کردستان| فروش لوازم آرایشی و پزشکی توسط دستفروشان ممنوع است
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان گفت: نباید در برخورد با توزیعکنندگان تجهیزات پزشکی غیرمجاز چشمپوشی کرد و اجازه داد دستفروشان هر وسیلهای بفروشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی خداویسی عصر امروز در کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق محصولات سلامتمحور که در سالن جلسات معاونت غذا و دارو در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: سالانه طبق اعلام آمارهای رسمی ستاد مبارزه با کالا و قاچاق ارز معمولاً بین 15 تا 20 میلیارد دلار قاچاق وارد کشور میشود.
وی گفت: آمار اقلام کالاهای دارویی و تجهیزات پزشکی قاچاق در کشور نگرانکننده است بطوریکه حدود 300 تا 350 میلیون دلار هزینه این اقلام غیربهداشتی میشود.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان با بیان اینکه باید تمام استانهای سطح کشور نظارت خود را بر اقلامهای دارویی و پزشکی بهویژه بیمارستانها بیشتر کنند، به قاچاق اقلام مصرفی سبک و سنگین تجهیزات پزشکی اشاره و تصریح کرد: اقلام سبک تجهیزات پزشکی از طریق تولیدکنندهها و یا به صورت قاچاق کلی وارد میشود.
وی اضافه کرد: براساس آمارها، در استان کردستان و شهر سنندج در این حوزه مشکل جدی وجود ندارد چراکه از 20 داروخانه سطح شهر شاید یک داروخانه تخلف داشته که با نظارت دقیق کنترل شده است!
خداویسی افزود: نباید در برخورد با توزیعکنندگان تجهیزات پزشکی غیرمجاز چشمپوشی کرد و اجازه داد دستفروشان هر وسیلهای بفروشند چراکه کالاها ارتباط مستقیمی با سلامت آحاد مردم دارد و در اینصورت عملاً سلامت مردم را به خطر انداختهایم.
وی اظهار کرد: از دستگاههای نظارتی تعزیرات، سازمان صنعت، معدن و تجارت و نیروی انتظامی انتظار داریم از برخورد با کسانی که سلامت مردم را به خطر میاندازند، به هیچعنوان اغماض و چشمپوشی نکنند.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان گفت: بنده نخستین کسی هستم که مقصر فروش لوازم آرایشی توسط دستفروشان هستم و نباید اجازه داد این محصولات عرضه شود.
به گفته خداویسی، آمار مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار نگرانکننده است و استفاده از این محصولات در میان نوجوانان بهشدت افزایش پیدا کرده بنابراین باید نظارتها بیشتر شود.
انتهای پیام/ ت