جذب هزار عضو هیئت علمی تا فروردین ۹۸ در دانشگاه آزاد

جذب هزار عضو هیئت علمی تا فروردین 98 در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: متقاضیانی که در سال ۹۵ در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کردند، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، در جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی فرآیند جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که ظهر روز دوشنبه با حضور علی‌اکبر ولایتی رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنا برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(ع)، گفت: مسئله جذب اعضای هیئت علمی از مهم‌ترین مباحث در محیط دانشگاه و تعلیم و تربیت است و این اولین جلسه هماهنگی فرآیند جذب هیئت علمی است که با حضور اعضای هیئت‌های اجرایی جذب استان‌ها برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: فرآیند جذب اعضای هیئت علمی از سال 1390 با عنوان هیئت مرکزی و هیئت اجرایی در قالب سیستمی که شورای عالی انقلاب فرهنگی آن را مصوب کرده، در جریان است. این فرآیند باید با دقت در دانشگاه‌ها صورت گیرد تا بتوانیم اعضای هیئت علمی را که دارای تعهد و تخصص برتر هستند انتخاب کنیم.

 طهرانچی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع، هیئت مرکزی جذب برای اولین بار در دانشگاه آزاد اسلامی به‌ریاست دکتر ولایتی تشکیل و تلاش شد اعضای هیئت‌های اجرایی با تعاملی که با هیئت عالی جذب وجود دارد، در کل کشور منصوب شوند، ساختار دانشگاه هم تغییرات جدی در این حوزه خواهد داشت.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه مانند دو وزارتخانه علوم و بهداشت، امور جذب و امور هیئت علمی را به‌صورت مستقل به‌عنوان یک مرکز توسط هیئت امنا به‌تصویب رساند و دکتر رنجبر که به‌عنوان قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی و مدیر مرکز جذب و امور هیئت علمی منصوب شد، به‌صورت مستقیم مسئولیت مرکز جذب و امور هیئت علمی را عهده‌دار شد.

جذب هزار عضو هیئت علمی تا فروردین 98

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه "امیدواریم این حرکت بتواند روان‌سازی، تسهیل، سرعت و دقت جذب و امور هیئت علمی را بالا ببرد"، گفت: اولین فراخوان دوره جدید را برای سال تحصیلی 97ــ96 اعلام کردیم که گزارش آن را دکتر رنجبر ارائه خواهد کرد، در این راستا اتفاقی که افتاد، این است که بتوانیم حداقل یک‌هزار عضو هیئت علمی را تا فروردین 98 در دانشگاه آزاد اسلامی جذب کنیم.

وی افزود: متقاضیانی را که در سال 95 در فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده بودند مورد بررسی قرار خواهیم داد و این افراد هم به جمع 5هزار متقاضی جدید اضافه خواهند شد.

طهرانچی با ابراز اینکه فرآیند جذب هزار عضو هیئت علمی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی به‌همت و کار دقیق هیئت‌های اجرایی جذب در استان‌ها به‌ثمر خواهد نشست، گفت: مقرر شد در این جلسه به‌صورت ویدئوکنفرانس با همه استان‌ها در ارتباط باشیم و هماهنگی‌های لازم انجام شود تا بتوانیم فرآیند جذب را به‌نحو احسن انجام دهیم. برخی استان‌ها برای اعلام نیاز تعداد کمتری اعلام کردند که باید توجه داشته باشیم که جذب متقاضیان با توجه به استانداردهای هر استان دیده شده است و تعداد اعضای هیئت علمی باید متناسب با ظرفیت هر استان باشد.

در دوره جدید نگاه به هیئت‌های امنای استانی است، نگاه رفع تکلیفی نیست

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اختیارات هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید، اظهارداشت: نقش هیئت امنای استانی برای ایجاد ظرفیت‌های مناسب در سطح استان‌ها و مدیریت واحدها به‌صورت استانی در این دوره بسیار مؤثر است و این فعالیت منوط به هماهنگی و حضور فعال اعضای هیئت امنا است.

وی با تصریح اینکه نظارت بر اجرای برنامه‌های راهبردی استان‌ها و فرآیندهای مالی، اداری و آموزشی از وظایف و اختیارات هیئت‌های امنای استانی است، خاطرنشان کرد: در این دوره نگاهی که به هیئت‌های امنای استانی است، نگاه رفع تکلیفی نیست بلکه این هیئت‌ها وظایف و اختیاراتی دارند که می‌توانند بر هیئت‌های استانی نظارت داشته باشند. بحمدالله در چند ماه گذشته یک دوره هیئت امنای استانی در سازمان مرکزی برگزار شد که به حسابرسی مؤسسه مفید راهبر از دانشگاه آزاد اسلامی اختصاص داشت که برای اولین بار در تاریخ این دانشگاه اتفاق افتاد.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری دومین دوره جلسات هیئت امنای استانی در ماه‌های باقیمانده سال 97 خبر داد و گفت: این دوره از جلسات نیز با دستورکار نظارت بر برنامه‌های استانی برای اداره اقتصادی و بودجه استان‌ها برگزار خواهد شد.

طهرانچی با بیان اینکه "نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی استانی است و نه واحدی"، تأکید کرد: این موضوع به هیچ وجه قابل قبول نیست که یک واحد در استان برای پرداخت حقوق کارکنان و اعضای هیئت علمی خود در مضیقه باشد و واحد دیگری در آن استان انباشت سرمایه داشته باشد.

وی با ابراز اینکه اعضای هیئت امناهای استانی شامل اعضای حقیقی و حقوقی است، گفت: چهار نفر از این اعضا از سوی رئیس دانشگاه، دو نفر از سوی رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنا، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و 8 عضو حقیقی هیئت امنای استانی هستند که این جمع 8نفره باید علاوه بر جلسات رسمی، به‌صورت ماهانه جلسات مستمر برای بررسی برنامه‌های راهبردی و مسائل ریز استان برگزار کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دستور دکتر ولایتی مبنی بر اختصاص دفاتر در استان‌ها به نمایندگان هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: در این رابطه بخشنامه‌ای به استان‌ها ابلاغ خواهد شد که جلساتی با حضور رئیس دانشگاه و اعضای حقیقی هیئت امنای استان‌ها به‌عنوان شورای راهبردی راه‌اندازی و دفاتری برای هیئت امنای استانی در نظر گرفته شود تا جلسات ماهانه به‌صورت منظم برگزار شده و معاونان واحدها گزارش‌های خود را به این شورا ارائه کنند.

وی در پایان تأکید کرد: اعضای هیئت‌های امنای استانی می‌توانند بازوی مشورتی خوبی برای ارائه امور دانشگاه باشند و به رؤسای استان‌ها کمک کنند تا برنامه‌های دانشگاه را به‌نحو احسن پیش ببرند.

انتهای پیام/*

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon