لرستان| منشور ۴۰ ساله دوم انقلاب نشان از پایه‌گذاری تمدن ایران اسلامی است


لرستان| منشور 40 ساله دوم انقلاب نشان از پایه‌گذاری تمدن ایران اسلامی است

رئیس گروه ارتباطات معاونت فرهنگی تأمین اجتماعی گفت: منشور  ۴۰ ساله دوم انقلاب از طرف مقام معظم رهبری نشان از پایه‌گذاری فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، غلامحسین عابدی ظهر امروز در هفتمین جشنواره تکریم چهره‌های برتر حوزه کارآفرینی استان که باهدف حمایت از تولید ملی برگزار شد اظهار داشت: وقتی منشور  40 ساله دوم انقلاب از طرف مقام معظم رهبری صادر شد همه توسعه پردازان به این نکته رسیدند که ایران اسلامی فرهنگ و تمدنش را پایه‌گذاری می‌کند.

وی افزود: همه توسعه پردازان می‌دانند که میوه اقتصاد، محصول تمدن و فرهنگ است، همه در جنگی مشارکت می‌کنیم که می‌دانیم جنگ تمام‌عیار اقتصادی است و زمان آن رسیده که به سمت خرد جمعی حرکت کنیم.

رئیس گروه ارتباطات معاونت فرهنگی تأمین اجتماعی عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخشی است که در منشور بعد از 22 بهمن با مشارکت و عظمتی که مردم ایران آفریند منتشر شد؛ بر اساس پیش‌بینی‌هایی که در حوزه استراتژیک اتفاق افتاده کشور ما در سال 98 جنگ تمام‌عیار اقتصادی را با استکبار جهانی آغاز خواهد کرد.

وی بیان کرد: همراهی این جبهه جنگ افسرانی غیر از کارآفرینان و کارفرمایان ما که جهاد گونه تلاش می‌کنند وجود ندارد، این افراد تلاش خواهند کرد که در این جنگ تمام‌عیار نظام اسلامی ما سربلند و پیروز خارج شود.

عابدی تصریح کرد: یکی از سیاست‌هایی که در حوزه نگهداشت منابع انسانی  دیده‌شده سازمان تأمین اجتماعی است؛ سازمان تأمین اجتماعی به دنبال حکمرانی خوب از دیدگاه حکومتی است، بنابراین اولین بحث شفافیت بوده که شرکای اجتماعی باید بدانند چقدر درآمد داریم و چگونه هزینه می‌کنیم، این حق قانونی شرکای اجتماعی است و باید کارفرمایان مطلع این موضوع باشند  و بیمه‌شدگان بدانند چه سیاست‌هایی در سازمان وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: این حکمرانی خوب اجازه خواهد داد مسئولیت‌پذیر باشیم، وقتی مسئولیت‌پذیر شدیم نکته بعدی پاسخگویی است که این فرآیند باید به‌صورت صحیح طی شود.

رئیس گروه ارتباطات معاونت فرهنگی تأمین اجتماعی گفت: با همکاری اتاق بازگانی کار پژوهشی انجام‌شده است، اولین موضوع برداشت‌های سلیقه‌ای است که از قوانین اتفاق می‌افتد که سازمان تأمین اجتماعی و محیط‌زیست جز آیتم‌های پژوهشی است، باید انتقادهای کارفرمایان را بپذیریم و سعی کنیم به شرکای اجتماعی فرصت گفت‌وگو دهیم.

وی اظهار داشت: در قبال فرهنگ فرار از کار و کارگریزی همه مسئول هستیم، در حوزه‌های آموزشی نیز باید مسئولیت را بپذیریم چراکه کارگریزی در فرهنگ اسلامی ما جایگاهی ندارد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon