۲۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی به همدان اختصاص یافت


22 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی به همدان اختصاص یافت

مدیرکل بنیاد شهید همدان گفت: امسال در بخش اشتغال روستایی ویژه ایثارگران ۲۲ میلیارد تومان تسهیلات برای استان در نظر گرفته شد که تا امروز سه برابر این سهمیه ثبت نام شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ناصر عارف ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه  با گرامیداشت 22 اسفند سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: از جمله وظایف این نهاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و زنده نگه داشتن یاد شهدا است.

وی با بیان اینکه شهدا در یک راه متعالی جان خود را فدا کردند، افزود: وظیفه همه ماست که در طول تاریخ یاد آنها و فرهنگ ایثار و شهادت را زنده نگه داریم و رفتار شهدا را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران همدان با تاکید بر اینکه جامعه ما، جامعه‌ای مبتنی بر دین و مذهب است به همین دلیل فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی نیز در عرصه‌های مختلف اجتماعی کاربرد دارد گفت: هر کس در هر جایگاهی که قرار دارد با عملکردش می‌تواند ایثارگری کند و اگر این فرهنگ در جامعه ما جاری باشد بسیاری از مشکلات و محدودیت‌ها برطرف می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه اوج و تعالی فرهنگ ایثار در عرصه مقابله با دشمنان خارجی که آب، خاک و دین ما را مورد هجوم قرار می‌دهند تبلور می‌یابد عنوان کرد: از جمله نکاتی که که در عرصه ایثارگری می‌توان به آن پرداخت ایثار اجتماعی است، عرصه‌ای که جوانان ما بدون هیچ چشم داشتی  خدمات بسیاری را در جامعه عرضه می‌کنند.

عارف با تاکید بر اینکه اگر فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در جامعه ترویج یابد دیگر شاهد تشکیل پرونده‌های بسیار در مراجع قضایی نیز نخواهیم بود بیان کرد: هر کس به نوبه خود وظیفه دارد در عرصه ترویج و محافظت از فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کند است که در این عرصه نیز نقش رسانه  بسیار پررنگ است.

وی با تاکید بر اینکه اعتلای معرفت اجتماعی از دیگر وظایف رسانه‌هاست، عنوان کرد: در گذر زمان موضوعات مختلف به فراموشی سپرده شوند که دورانه دفاع مقدس نیز از این قاعده مستثنا نمی‌باشد بنابراین ما باید تلاش کنیم تا با گذشت زمان یاد و خاطره شهدا و تلاش ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس به دست فراموشی سپرده نشود.

مدیرکل بنیاد شهید همدان با ابراز گلایه‌مندی از اینکه برخی افراد گمان می‌کنند خدماتی که ایثارگران دریافت می‌کنند بسیار است، بیان کرد: همیشه و در همه جای دنیا افرادی که از خودگذشتگی کرده و ایثار می‌کنند مورد تکریم واقع شده  و خانواده‌هایشان از برخی خدمات بهره‌مند می‌شود عجیب است که در ایران برخی افراد این کار را یک امر غیر عادی می‌دانند.

وی با تشریح برنامه‌های 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا نیز گفت: امسال با توجه به 40 سالگی انقلاب اسلامی برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران از 12 بهمن‌ماه آغاز شده و به مدت 40 روز تا 22 اسفندماه ادامه می‌یابد.

عارف مطرح کرد: برگزاری دو یادواره شهید شاخص نیروی هوایی شهید «سعید هادی مقدم» و »سردار شهید سعید قهاری سعید»، کاشت نهال به نام نام شهدا، برپایی میز خدمت در مصلی‌ها، برگزاری مسابقه پیاده‌روی ویژه ایثارگران، اجرای طرح سپاس برای بیش از 13 هزار خانواده شهید و ایثارگر، روایتگری «پیام آوران ایثار» در مدارس و اردوهای راهیان نور، تولید نرم‌افزار چند رسانه‌ای ویژه شهیدان، «محمد طالبیان»، «هادی فضلی»و «رسول حیدری»، تجلیل از مروجان فرهنگ ایثار و شهادت و برگزاری مسابقه «نامه‌ای به شهید» از جمله برنامه‌های ما در روز بزرگداشت شهدا است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که برخی خانواده‌های شهدا و ایثارگران معتقدند بنیاد شهید هنگام ارائه خدمات به آنها تبعیض قائل می‌شود گفت: همه شهدا، ایثارگران و خانواده‌هایشان برای ما محترم و عزیز هستند به همین دلیل هنگام ارائه خدمت به آنها ما هیچگونه تبعیضی را قائل نمی‌شویم.

مدیرکل بنیاد شهید همدان با تاکید بر اینکه اگر شهیدی برجستگی ویژه‌ای دارد و یا در جامعه بیشتر شناخته شده است به ویژگی‌های خود آن شهید مربوط می‌شود بیان کرد: افرادی مانند شهید همدانی شهدایی هستند که عملکردشان در طول زندگی پربارشان سبب شده مردم با آنها آشنایی بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه ما هیچ گاه در بنیاد شهید نگاه سیاسی نداشته و به کسی هم اجازه نمی‌دهیم خواسته‌های سیاسی خود را به این سمت بیاورد تصریح کرد: نگاه شهدا و ایثارگران در هشت سال دفاع مقدس فراتر از نگاه‌های جناحی و سیاسی بوده است.

عارف تاکید کرد: شهدا و ایثارگران برای دفاع از دین و وطن به جبهه‌ها رفته و جان خود را فدا کردند به همین دلیل نیز بسیاری از خانواده شهدا و ایثارگران مستمری بنیاد شهید را دریافت نکرده و حتی افرادی مانند مرحوم همراهیان پدر شهید همراهیان نیز دست به کارهای عام المنفعه می‌زنند.

وی درباره وضعیت ساماندهی گلزارهای شهدای استان نیز عنوان کرد: ساماندهی گلزارهای شهدای همدان از سال 82 آغاز شده و به لطف خدای متعال امسال اختتامیه این پروژه در روستای "خلیل کرد" شهرستان بهار برگزار شد.

مدیرکل بنیاد شهید همدان با اعلام اینکه در استان 693 گلزار وجود دارد که 44 گلزار آن شهری و 649 گلزار نیز روستایی هستند، گفت: 4442 مزار در گلزارهای شهری و 2980 مزار نیز در گلزارهای روستایی وجود دارد.

وی درباره وضعیت اشتغال ایثارگران و فرزندان آنها نیز افزود: بر اساس قانون 25 درصد از سهمیه استخدامی کشور به ایثارگران تعلق دارد که آنها نیز از طریق برگزاری آزمون می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

عارف با اعلام اینکه تا امروز 3400 نفر از ایثارگران استان که عموماً از تحصیلات عالی برخوردارند برای استفاده از این ظرفیت در سامانه بنیاد شهید ثبت نام کرده‌اند عنوان کرد: به دلیل محدودیت‌هایی که در حوزه استخدامی وجود دارد تلاش کرده‌ایم به افراد متقاضی مشاوره داده و استعداد آنها در عرصه‌های مختلف شناسایی کنیم تا در عرصه خود اشتغالی از آن استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از ایثارگران  کارآفرین هستند که توانسته‌اند علاوه بر خود برای دیگران نیز فرصت های شغلی ایجاد کنند، تصریح کرد: بنیاد شهید برای کارفرماهایی که بتوانند برای ایثاگران اشتغال ایجاد کنند بسته‌های حمایتی در بخش بیمه و مالیات در نظر گرفته است.

مدیرکل بنیاد شهید همدان با اعلام اینکه در بخش اشتغال روستایی نیز امسال 22 میلیارد تومان تسهیلات برای استان در نظر گرفته شد گفت: خوشبختانه سه برابر این سهمیه ثبت نام داشتیم یعنی اگر برای هر فرد 25 میلیون تومان سهمیه تسهیلات در نظر بگیریم برای جوابگویی به این تعداد از ثبت نام کنندگان به 76 میلیارد تومان بودجه احتیاج داریم.

وی درباره اقدامات استان در عرصه تولید نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای نیز مطرح کرد: از ابتدای آغاز این کار تا امروز توانسته‌ایم 15 نرم‌افزار را تولید کنیم که برخی از این نرم‌افزارها به معرفی شهدای ملی مانند شهید همدانی، شهید چیت سازیان، شهید طالبی و رسول حیدری تعلق دارد.

عارف افزود: در این نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای عکس، زندگینامه، وصیت‌نامه، مصاحبه با همرزمان، دوستان و خانواده شهدا و کتاب‌های منتشر شده درباره آن شهید آورده شده است.

وی درباره  تعداد کمیسیون‌های پزشکی تشکیل شده در سال 97 نیز گفت: امسال 5 مرحله کمیسیون پزشکی برگزار شد که در آن هزار و 230 نفر از ایثارگران و جانبازان  شرکت کرده و میزان جراحت‌شان تحت بررسی قرار گرفت تا متناسب با آن برای آنها تعیین درصد شود.

مدیرکل بنیاد شهید همدان اظهار کرد: برخی از این افراد برای نخستین بار است که به کمیسیون پزشکی مراجعه می‌کنند، برخی نیز به دلیل تشدید عوارض ناشی از جراحت جانبازی مجاز هستند هر سه سال یک بار به کمیسیون پزشکی مراجعه کنند.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon