مرکل عملیات نظامی در افغانستان را منوط به حضور آمریکا در این کشور دانست

مرکل عملیات نظامی در افغانستان را منوط به حضور آمریکا در این کشور دانست

صدر اعظم آلمان ادامه عملیات نظامی نیروهای خود در افغانستان را منوط به تداوم حضور نظامی آمریکا در این کشور دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان عملیات ارتش آلمان در افغانستان را به ادامه حضور نیروهای آمریکایی در این کشور منوط دانسته و در این باره گفت: کابینه فدرال آلمان تمدید این عملیات را در شرایطی تصمیم گیری کرده است که حضور ما و همچنین حضور دیگر کشورها که در شمال افغانستان مشغول خدمت هستند همچنین وابسته به عملیات نظامی آمریکا در این کشور باشد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تصمیم دارد حدود نیمی از 14 هزار نیروی مستقر خود در افغانستان را از این کشور خارج کند. دولت آلمان به ایالات متحده درباره خروج شتابزده از این کشور هشدار داده است.

"اورزولا فون در لاین"، وزیر دفاع آلمان در این باره گفته است که آمریکایی ها می دانند که  به نظر ما این درست نیست که حالا افغانستان را تنها بگذاریم.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم در این باره گفت که اگر در افغانستان تغییراتی وجود داشته باشد ما دوباره این مسئله را مورد ارزیابی قرار می دهیم که آیا ماموریت ما در این کشور همچنان ضروری است. این مسئله از تعهداتی که در ائتلاف نظامی ناتو وجود دارد پیروی می کند. ما همچنین در بحث های فعلی با همکاران آمریکایی خود این مسئله را روشن می کنیم.

کابینه دولت آلمان فعلا تمدید یک ساله این عملیات در افغانستان را تصمیم گیری کرده است. تصمیم نهایی درباره تمدید مشارکت در این ماموریت به رهبری ناتو در پارلمان آلمان گرفته می شود. نقطه مرکزی عملیات ارتش آلمان در این کشور آموزش و مشاوره به نیروهای افغان است.

دولت مرکزی در افغانستان در حال حاضر تنها نیمی از مناطق این کشور را تحت کنترل دارد و 30 درصد از این کشور هم تحت درگیری های داخلی قرار دارند. مرتبا حملات تروریستی سختی بخصوص علیه ارتش و نیروهای امنیتی این کشور انجام می شود.

"توبی لنزر"، معاون دفتر سازمان ملل در افغانستان نیز در این باره گفته است: زمانی‌که به صلح دست پیدا کنید، جنگ واقعی آغاز می شود. جنگ برضد فقر، جنگی که برای بهتر شدن زندگی مردم افغانستان است و مردم افغانستان را کمک می‌کند که به پیش گام بردارند، ازینرو صلح یک نیاز است».

 آقای لنزر آمار 54درصدی خط فقر در افغانستان را نگران کننده ‌خواند و گفت که 13.5میلیون انسان در افغانستان امنیت غذایی ندارند که در یک روز تنها یک نوبت غذا می خورند.

معاون دفتر سازمان ملل در کابل گفت: «آنچه در ارتباط به صلح جریان دارد تاثیرات مهم بر 36میلیون انسانی دارد که در افغانستان زندگی می‌کنند. تلاش‌هایی که امروز برای صلح جریان دارد اگر به فردا وا گذاشته شود، دشواری های مردم بیشتر از امروز می شود.»

وی بر این باور است که اگر صلح در افغانستان برقرار نشود، با توجه به رشد جمعیتی که افغانستان دارد، تا 20سال دیگر نفوس این کشور دو برابر خواهد شد و چالش های اقتصادی مانند، کمبود آب و خشک سالی بیشتر از امروز خواهد شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان