مازندران در اجرای سلامت الکترونیک پیشگام است

مازندران در اجرای سلامت الکترونیک پیشگام است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به تست اولین پرونده سلامت کشور در مازندران گفت: مازندران در اجرای سلامت الکترونیک در کشور پیشگام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، سیدعباس موسوی امروز در معرفی سامانه الکترونیک سلامت مازندران در حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بابلسر، اظهار داشت: اطلاعات دقیق و قابل اعتماد اساس تصمیم گیری در نظام سلامت بوده و یکی از مشکلاتی که باید رفع شود موضوع ایجاد زبان مشترک میان تمام شرکه و ذینعفان است.

وی افزود: اولیت پرونده سلامت کشور در مازندران تست شد و اتخاذ سیاست تایید و اجرا، تنظیم مقررات، تربیت نیروی انسانی مناسب، توانمندسازی نیروی انسانی موجود، ارائه خدمات و جلوگیری از خدمات تکراری و کاهش هزینه ها از جمله مهمترین مسائلی هستند که باید در نظام اطلاعاتی مبتنی بر حوزه سلامت وجود داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی بر عوامل تهدیدکننده وضعیت سلامت افراد در حوزه اجتماعی، اقتصادی و بیولوژیک تاکید میکند، افزود: سازمان بهداشت جهانی بر شرایط کلی موجود در نظام سلامت، ورودیهای نظام سلامت، سیاستها، سازماندهی و زیرساختها، تجهیزات پزشکی و منابع انسانی تاکید دارد.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت، سیستم چند لایهای را برای ارائه خدمات دارد، افزود: نظام ارجاع روستاها در سراسر کشور وجود دارد و در شهر نیز در استان مازندران و فارس اجرایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به تشکیل آمایش دانشگاه ها اشاره کرد و ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه سلامت، پیشرفت های خوبی داشته ایم، به طوری که امروز ایران در دنیا به عنوان یکی از کشورهای مورد توجه در حوزه سلامت شناخته میشود.

موسوی با بیان اینکه همه مردم باید تحت پوشش خدمات حوزه سلامت که اولویت نظام سلامت بوده قرار گیرند، گفت: براساس ماده 68 برنامه توسعه و تکمیل پایش، میزان توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات در دولت الکترونیک، توسعه محتوا و خدمات الکترونیک به صورت معاملات دولت الکترونیک و سلامت الکترونیکی با پوشش همه ذینعفان، جزو وظایف دولت است.

وی خاطرنشان کرد: مازندران پیشگام در حوزه سلامت بوده که از جمله اقدامات مهم آن میتوان به بحث پزشک خانواده شهری و روستایی و سامانه نظام ارجاع اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تصریح کرد: با دانش و فناوریهای متخصصان بومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران طرح سلامت الکترونیک در چندسال گذشته در این استان اجرایی و بسیاری از اقدامات درمانی نظیر ارجاع و نسخه پیچی به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

موسوی خاطرنشان کرد: با حمایت دولت از طرح نظام سلامت الکترونیک بخش عمده ای از مراجعات مردم به مراکز درمانی الکترونیکی انجام می شود و علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه سبب جلوگیری از قطع بیشمار درختان در کشور و حمایت از محیط زیست می‌شود.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon