنها خیال آوردن سرمربی جدید را ندارند. همچنین در این جلسه اسدی و یکی دو تن از نزدیکان زنوزی از تقوی حمایت کردند.

پس از آن جلسه، تراکتورِ تقوی توانست در جم از سد پارس جنوبی عبور کند و یک هفته مانده به پایان نیم فصل، بالاخره به جمع مدعیان برگردد. در این زمان، امیدها به تقوی به اوج خود رسید و احتمال هرگونه تغییرات در کادر فنی را به زیر صفر رساند، خصوصاً اینکه تقوی دیگر خیالش از بابت جایگاه خود در تبریز را راحت کرده بود.

با این حال، روزهای خوش تقوی در تراکتورسازی دوام چندانی نداشت و گویا قرار نبود او در تبریز رنگ آرامش را ببیند.

جمعه، 23 آذرماه 1397

تیمِ تقوی مقابل فولاد هیچ نشانی از آن تیم همیشگی را ندارد و خیلی زود قافیه را به حریفش می‌‎بازد. در ادامه تراکتورسازی همچنان به بازی ضعیف خود ادامه می‎دهد و تعویض‌های تقوی هم دردی را از سرخپوشان تبریزی دوا نمی‎کند.

علاوه بر آن، مسعود شجاعی بدترین روز فوتبالی‌‎اش در تبریز را سپری می‎کند و نمی‎تواند در میانه میدان کاری را از پیش ببرد. تقوی هم علی‌رغم پیشنهاد دستیارانش حاضر نیست کاپیتان خود را از زمین بیرون بکشد.

این موضوع حتی به نشست خبری بعد از بازی تقوی هم می‎رسد و سرمربی تراکتورسازی در پاسخ به سوالات خبرنگاران راجع‌به عملکرد ضعیف شجاعی، می‎گوید: « شجاعی بهترین بازیکن من و مهره‌ای غیرقابل تعویض است»

شاید گفتن همین یک جمله بود که کاخ آرزوهای تقوی را یک شبه خراب کرد. عملکرد ضعیف تراکتورسازی در حضور بیش از 70 هزار تماشاگر و جمله عجیب تقوی در نشست خبری، باعث شد مدیران تراکتورسازی نسبت به ادامه همکاری‌شان با تقوی دچار تردید شوند.

جمله تقوی در حمایت از شجاعی که خیلی‌ها از آن به‌عنوان اظهارات یک مربی کم تجربه و غیر حرفه‌ای یاد می‎کردند باعث دلخوری مدیران باشگاه تراکتورسازی از این سرمربی شد.

بعد از آن دیدار بود که تحرکاتی در باشگاه تراکتورسازی به وجود آمد تا این تیم در نیم فصل دوم کار خودش را با یک سرمربی دیگر آغاز کند.

دلیل رفتن اسدی چه بود؟

در این راه، علیرضا اسدی، مدیرعامل وقت باشگاه تراکتورسازی اصلی‌ترین حامی محمد تقوی محسوب می‎شد که به شدت از وی حمایت می‎کرد.

اسدی مخالف حضور هر سرمربی خارجی در تراکتورسازی بود و اعتقاد داشت که تیم با تقوی نتایج خوبی می‎گیرد و حتی در صورت برکناری تقوی هم باید یک ایرانی جایگزین او شود. اسدی در کل رابطه خوبی با مربیان خارجی نداشت و مخالف حضور آنها در تبریز بود.

علی‌رغم مخالفت اسدی، مالک باشگاه تراکتورسازی به دنبال استخدام یک سرمربی خارجی بود تا بتواند تیمش را با خیال راحت راهی نیم فصل دوم بکند.

همه این اتفاقات دست به دست هم داد تا اسدی در نهایت از مدیریت باشگاه تراکتورسازی خداحافظی کند و جای خود را به الیاسی بدهد.

الیاسی؛ موافق با زنوزی، مخالف با تقوی

الیاسی برخلاف اسدی، از آن دست مدیرانی است که در اکثر مواقع، مربی خارجی را به مربی ایرانی ترجیح می‌دهد. نظر الیاسی به نظر زنوزی درباره سرمربی نزدیک بود و به همین خاطر می‎توانست مقدمات حضور سرمربی خارجی در تراکتورسازی را در این باشگاه فراهم کند.

بعد از رفتن اسدی و آمدن الیاسی، تقوی که حامی اصلی خود در باشگاه تراکتورسازی را از دست داده بود، دلخوری خود از مسئولان باشگاه تراکتورسازی را علنی کرد.

تقوی معتقد بود که مسئولان باشگاه تراکتورسازی به او اعتماد ندارند و نباید با وجود وی به سراغ گزینه دیگری بروند. همین موضوع باعث دلخوری تقوی شد.

مذاکرات باشگاه تراکتورسازی با گزینه خارجی همچنین باعث شده بود که تقوی هم به‌دنبال تغییر شرایطش در تبریز شود. او پیش از استعفا، مذاکراتی را با مدیران باشگاه نساجی انجام داد و صبح روز سه‌شنبه هفته گذشته هم در دفتر این باشگاه در تهران حاضر شد. بعد از این جلسه، تقوی تقریباً با مسئولان باشگاه نساجی به توافقات نهایی رسید.

در نهایت تقوی به تبریز برگشت و در تمرین روز چهارشنبه این تیم هم حاضر شد. اتفاقاً در این جلسه تمرینی، الیاسی هم به محل تمرین تراکتورسازی رفت و جلسه‎ای با محمد تقوی برگزار کرد که شاید این جلسه را بتوان کلید حل معمای استعفای تقوی از هدایت تراکتورسازی دانست.

در این جلسه، تقوی بار دیگر از الیاسی درخواست کرد که او را رسماً به‌عنوان سرمربی تراکتورسازی معرفی کنند، وگرنه می‌خواهد از این تیم جدا شود. مدیرعامل تراکتورسازی هم در سمت مقابل به تقوی گفت که قرار است یک سرمربی خارجی به‌زودی به تراکتورسازی بیاید و تقوی می‎تواند به عنوان دستیار او در تبریز کار کند. البته الیاسی در این جلسه هم نامی از سرمربی جدید نبرده و فقط به حضور یک نفر جدید در تراکتورسازی بسنده کرده است.

تقوی از همان ابتدا این پیشنهاد را نپذیرفت و بامداد پنجشنبه در نهایت تصمیم خود را برای استعفا از هدایت تراکتورسازی گرفت. او ساعت 6 صبح همان روز هم تصمیم خود را با انتشار پیغامی معنادار علنی کرد تا رسماً به فعالیت خود در تیم سرخپوش تبریزی پایان بدهد .

گزارش از امیر ملک‌زاده

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon