به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، سید جواد ساداتی نژاد ظهر امروز در شورای اداری شهرستان کاشان که با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر نیرو برگزار شد اظهار داشت: وجود گرمای طاقت فرسای کاشان و کارکرد 500 هزار دستگاه کولر آبی در این شهر می طلبد که تعرفه برق از 4 به 3 گرمسیری کاهش یابد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با اشاره به مصرف آب تابستانه کولرهای آبی گفت: اگر سیستم سرمایشی کاشان از کولر آبی به کولرهای گازی تغییر پیدا کند قطعا حدود 7.5 میلیارد کاهش مصرف آب را در این شهرستان خواهیم داشت.
ساداتی نژاد تصریح کرد: این مقدار کاهش مصرف آب در چرخه آبرسانی شهرستان کمک شایانی خواهد بود تا شهروندان و روستائیان در گرمترین فصل سال از قطعی آب رنج نبرند و معیشت کشاورزان دچار مشکل نشود.
وی با اشاره به بهای برق در کاشان افزود: هزینه 1 کیلو وات برق خانگی در کاشان 99 تومان است که گران تر از شهر اصفهان به حساب می آید و این خود دلیلی برای مصرف کولر آبی می شود چنانچه مسؤلان کمک کنند و به عنوان هدیه چهل سالگی این شهرستان را به عنوان پایلوت کشوری با تعرفه 3 گرمسیری تعیین کنند هدیه ای گرانبها به مردم کاشان خواهد بود.
ساداتی با بیان اینکه کاشان خدمات بسیاری در زمان جنگ و اکنون به جمهوری اسلامی کرده است تاکید کرد: اگر ظرفیتهای این منطقه قوی تر شود قطعا خدمات بیشتری به نظام و کشور می کند چنانچه با توجه به وجود ماهانه 300 ساعت خورشید در این شهرستان ظرفیت گرانبهایی از این انرژی را بالفعل تبدیل و ثروت بی نظیری در این زمینه ارائه خواهد داشت.
انتهای پیام/ ع