۷ راهکار برای کنترل سردرد‌های میگرنی


7 راهکار برای کنترل سردرد‌های میگرنی

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عواملی مثل صدا‌های بلند یا استفاده از شکلات و پنیر احتمال ایجاد حملات میگرنی را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، بهنام سزاوار متخصص مغز و اعصاب در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، درباره علل بروز میگرن و عوامل موثر در ایجاد حمله‌های میگرنی اظهار کرد: علت ایجاد میگرن و بروز سردرد‌های میگرنی کمی پیچیده است به طور کلی درون خود مغز کیرنده‌های درد وجود ندارد، بنابراین سردرد‌های میگرنی به خود مغز مربوط نمی‌شود، اما با فعال شدن هسته عصبی درون مغز پیام‌هایی به عروق و عضلات این ناحیه ارسال می‌شود که سردرد‌هایی شدید به همراه دارد.

سزاوار بیان کرد: میگرن به طور کلی بیماری نهفته‌ است که در درون افراد وجود دارد، علت اصلی بروز این بیماری عوامل ژنتیکی و وراثتی است؛ در واقع میگرن به صورت ارثی درون بسیاری از افراد وجود دارد و تحریک شدن سیستم عصبی باعث فعال شدن این بیماری می‌شود.

وی تصریح کرد: عواملی متعدد می‌تواند بر بروز حملات میگرنی تاثیر گذار باشد؛ یکی از مهمترین این عوامل صدا‌های بلند هستند به طور کلی قرار گرفتن فرد میگرنی در معرض صدای بلند چه به صورت مکرر و چه به صورت لحظه‌ای می‌تواند منجر به ایجاد حملات میگرنی یا فعال شدن این بیماری نهفته شود.

متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: صدا و نور یکی از مهمترین و تاثیرگذار‌ترین عوامل در تشدید سردرد‌های میگرنی هستند و به همین دلیل است که اغلب افراد مبتلا به این بیماری فضا‌های تاریک و ساکت را برای استراحت و رهایی از سردرد‌هایشان انتخاب می‌کنند.

سزاواز تشریح کرد: از دیگر عوامل موثر بر فعال شدن یا ایجاد حملات میگرنی غذا‌ها هستند، استفاده از غذا‌هایی مثل پنیر و مصرف مشروبات الکلی بر تشدید این عارضه تاثیرگذار هستند در مجموع غذا‌های تخمیری اثرات بدی بر سردرد‌های میگرنی دارد.

وی ادامه داد: خوردن شکلات هم از دیگر عوامل موثر بر بروز این اختلال است، اما کافئین در بعضی از افراد می‌تواند به بهبود این سردرد‌ها کمک کند.

متخصص مغز و اعصاب بیان کرد: عواملی مثل بی‌خوابی، استرس و فشار‌های عصبی ریسک ابتلا به سردرد‌ها و حملات میگرنی را افزایش می‌دهد؛ تغییرات هورمونی هم می‌تواند تاثیر زیادی بر بروز‌ این سردرد‌ها داشته باشد، برای مثال اغلب شاهد هستیم که تعداد حملات در خانم‌های باردار کاهش پیدا می‌کند یا در همه افراد حملات میگرنی در سنین بلوغ افزایش پیدا کرده و به مرور در حدود میان‌سالی کاهش پیدا می‌کند.

سزاوار گفت: بنابر مطالعات انجام شده میگرن کلاسیک در بین خانم‌ها شیوع بیشتری دارد؛ تنها راه مقابله با این بیماری کنترل عوامل موثر و تشدید کننده آن است.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

پربیننده‌ترین اخبار رسانه ها
اخبار روز رسانه ها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon