نماینده همدان در مجلس: کلیات بودجه ۹۸ شفاف نیست


نماینده همدان در مجلس: کلیات بودجه 98 شفاف نیست

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: کلیات بودجه شفاف و روشن نیست و مواردی چون همسان سازی حقوق بازنشستگان، نظام رتبه بندی معلمان و توجه به قشرهای آسیب پذیر در آن دیده نشده است.

امیر خجسته در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، مخالفت خود با کلیات بودجه 98 را اعلام کرده و اظهار داشت: حق مردم در این لایحه ادا نشده و توجه به معیشت جامعه مغفول مانده است.

وی افزود: کلیات بودجه شفاف و روشن نیست و مواردی چون همسان سازی حقوق بازنشستگان، نظام رتبه بندی معلمان و توجه به قشرهای آسیب پذیر در آن دیده نشده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم شفاف سازی کلیات بودجه تصریح کرد: نه تنها وضعیت بودجه شرکت های دولتی شفاف نیست بلکه در مورد فرارهای مالیاتی هم کاری انجام نشده است.

خجسته با اشاره به بدقولی دولت برای توجه به معیشت مردم و رسیدگی به فرهنگیان در لایحه بودجه گفت: افزایش بی رویه قیمت ها مردم را زیر فشار اقتصادی خرد کرده درحالی که بودجه 98 متناسب با اقتصاد مقاومتی بسته نشده است.

وی بیان کرد: جای تعجب دارد که چرا هیئت رئیسه مجلس پس از دو هفته انتظار در حالی کلیات بودجه را تصویب کرد که ابهامات فراوانی در آن وجود دارد و به معیشت مردم هم توجه نشده و امید می رود در بین راه تجدیدنظر کند.

ارزش اموال مازاد دولت 11 برابر نقدینگی کشور است/ دولت فکری به حال فرارهای مالیاتی کند

رئیس فراکسیون شفافیت و مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرد:90 هزار میلیارد تومان مالیات معوقه در کشور وجود دارد و ارزش اموال مازاد دولت هم 18 هزار ترلیون است که با تعیین تکلیف آن ها می توان به معیشت مردم کمک کرد.

خجسته با بیان اینکه شناسایی اموال مازاد دولت، مصوبه مجلس است و باید انجام شود، تصریح کرد: ارزش اموال مازاد 11 برابر نقدینگی کشور است که درآمد حاصل از فروش آن ها را می‌توان صرف بهبود وضعیت اقتصادی جامعه کرد.

وی با تأکید بر لزوم تجدیدنظر در مسئله افزایش حقوق تأکید کرد: وقتی تورم 50 درصد افزایش یافته، افزایش 20 درصدی حقوق، دردی را از قشر حقوق بگیر دوا نمی کند.

بودجه واردات کالاهای اساسی به آن طرف مرزها می‌رود/ اجرای نظام رتبه بندی معلمان نیازمند 5 هزار میلیارد تومان دیگر

نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت مطرح کرد: 14 هزار میلیارد دلار مختص واردات کالاهای اساسی با رانت در جامعه حاکم می‌شود زیرا روند توزیع آن در جامعه شفاف نیست و دولت پیشنهادی در این زمینه نیاورده است.

خجسته بیان کرد: در بودجه امسال هم 22 میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص یافته و ثبت سفارش هم شد، اما پولش به آن طرف مرزها رفت و وارد کشور نشد، بنابراین دولت یا راهکارهای عملی بدهد تا این مبلغ به دست مردم برسد یا اینکه 50 تا 100 هزار میلیارد برای این کار اختصاص دهد.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: دولت باید روندی را درپیش گیرد که کام مردم شیرین شود و راه های ورود دلالان را ببندد نه اینکه سود حاصل از واردات به جیب آن ها رود.

خجسته افزود: منابع بسیاری در کشور داریم که با برگرداندن آن ها می توان به معیشت مردم کمک کرد، اما بنابر گزارش هایی که در جلسه بررسی کلیات بودجه مطرح شد، وضعیت خوبی نداشته و جای نگرانی وجود دارد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت باید در مورد وضعیت منابع نفتی شفاف سازی کند، تصریح کرد: وزیر کشاورزی هم بدون برنامه به مجلس آمد در حالی که توجه به معیشت مردم، اقتصاد و دارو و درمان باید در اولویت قرار گیرد.

خجسته بیان کرد: تنگنای معیشت مردم در حالی است که ایران جزء 5 کشور نخست جهان از نظر سرمایه و منابع است و 9 درصد منابع جهان در ایران نهفته شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با تأکید بر لزوم بازنگری کلیات بودجه اعلام کرد: دولت و مجلس باید وقت گذاشته و بودجه شفافی با درنظرگرفتن همه منابع تصویب کنند؛ حتی اگر این کار دو ماه زمان نیاز داشته باشد.

خجسته در مورد نظام رتبه بندی معلمان هم مطرح کرد: 7 هزار میلیارد تومان برای این کار اختصاص داده شده بود و اکنون هم 2 هزار میلیارد دیگر اضافه شده، اما 5 هزار میلیارد تومان دیگر نیاز است تا این کار به نتیجه برسد.

وی با اشاره به مخالفت بیشتر نمایندگان استان همدان با کلیات بودجه 98 گفت: امید است ابهامات موجود در ادامه کار برطرف شده و بودجه مناسبی با وضعیت جامعه و مسئله اقتصاد مقاومتی بسته شود.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon