بستر فرهنگی در بقاع متبرکه چهارمحال و بختیاری ایجاد شود

بستر فرهنگی در بقاع متبرکه چهارمحال و بختیاری ایجاد شود

مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری گفت: باید در اماکن مذهبی و امامزادگان در کنار بستر زیارتی بستر فرهنگی نیز ایجاد شود.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین حسن امیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد با اشاره به وضعیت استان در حوزه قرآن اظهار داشت: آنچه که در استان چهارمحال و بختیاری نیاز است و باید بیشتر مورد عنایت قرار گیرد توجه به حوزه قرآن و ایجاد جامعه قرآنی و ترویج فرهنگ استفاده صحیح از قرآن است و اکنون نیز به برکت وجود انقلاب اسلامی در این چهل سال توانستیم در حوزه نهادینه کردن قرآن موفق باشیم اما لازم است که به این مسئله مهم و جدی توجه بیشتری شود.

امیری با بیان اینکه در هر شهرستانی یک مسئول ستاد مردمی از بین چهره‌های قرآنی در جهت پرداختن به مسائل آموزشی و قرآنی قرار داده‌ایم، افزود: کار قرآنی را نمی‌توان به صورت اداری و سازمانی پیش برد بلکه باید با مشارکت مردم و به صورت مردمی در این حوزه فعالیت کرد بنابراین از تمام ظرفیت‌های ممکن در شهرستان‌های استان جهت پیش‌برد مباحث قرآنی و تشکیل جامعه قرآنی استفاده می‌کنیم.

وی بیان کرد: در تلاش هستیم با توجه بیشتر به قرآن و ترویج آن در جامعه رویکرد جدید و بهتری را در استان ایجاد کنیم و جامعه استان را به سمت قرآن محوری سوق دهیم اما این کار نیاز به زمان و فرصت دارد تا بتوانیم به نحو احسن در این زمینه اقداماتی را انجام دهیم.

مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: نگاهی که ما در مباحث فرهنگی و قرآنی داریم این است که امامزاده‌ها را به یک مکان فرهنگی و قرآنی تبدیل کنیم یعنی از امامزاده‌ها در جهت ایجاد قطب فرهنگی استفاده کنیم. برای این کار نیاز است که زیرساخت امامزاده و بحث نرم‌افزار امامزاده در این راستا آماده شود.

وی گفت: در ایجاد نرم افزار مناسب امامزاده، هیئت امنای امامزاده، حوزه فرهنگی، خیّرین و سایر متولیان باید در توسعه آستان مقدس امامزادگان و ترویج فرهنگ در آن‌ها نقش‌آفرینی کنند.

امیری با اشاره به اینکه برخی از امامزادگان شهرستان‌های استان وضعیت ظاهری و زیرساختی خوب و مناسبی ندارند، تصریح کرد: امامزادگان متعلق به مردم هستند و سازمان اوقاف نیز یک سازمان مردم نهاد است و در شأن بقاع متبرکه و امامزادگان و مردم استان نیست که ظاهر و زیرساخت آن‌ها به این شکلی که اکنون است، باشد بنابراین باید تلاش شود تا امازادگان از وضعیت موجود خارج شوند.

وی ادامه داد: نگاه ما این است که تغییراتی در زیرساخت و نرم‌افزار امامزادگان ایجاد شود تا مطابق سخنان و فرمایشات رهبر معظم انقلاب شرایط برای ایجاد قطب فرهنگی و ترویج قرآن در جامعه فراهم گردد که در چند ماه اخیر حدود یک میلیارد تومان از منابع و جاهای مختلف جمع‌آوری شد تا به امامزادگانی که هیچ نذوراتی ندارند و از لحاظ مالی توجهی به آن‌ها نمی‌شود در جهت احیا، بازسازی و توسعه فرهنگ تزریق گردد اما ما در راستای فرهنگ‌سازی، تشکیل جامعه قرآنی و ایجاد قطب فرهنگی به بیش از این مقدار اعتبار نیازمندیم.

مدیرکل سازمان اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه استفاده و بهره بردن از قرآن در هر عرصه و دوره آنطور که انتظار می‌رفت نبوده است، گفت: ما هنوز نتوانسته‌ایم استفاده صحیح از قرآن را در سطح جامعه و برای اقشار مختلف نهادینه کنیم اما گام‌هایی را برداشته‌ایم که اگر رتبه‌های قرآنی را در سطح جامعه، کشور و بین‌الملل در زمان قبل از انقلاب و این چهل سال بعد از انقلاب بررسی کنیم متوجه می‌شویم که پیشرفت خوبی در این حوزه طی این 40 سال انقلاب اسلامی داشته‌ایم اما هنوز باید در این راستا حرکت کنیم و تلاش خود را به کار گیریم تا به آنچه که رهبر معظم انقلاب از جامعه قرانی تعریف کرده‌اند برسیم.

امیری با بیان اینکه باید در اماکن مذهبی و امامزادگان در کنار بستر زیارتی، بستر فرهنگی نیز ایجاد شود، افزود: اگر قرار است فردی 5 دقیقه برای زیارت به امامزاده بیاید با ایجاد بستر فرهنگی در آن مکان می‌توانیم فرد را به مدت زمان بیشتر از 5 دقیقه در امامزاده نگه داریم.

وی ادامه داد: هر چه حافظان قرآن بیشتری تربیت کنیم و جامعه قرآنی بزرگتری داشته باشیم، اثرات مثبت بهره برداری از دریای بی‌کران برکات قرآن در جامعه بیشتر خواهد شد و شاهد تأثیر بسزای قرآن در زندگی و جامعه خواهیم بود.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon