قزوین| محرومیت زدایی و توسعه روستاها مهم‌ترین هدف قرارگاه عمران و آبادانی سپاه است


قزوین| محرومیت زدایی و توسعه روستاها مهم‌ترین هدف قرارگاه عمران و آبادانی سپاه است

مسئول قرارگاه عمران و آبادانی سپاه صاحب‌الامر (ع) استان قزوین گفت: در راستای فرمایشات امام خامنه‌ای، محرومیت زدایی و توسعه روستاها مهم‌ترین هدف قرارگاه عمران و آبادانی سپاه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حمزه برین ظهر امروز در نشست خبری که در محل بسیج سازندگی استان قزوین برگزار شد اظهار داشت: امروز دشمنان بیش از هر روز دیگر به اقتدار و توان نظام پی برده و بیش از هر زمانی عناد و خصومت و دشمنی خود را با حداکثر توان دنبال می‌کند.

وی افزود: امروز در گام دوم انقلاب اسلامی قدم نهاده‌ایم و ضرورت دارد تا با حفظ ارزش‌های انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی و روحیه جهادی این مرحله از انقلاب را هم با سرعت بیشتری پیش برده و و دشمنان را در رسیدن به خواسته‌های کذایی خود ناکام بگذاریم.

مسئول قرارگاه عمران و آبادانی سپاه صاحب‌الامر (ع) استان قزوین تصریح کرد: انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته در تمام عرصه‌های مورد نیاز حکومت و جامعه گام‌هایی را برداشته است و تراز نیازهای جامعه را نسبت به دوران طاغوت ارتقاء داده است.

برین با بیان اینکه عملکرد در برخی از عرصه‌ها قابل دفاع و در برخی از عرصه‌ها نیاز به بازنگری دارد عنوان کرد: هرجا پیشرفتی حاصل شده روحیه‌ای خستگی ناپذیر و جهادی را شاهد هستیم و در برخی جاها که عقب مانده‌ایم تنبلی و رخوت را شاهد بوده‌ایم.

مسئول قرارگاه عمران و آبادانی سپاه صاحب‌الامر (ع) استان قزوین گفت: به همت قرارگاه عمران و آبادانی و جهاد سازندگی در روستاها توانسته‌ایم در 71 روستا زمینه پیشرفت در 5 محور فرهنگی اجتماعی، بهداشت و سلامت، تعلیم و تربیت، عمران و آبادانی و اشتغال و اقتصاد را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: این دغدغه باید بین مردم و مسئولان ایجاد شود و مردم و مسئولان باور کنند که می‌شود کارهایی را حتی بدون اعتبار انجام داد که اگر منتظر بودجه بودیم باید 10 سال صبر می‌کردیم.

برین عنوان کرد: در اجرای پروژه‌ها سعی شده است تا نقاط ضعف و قوت و همچنین فرصت‌ها و تهدیدات آن شناسایی شده تا خروجی کار پیشرفت و آبادانی در روستاها باشد.

وی بیان کرد: در این برنامه‌ها بلند مدت و میان مدت طرح ریزی شده است و در کارگروه‌ها تقسیم کار شده استو پس از آن عملیات اجرایی آغاز شده و بعد از 3 سال باید خروجی کار منجر به ایجاد روستایی مولد شود که در این زمینه باید سه شرط اصلی تأمین نیاز روستایی، مردم محوری و مشارکت مردمی تأمین باشد.

تربیت دانش آموزان خارج از روستا، برگزاری اردوی سفیران انقلاب که حاصل آن جذب سه خانم در حوزه علمیه و یک نفر در دانشگاه فرهنگیان بود، آموزش ضمن خدمت برای معلمان، برگرداندن بازماندگان از تحصیل به مدرسه، اعزام دانش آموزان به راهیان نور، مشهد و قم برگزاری کلاسهای آموزشی برای سربازمعلم‌ها، اردوهای درون منطقه‌ای، آشنایی با سبک زندگی شهدا از جمله برنامه‌های کارگروه تعلیم و تربیت بود.

حجت‌الاسلام ابوالقاسمی مدیرکارگروه فرهنگی و اجتماعی نیز در این نشست اظهار داشت: تمامی برنامه‌ها با پیوست فرهنگی انجام می‌شود که در همین راستا 7 امام روستا کار تسهیلگری دارند؛ برپایی ایستگاه‌های صلواتی در مراسمات مذهبی و برگزاری همایش برای تربیت نیروهای انقلابی از دیگر برنامه‌های این کارگروه بوده است.

در پروژه‌های عمرانی نیز 76 پروژه در سال 97 تصویب شد که 42 پروژه اجرا، 12 پروژه در حال اجرا و 22 پروژه در دست اقدام است که مهم‌ترین آن مربوط به آب شرب است که برای کل پروژه ها 17 میلیارد ریال هزینه شده و 25 تا 40 درصد صرفه جویی شده است.

راه اندازی سلامت‌کده، اجرای راهبرد ارتقاء سلامت با رویکرد طب اسلامی، و استفاده مردم از محصولات تولیدی خود از برنامه‌های کارگروه سلامت و اشتغالزایی برای روستائیان نیز از برنامه‌های اجرا شده توسط کارگروه اشتغال در سال 97 بوده است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon