۷۰ درصد اتوبوسهای شهری فرسوده هستند

70 درصد اتوبوسهای شهری فرسوده هستند

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور گفت: از ۲۲ هزار دستگاه اتوبوس شهری در کشور، ۱۶ هزار دستگاه معادل ۷۰ درصد آنها فرسوده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی جمالی‌نژاد در نشست خبری با بیان اینکه ناوگان درون‌شهری پیر و فرتوت است و نیاز به بازسازی دارد، اظهار کرد: بر این اساس از سال 96 طرحی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور به اجرا گذاشته شده که طبق آن قرار است 19 هزار دستگاه اتوبوس، 48 هزار دستگاه مینی‌بوس و 6 هزار دستگاه به تعداد کامیونها اضافه شود.

این مقام مسئول در وزارت کشور با تأکید بر اینکه برای سوق دادن مردم به سمت ناوگان حمل و نقل عمومی باید به بهبود وضعیت این ناوگان بیشتر توجه شود گفت: وزارت کشور در این زمینه در دو عرصه معاونت عمرانی و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور فعالیت دارد و در حوزه قوانین و اسناد آسیب‌شناسی شهرها اقدامات خوبی انجام داده است.

جمالی‌نژاد افزود: به دلیل مشکل بودن اداره کلان‌شهرها، همیشه در این زمینه دچار آسیب بودیم، برای نخستین بار با راه‌اندازی کمیسیون کلان‌شهرها، تمام آسیبها را در این کمیسیون بررسی کرده و با یک کار کارشناسی از وزارت کشور مصوبه می‌گیریم.

وی با اشاره به تدوین هشت سند در حوزه شهری و روستایی مانند اسناد آتش‌نشانی، مدیریت پسماندها، فضای سبز، مدیریت بحران کلانشهرها و سند اجتماعی و فرهنگی کلانشهرها، اضافه کرد: البته لایحه اداری و استخدامی شهرداری‌ها نیز اخیراً در دولت مصوب شده است.

جمالی‌نژاد  درباره لایحه درآمدهای پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها که از سال 62 در دستورکار قرار گرفته بود، توضیح داد: این لایحه پس از 30 سال توقف، اکنون در حال ارسال به مجلس شورای اسلامی است.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با بیان اینکه برخی لایحه‌ها در دستور بررسی است، گفت: لایحه مدیریت شهری، لایحه اصلاح انتخاب شهردار، لایحه دهیاری‌ها و لایحه مدیریت یکپارچه آتش‌نشانی شهری و روستایی در دست پیگیری است.

جمالی‌نژاد به اقدامات 40 ساله این سازمان اشاره کرد و گفت: تشکیل پنج دوره شورای اسلامی شهر و روستا، تشکیل 793 شهرداری جدید و افزایش تعداد شهرداری‌ها از 473 به هزار و 276 شهرداری، تشکیل 73 هزار دهیاری و ایجاد سیستم مدیریت پسماند در روستاها از جمله اقدامات صورت گرفته در این 40 سال بوده است.

وی با اشاره به جوسازی‌ها درباره عدم استفاده از مدیران زن، تصریح کرد: اکنون ما دو مدیر زن در این سازمان داریم، همچنین 2 هزار و 567 دهیار از بانوان هستند، سه هزار و 600 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر و روستا نیز زن هستند.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: طول خطوط ریلی کشور که اکنون 295 کیلومتر است به 830 کیلومتر در آینده افزایش پیدا می‌کند و 289 کیلومتر خطوط ریلی در حال ساخت و 245 کیلومتر نیز در حال طراحی است، اکنون 9 شهرداری در حوزه ریلی فعالیت دارند که پنج شهرداری در حال بهره‌برداری از این خطوط و چهار شهر دیگر نیز در حال آماده‌سازی هستند البته دو شهر اسلامشهر و رشت نیز به این آمار ریلی اضافه خواهند شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon