سالانه ۷۰۰ دانشجوی پرستاری از ۱۰ دانشکده پرستاری آذربایجان شرقی فارغالتحصیل میشوند
رئیس سازمان نظام پرستاری آذربایجان شرقی با بیان اینکه سالانه از ۱۹۲ دانشکده پرستاری سطح کشور ۱۰ هزار پرستار فارغ التحصیل میشود، گفت: در استان نیز سالانه از ۱۰ دانشکده پرستاری سطح استان، ۷۰۰ دانشجوی پرستاری فارغالتحصیل میشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، عبدالله صفری در نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران، اظهار داشت: بنابر آمارهای رسمی 130 هزار نفر پرستار در سطح کشور مشغول به خدمت هستند که با احتساب آمار پرستاران بخشهای خصوصی و... به 250 هزار پرستار میرسد.
وی افزود: سهم استان آذربایجان شرقی نیز در این میان، 8 هزار و 500 پرستار است که در سطح استان مشغول به خدمت رسانی هستند.
رئیس سازمان نظام پرستاری استان با بیان اینکه سالانه از 192 دانشکده پرستاری سطح کشور 10 هزار پرستار فارغ التحصیل میشود، ادامه داد: در استان آذربایجان شرقی نیز سالانه از 10 دانشکده پرستاری سطح استان، 700 دانشجوی پرستاری فارغالتحصیل میشوند.
وی به بحث کمبود پرستار در برخی از بیمارستانها اشاره کرد و گفت: با کارشناسیهای انجام گرفته، قرار است 150 هزار پرستار در سطح کشور، وارد چرخه خدمت رسانی شوند.
صفری لزوم استعلام مدارک پرستاران در هنگام گزینش در بیمارستانها و مراکز خدماتی دولتی و غیر دولتی را ضروری دانست و ابراز داشت: در سه ماه اخیر چندین نفر از پرستارانی که با مدرک جعلی و با مهارتهای تجربی مشغول بودند شناسایی و اخراج شدند.
وی رویکرد وزارت بهداشت را آموزش تخصصی پرستاران دانست و گفت: وزارت بهداشت سعی دارد پرستاران را در سه محور پرستاران فنی، ویژه و متخصص آموزش دهد.
رئیس سازمان نظام پرستاری آذربایجان شرقی با بیان این که تا چندی پیش در بخشهای مختلف بیمارستانها کمبود پرستار بود، افزود: در بخش دیالیز بیمارستانی مانند امام رضا(ع) کمبود پرستار متخصص وجود داشت که در حال حاضر با سیاستهای اخذ شده این کمبود جبران شده و توان انتخاب در بین پرستاران وجود دارد.
وی با تاکید بر این که احساس ناعدالتی از خود ناعدالتی سختتر است، تصریح کرد: با اپوزسیون نامیدن هرکسی که پیگیر مطالباتی از حقوق قانونی پرستاران است، کاری به پیش نمیرود و باید بر اجرای حقوق مصوب همت داشت.
صفری بر دقت خدمات پرستاری در خانهها تاکید کرد و گفت: در برخی موارد مشاهده شده که فرد پرستار با دستکاری جاروبرقی، کار دستگاه ساکشن (دستگاه مکنده خونابه و عفونت بیمار) را انجام میداده و یا فاقد مدرک پرستاری بوده که باید نظارت در این حوزه افزایش یابد.
انتهای پیام/ش