1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

‌روایت تسنیم از شهید مدافع حرمی که در نیمه شعبان‌ جواز شهادتش را ‌گرفت

  • 18 بهمن 1397 - 06:05
  • اخبار استانها
‌روایت تسنیم از شهید مدافع حرمی که در نیمه شعبان‌  جواز شهادتش را ‌گرفت

ابراهیم رشید یکی از شهدای مدافع حرمی است که ابراهیم وار با دست کشیدن از امیال و خواسته‌های مادی و دنیایی و در هم شکستن منیت خویش، به جایگاه و مقام و منزلت شهادت و خلیل‌اللهی نائل آمد.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، فرزندان رشید و برومندی چون ابراهیم در دامن مادرانی بزرگ‌منش، دلسوز و مهربان پرورش‌یافته‌اند مادرانی که جسم و جان و جوانی‌شان را در مسیر عمل به ذکرهای آسمانی، فدای آموزش ارزش‌های انسانی و تربیت دینی فرزندانشان کرده‌اند و الحق و والانصاف در تربیت این‌چنین مردان خدایی، رسم امانت را چه نیکو به‌جای آوردند و در تفسیر این جمله همین بس که تنها یک مادر می‌تواند ارزش حس و حال مادری که حاصل عمر و عصاره جانش را برای دفاع از حریم اولیای خدا می‌پرورد دریابد.

مادر ابراهیم نیز همانند دیگر مادران شهدا هم‌زمان با رشد و قد کشیدن جوانش، شکوفایی اندیشه‌های والای انسانی را در وجود تک‌تک فرزندانش، در جوار کریمه اهل‌بیت (ع) بارور کرد و همین عمل به اصل و ارزش‌های دینی را از همان سال‌ها پیش، با شهادت فرزند بزرگ‌ترش ابوالقاسم در دوران  دفاع مقدس به اثبات رساند، ابراهیم نیز با درآمیختن باور و اعتقادات قلبی خویش در کنار مراتب وظایف انسانی، اسلامی و ایرانی‌اش و با تغییر نوع نگاه به حیات مادی توانست در مسیر بندگی خدمتی خالصانه داشته باشد.

پلاک‌کوبی شهدا در 40 محله قم انجام می‌شود
کنگره بین‌المللی شهدای روحانی مدافع حرم در قم برگزار می‌شود
نشست تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در قم برگزار شد

به همین بهانه به گفت‌وگو با همسر گران‌قدر این شهید والامقام پرداختیم تا بیشتر باحال و هوای معنوی و راه و رسم زندگی ایشان آشنا شویم.

سمیه عسگری با شور و حالی آمیخته با شادی و شعف کسب فیض شهادت همسر و غم و اندوه فراقش سخن خویش را این‌گونه آغاز می‌کند: اولین آشنایی ما به‌واسطه خرید آقای رشید از شرکت فروش مواد نورافشانی که مسئولیت آن را بر عهده داشتم اتفاق افتاد آن زمان که خیلی دور نیست ایشان با عنوان مسئول خرید سپاه در شرکت ما رفت‌وآمد داشتند بعد از گذشت مدتی توسط یکی از همکاران بحث خواستگاری مطرح و درنهایت در اسفندماه سال 91 به عقد و ازدواج هم درآمدیم.

 شهید ابراهیم رشید با توجه به شناخت کاملی که نسبت به مسائل و مشکلات زندگی‌ام داشتند و با علم به وجود دو فرزند پسرم و مخالفت‌های اطرافیان بر این خواسته خود پافشاری داشتند از همان آغاز به شخصیت خاص و متفاوتش نسبت به مردهای این دوره پی برده بودم شخصیتی که به هنگام سختی‌ها و مشکلات زندگی همچون کوهی استوار مأمن امن و قرار زندگی‌ام شد مردی که تمام خستگی‌ها و رنج‌های دنیایی را برای آرامش اطرافیانش به جان می‌خرید.

تأکید به ولایتمداری و پیروی بی‌چون‌وچرا از مقام معظم رهبری

این بانوی خلاق و کارآفرین دربیان روحیات و خلق‌وخوی سرشار از عشق و ایمان همسر شهیدش این‌گونه سخن می‌گوید: با پذیرش هر مسئولیتی چه در مراودات کاری و چه در زندگی مشترک خاص و بی‌نظیر عمل می‌کرد باجان و دل و روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر و خارق‌العاده، غرق در نقش پدری‌اش شده بود همچون پدری دغدغه مند و دلسوز به مواقع سختی سهل گیر بود و به‌وقت نیاز سخت‌گیر و حتی زمان بیشتری را نسبت به من صرف رسیدگی به امورات و تربیت فرزندانمان می‌کرد.

از ویژگی‌های بارز اخلاقی ایشان ابتدا ولایتمداری و عشق به این مقام عظمی را می‌توان بیان کرد که پیوسته در توصیه‌های خود پیروی بی‌چون‌وچرا از مقام معظم رهبری را تأکید می‌کرد و می‌گفت: «رهبری که ما داریم هیچ جای دنیا ندارد، آنچه امروز شاهد آن هستیم پیش‌بینی ایشان در سال‌های گذشته است بمیرم برای دلش که کسی حرفش را گوش نمی‌کند کسی حواسش به حرف رهبری نیست ای‌کاش حواسمان بیشتر به حرف رهبری باشد».

 پیوسته با برگزیدن خواسته‌ها و تمایلات دیگری بر خود برای کمک به هم نوعانش پیش‌قدم بود آن‌چنان‌که گویی نظاره‌گر نوری خدایی در وجود تک‌تک بندگانش شده و در قبال این گذشت با حق معامله‌ای دو سر سود انجام داده است در کار و مسئولیت پشتکار و تلاش و همتی مثال‌زدنی داشت در نگاه معصوم و پرشرم و حیای مردانه‌اش گویی آسمانی منور به نور ستارگان دیده می‌شد و همواره دل‌تنگم برای لبخندی که هیچ‌گاه، حتی به هنگام رنج و سختی از لبانش محو نشد.

مقدم دانستن وظیفه انسانی، اسلامی و ایرانی بر عشق خودم

همسر شهیدم در خانواده‌ای کشاورز و مذهبی در دامن مادری فرهیخته و مهربان و کانونی گرم و صمیمی رشد و پرورش یافت خانواده‌ای که با واژه شهادت بیگانه نبوده و نیست و شهید ابوالقاسم رشید نیز در دوران دفاع مقدس در جبهه‌های حق علیه باطل جوانمردانه ایستاد و جان شیرین خود را فدای رهبر و میهن و مردمش کرد همان کاری که ابراهیم من و همه شهدای مدافع حرم با شوق و اشتیاقی بی‌مثال انجام داده‌اند.

 بانو عسگری از روزی که با رضایت، همسرش را رهسپار سوریه کرد می‌گوید: زمانی که در خصوص موضوعی تمایل به سخن گفتن داشت ابتدا با سنجیدن شرایط و مقدمه‌چینی و سپس مشاهده عکس‌العمل و در نهایت صحبت می‌کرد هنگام پیش آمدن بحث سوریه در نگاهش بی‌قراری و شوق حضور در نبرد را حس کردم و خود پیش‌قدم شده و پیشنهاد عزیمتش را مطرح کردم چراکه عشق و علاقه‌اش به رفتن و وظیفه انسانی، اسلامی و ایرانی او را بر عشق خود مقدم دیدم.

 بیان خاطرات شیرین زندگی و دل‌تنگی‌های همسر شهید با اشک و بغضی نفس‌گیر همراه شد وجود آقا ابراهیم که با عشق و محبتش گرمابخش زندگی ما شده بود بعد از گذشت 6 سال خاطره سازی، در ذهن و فکر و عمق قلب ما نفوذ کرده، حال که تنها اشک قرین لحظه‌های دل‌تنگی ماست فرزندانم برای ادامه زندگی تنها رسیدن به خواسته پدر شهیدشان را هدف خود قرار داده‌اند و همه این‌ها و پیامک‌های سرشار از عشقی که برایم به یادگار مانده، آرام‌بخش لحظه‌های تنهایی من است.

کسب فیض شهادت با در هم شکستن بت درون و خواسته‌های نفسانی

همسر شهید مدافع حرم رسیدن به جایگاه و مقام و منزلت شهادت را روزی کسانی دانست که همچون ابراهیمش، ابراهیم وار بت درونشان را بشکنند و از امیال و خواسته‌های مادی و دنیایی و منیت خویش دست بکشند و بعد از تعیین اهداف مشخص و الهی برای زندگی خود باپشتکار وایمانی قوی مصمم مسیر پیش رو را دنبال کرده و در این راه از خودسازی خویش لحظه‌ای غافل نباشند و همه این کارها با تغییر نوع نگاه به زندگی و در معنای حقیقی انسانیت به نیکی معنا می‌شود.

آقا ابراهیم با سال‌ها خدمتی صادقانه حتی درجات معوقه‌اش را فدای انسان‌دوستی‌اش کرد مسئولیت‌های بسیاری ازجمله چک و خنثی و حفاظت از شخصیت‌ها، استاد دانشگاه درزمینهٔ تخصص خود (جنگ‌های نامنظم)، از نیروهای تخریب تیپ مکانیزه 20 رمضان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب و مربی پاراگلایدر و فعالیت‌هایی این‌چنین را بر عهده داشت با دقت و توجهی که نسبت به موقعیت‌ها و مسائل مختلف از خود نشان می‌داد تمامی پیش‌بینی‌هایش محال ممکن بود که محقق نشود.

به گفته همسر شهید رشید در آخرین مراسم نورافشانی مسجد مقدس جمکران در نیمه شعبان، جواز شهادتش را از حضرت ولیعصر (عج) گرفت و با علم به شهادت خویش، در آخرین مراسم حضورش، سنگ تمام گذاشت و سرانجام این شهید والامقام بعد از سه سال رفت‌وآمد به سوریه و دفاع از حریم حرم اهل‌بیت (ع) دردهم تیرماه 1397 به‌عنوان مستشار نظامی در مسیر جاده دمشق ـ تدمر سوریه در اثر برخورد با تله انفجاری به فیض شهادت نائل آمد.

دقت در انجام هر کاری با هر عنوانی تا رسیدن انقلاب به دست صاحب اصلی آن، از اهمیت بسیاری برخوردار است اگر هرکسی با ساده انگاشتن کار خود آن را جدی نگیرد درواقع به‌نظام اسلامی و انقلاب ضربه وارد کرده و این گناهی نابخشودنی است بدانید در دیدگاه کلان انجام صحیح مسئولیت از نوع آن مهم‌تر بوده چراکه جزءترین نیروها و مسئولیت‌ها با سهل‌انگاری و سستی ممکن است بزرگ‌ترین ضربه‌ها را برریشه‌ها بزنند.

گزارش از الهام پناهی فر

انتهای پیام/ش

 
R7854/P4001
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
بیشتر بخوانید
پناهیان در قم: انقلاب اسلامی ایران الگویی برای حرکت‌های انقلابی در جهان است
مراسم بزرگداشت «محمدنبی حبیبی» در قم برگزار می‌شود
صنعت گردشگری قرآنی در قم راه‌اندازی می‌شود
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • بهترین پزشک برای درمان انحراف ستون فقرات
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.