گیلان| تعداد زنان سرپرست خانوار در کشور یک و نیم برابر افزایش یافت

گیلان| تعداد زنان سرپرست خانوار در کشور یک و نیم برابر افزایش یافت

عضو کمیته دیپلماسی فرهنگی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: طبق آمار تعداد زنان سرپرست خانوار یک و نیم برابر افزایش یافته و برخی از این زنان از مسائل و مشکلات مختلف جسمی و روحی در رنج هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی صبح امروز در نخستین همایش زن و فرهنگ سلامت در رشت اظهار داشت: سلامت جامعه اسلامی به نوعی به سلامت خانواده و بانوان بستگی دارد.

عضو کمیته دیپلماسی فرهنگی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به بررسی و توجه به مسائل حضور زنان در مرکز سیاست‌گذاری، قانون‌گذاری‌های جامعه اعلام کرد: مسئله سیاست‌گذاری در حوزه زنان بسیار اهمیت دارد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس گفت: به عنوان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس معتقد هستم که توانایی زنان در راستای فرهنگ‌سازی در حوزه‌های مختلف بسیار بوده و در نهایت سبب افزایش امر توسعه کشور می‌شود.

سیاوشی شاه‌عنایتی با اشاره به اینکه بسیاری از بانوان در کشور بر اثر مسائل مختلف نظیر از دست‌دادن همسر، طلاق و دیگر مشکلات، سرپرست خانوار می‌شوند تصریح کرد: براساس گزارش مرکز آمار در سال 95 حدود 13 درصد از زنان ایرانی به عنوان سرپرست خانوار معرفی شده بودند.

وی با بیان اینکه امروز طبق آمار، تعداد زنان به عنوان سرپرست خانوار یک و نیم برابر افزایش یافته است افزود: برخی از زنان سرپرست خانوار از مسائل و مشکلاتی نظیر ناتوانی جسمی، مسائل روحی و روانی، استرس و نگرانی‌هایی در رنج هستند و جامعه نیز به آنان فشار وارد می‌کند.

عضو فراکسیون زنان مجلس نامناسب بودن شرایط اقتصادی برخی زنان سرپرست خانوار را مورد تأکید قرار داد و گفت: متاسفانه سهمی که در شأن و منزلت زنان سرپرست خانوار باشد در سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری اختصاص داده نشده بنابراین ما باید تلاش کنیم که نابرابری‌ها برای زنان سرپرست خانوار حذف شود.

عضو کمیته دیپلماسی فرهنگی کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: در اصل 29 قانون اساسی مسائلی نظیر بهره‌‌مندی تأمین‌ اجتماعی، بازنشستگی و مسائل بیمه‌ای برای زنان بیان شده که دولت را مؤظف می‌کند که حقوق مادی زنان را در تمام مسائل بررسی و احیاء کند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس با بیان اینکه قانون تأمین حقوق زنان بی‌سرپرست در سالیان گذشته در مجلس شورای اسلامی تصویب شده بود گفت: با توجه به رشد جمعیتی که در جامعه شاهد هستیم باید سیاست‌گذاری‌های بیشتری در این زمینه مطرح شود.

سیاوشی شاه‌عنایتی با اشاره به اینکه مسئله آینده‌پژوهی از ضرورت‌های جامعه به شمار می‌رود تصریح کرد: ما در برنامه ششم توسعه در مجلس دهم سعی کردیم تا به زنان نقش محوری داده و مسائل توانمندسازی فقرا و محرومان را همراه با اولویت‌ بانوان در برنامه قرار دهیم.

وی با بیان اینکه مسئله توانمندسازی عاطفی و روانی بانوان جزء مهم‌ترین مسائل به شمار می‌رود افزود: تلاش‌های بسیاری در راستای حل مسائل بودجه‌ای قانون توانمندسازی عاطفی و روانی بانوان نیز انجام شد و مساله مهم توانمند‌سازی زنان را با جدیت بیشتر باید دنبال شود.

عضو فراکسیون زنان مجلس اجرایی‌کردن مسئله توانمندسازی زنان را به عنوان یکی از اصلی‌ترین کارها و وظایف در کشور دانست و اظهار داشت: یکی از دستگاه‌هایی که می‌تواند پیرامون مساله توانمند‌سازی زنان کار و فرهنگ‌سازی کند، رسانه ملی ا‌ست.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon