به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، عیسی فرهادی در نشست بررسی مشکلات شهرستان تهران با استاندار تهران با اشاره به مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز در تهران اظهار داشت: در حوزه مقابله با ساختو سازهای غیرمجاز اقدامات جدی صورت گرفته و تنها در یک روستا نسبت به مقابله و تخریب بیش از 4 هزار بنای غیرمجاز اقدام شده است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت تعاونیها و ضرورت رفع مشکلات اعضای آنها بیان کرد: 35 تعاونی با 25 هزار خانواده عضو در شهر تهران داریم که باید نسبت به حل و فصل مشکلات آنها اقدام کنیم.
فرماندار تهران ادامه داد: گازرسانی کامل به تمام نقاط شهر تهران تا 6 ماهه نخست سال آینده انجام میشود تا مشکلات شهروندان در این زمینه مرتفع شود.
فرهادی در پایان خاطرنشان کرد: حدود 80 درصد از شبکه فاضلاب شهرتهران توسط آبفا ساماندهی شده و 50 درصد از انشعاب آن متصل شده است که امید است به زودی به نتایج بهتری در این زمینه دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/ش