هند در ماه آینده میلادی ۱۲ درصد نفت کمتر از ایران می‌خرد

هند در ماه آینده میلادی 12 درصد نفت کمتر از ایران می‌خرد

پالایشگاه‌های دولتی هند در آوریل ۸ میلیون بشکه نفت از ایران می خرند که ۱۲ درصد کمتر از ماه قبل از آن است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز ، پالایشگاه‌های دولتی هند در آوریل 8 میلیون بشکه نفت از ایران می خرند که 12 درصد کمتر از ماه قبل از آن است. هند در حال گفتگو با آمریکا برای تمدید معافیت از تحریم‌های تهران است . 
آمریکا در نوامبر تحریم هایی با هدف فلج کردن اقتصاد وابسته به نفت ایران بر این کشور تحمیل کرد، ولی به هشت کشور از جمله هند معافیت 6 ماهه داد تا از ایران نفت وارد کنند . 
واشنگتن به هند اجاره داده حدود 300 هزار بشکه نفت معادل ماهانه 9 میلیون بشکه تا اوایل ماه مه از ایران خریداری کند . 
دهلی‌نو بزرگترین مشتری نفت تهران پس از چین، تصمیم گرفته در آوریل نفت کمتری از ایران بخرد. این کاهش در واردات از ایران یک اقدام محتاطانه قبل از تمدید معافیت هاست . 
هدف آمریکا کاهش صادرات نفت خام ایران تا 20 درصد و رساندن آن زیر یک میلیون بشکه در روز از ابتدای ماه مه است. لازمه رسیدن به این هدف هم کاهش واردات نفت ایران توسط این کشورها است در غیر این صورت با اقدامات تنبیهی آمریکا مواجه می‌شوند . 
آمریکا احتمالا معافیت از تحریم‌های ایران را برای اکثر خریداران نفت این کشور تمدید می کند که شامل چین و هند هم می‌شوند، البته به شرطی که کل واردات خود را از ایران به زیر یک میلیون بشکه در روز برسانند. این یعنی 250 هزار بشکه در روز کمتر از صادرات فعلی 1.25 میلیون بشکه ای ایران . 
هنوز مشخص نیست کاهش ماهانه 8 میلیون بشکه واردات نفت ایران شرط جدید واشنگتن برای تمدید معافیت هند از تحریم‌های ایران باشد . 
شرکت نفت ایندین برای ماه مارس سفارش 5 میلیون بشکه نفت را داده است . پالایشگاه مانگالور 2 میلیون و شرکت نفت هیندوستان پترولیوم و بهارات پترولیوم هر کدام یک میلیون سفارش داده اند . 
شرکت نفت ایندین در آوریل 4 میلیون بشکه نفت از ایران می‌خرد و میزان بارگیری سایر شرکت ها تغییری نکرده است . 

انتهای پیام/37

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه