جانشین پلیس راه ناجا: با "موتورسواران ‌و عابران پیاده" هنوز ‌چالش داریم


جانشین پلیس راه ناجا: با "موتورسواران ‌و عابران پیاده" هنوز ‌چالش داریم

جانشین فرمانده پلیس راه ناجا موتورسیکلت و عابر پیاده را دو چالش بزرگ حوادث ترافیکی گفت:‌ بیشترین حوادث و تلفات جاده‌ای کشور مربوط به این دو طیف است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ سرهنگ ایوب شرافتی پیش از ظهر امروز در چهلمین برنامه جامع آموزش فرهنگ ترافیک با محوریت عابران پیاده و موتورسیکلت‌سواران اظهار داشت: بیشترین حوادث و تلفات جاده‌ای کشور مربوط موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده است.

جانشین فرمانده پلیس راه ناجا با ابراز خرسندی از نتایج بسیار درخشان اجرای طرح آموزش و ارتقاء ایمنی موتورسیکلت‌سواران در گیلان بیان داشت: با توجه به اینکه این طرح بهصورت پایلوت در استان گیلان با موفقیت انجام شد درصددیم آن را به صورت سراسری در تمام استان‌های کشور اجرایی کنیم.

شرافتی لزوم توجه به مباحث ترافیکی و ایجاد انگیزه در بین مردم برای رعایت مقررات را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: طبق آمارهای ارائه شده در 10 ماهه گذشته امسال حدود 19 درصد از تصادفات و تلفات ترافیکی کل کشور مربوط به موتورسیکلت سواران بوده است.

 

وی با بیان اینکه به علت ارائه آموزش‌های ترافیکی تلفات جاده‌ای گیلان در بخش موتورسیکلت‌سواران به تعداد 33 نفر کاهش پیدا کرده است عنوان کرد: با تمام این‌ها باز هم میزان کشته‌ها و تلفات ترافیکی گیلان در بخش موتورسیکلت‌سواران و عابران پیاده از میانگین کشوری بالاتر است.

جانشین فرمانده پلیس راه ناجا با تأکید بر اینکه تلفات عابران پیاده در گیلان به میزان 5 درصد بیشتر از میانگین کشوری است تصریح کرد: شرایط و ویژگی‌های اقلیمی و جاده‌ای گیلان و کلاً استان‌های شمالی کشور به‌گونه‌ای است که در صورت عدم برنامه‌ریزی، آمار تلفات جاده‌ای در آن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

شرافتی لزوم برنامه‌ریزی برای سه استان گیلان،‌ مازندران و گلستان جهت کاهش آمار تلفات عابران پیاده و موتورسیکلت‌سواران را متذکر شد و گفت: از آغاز اجرای طرح ارتقاء ایمنی موتورسیکلت‌ها در گیلان 23 درصد از تلفات موتورسیکلت‌سواران و 33 درصد از آمار فوتی‌های عابران پیاده به نسبت سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

وی ویژگی‌های خاص شهرهای شمالی و استقبال مردم این خطه از وسیله نقلیه موتور را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: امیدواریم با اجرای سراسری طرح‌های آموزشی در شهرها و روستاهای استان‌های شمالی از جمله گیلان شاهد کاهش هر چه بیشتر آمار جانباختگان جاده‌ای باشیم.

جانشین فرمانده پلیس راه ناجا رعایت قوانین و مقررات توسط عابران پیاده را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: طبق آئین‌نامه راهنمایی و رانندگی افرادی که از محل زندگی و کار خود به خیابان وارد می‌شوند به عنوان کاربر جاده تلقی شده و ملزم به رعایت مقررات طبق ضوابط تعیین شده هستند.

انتهای پیام/‌ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon