لرستان| وضعیت اضطراری در روبار کوهدشت؛ ۱۱روستا در بن‌بست ارتباطی است


لرستان| وضعیت اضطراری در روبار کوهدشت؛ 11روستا در بن‌بست ارتباطی است

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه ۱۱روستای بخش کوهنانی شهرستان کوهدشت در بن‌بست ارتباطی قرار دارد گفت: کمک‌رسانی به منطقه رودبار کوهدشت فوریت دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، الهیار ملکشاهی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سیلاب آسیب‌های بی‌شماری به شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان وارد کرده و چون در دو روز گذشته خطوط ارتباطی در این شهرستان قطع شده‌بود اطلاع‌رسانی دقیقی در این رابطه انجام نشد و میزان خسارت متأسفانه انعکاس دقیقی نداشت.

وی افزود: جاده اصلی کوهدشت به خرم‌آباد در پل کشکان به‌طور کامل تخریب و پل‌های بخش طرهان نیز تخریب شد؛ هم‌چنین جاده دسترسی به این منطقه قطع شد.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: منطقه رودبار در شهرستان کوهدشت در وضعیت بحرانی بوده، جاده روستاهای این منطقه از سمت استان‌های لرستان و ایلام قطع‌شده و تاکنون خدماتی به این منطقه نرسیده‌است، بنابر این از استاندار استان ایلام درخواست داشتیم که از طریق شهرستان سیروان بخشی از کمک‌ها را به منطقه رودبار ارسال کنند.

وی با بیان اینکه کمک‌رسانی به منطقه رودبار کوهدشت فوریت دارد، بیان کرد: هزار و500 نفر جمعیت این منطقه در مضیقه هستند؛ هم‌چنین جاده ارتباطی در کوهدشت شمالی از سه منطقه قطع‌بوده و هیچ ارتباطی با مرکز شهرستان وجود ندارد و در بن‌بست کاملی هستند.

ملکشاهی گفت: براثر سیلاب واحدهای مسکونی مجاور حاشیه رودخانه مرکزی کوهدشت دچار آب‌گرفتگی شده و خسارات فراوانی نیز به مزارع کشاورزی شهرستان‌های کوهدشت و رومشکان وارد شده‌است.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه باغات زیرتنگ سیاب در اثر سیلاب دچار خسارت شد، خاطرنشان کرد: در سیلاب اخیر در شهرستان کوهدشت 2 نفر کشته داشتیم و مشکلات این شهرستان باید انعکاس داده شود.

ملکشاهی اظهار داشت: حدود 40تا50 درصد آسیبی که به لرستان بر اثر سیلاب تحمیل شد به‌دلیل عدم مدیریت و مدیریت بسیار ضعیف وزارت نیرو بوده، در این منطقه باید سدهایی از جمله سد معشوره احداث می‌شد؛ تمام مقدمات احداث این سد فراهم شده‌بود اما با غرض‌ورزی و خیانت کارشناسان وزارت نیرو این سد مهم که حدود یک‌میلیارد مترمکعب از سیلاب ها را می‌توانست مهار کند را تعطیل و متوقف کردند.

وی افزود: متهم اصلی خسارت سیل به استان لرستان وزارت نیرو بوده و باید ما نمایندگان در بازگشایی مجلس این موضوع را پیگیری کنیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: استان لرستان بیش از 12میلیون مترمکعب خروجی آب و روان‌آب دارد، اما متأسفانه حدود 600میلیون مترمکعب آب‌های استان را کنترل و استفاده می‌کنیم.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon