نیمه‌شعبان، موسم بیداری و کنار زدن غفلت‌هاست/تقدیر از آیت‌الله عیسی قاسم و مرضیه هاشمی به عنوان چهره‌های مهدوی سال

نیمه‌شعبان، موسم بیداری و کنار زدن غفلت‌هاست/تقدیر از آیت‌الله عیسی قاسم و مرضیه هاشمی به عنوان چهره‌های مهدوی سال

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران به تشریح جزئیات برنامه‌های این مسجد در اعیاد نیمه شعبان پرداخت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، نشست خبری مراسم سراسری احیای نیمه شعبان با حضور حجت‌الاسلام مهدی حسین آبادی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران، حجت‌الاسلام محمد صادق کفیل معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج)، حجت‌الاسلام محمد اسدی مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی فعالیت‌های مهدوی کشور و علی‌اکبر رائفی پور رییس موسسه مصاف در باشگاه خبرنگاران پویا خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

حجت‌الاسلام مهدی حسین آبادی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران در این نشست با اشاره به ویژه‌برنامه‌های مسجد مقدس جمکران در ایام نیمه شعبان گفت: مسجد جمکران میعاد منتظران است و در طول سال بیش از 20 میلیون زائر دارد و در نیمه‌شعبان نیز بیش از سه میلیون زائر در شب، روز و شام ولادت حضرت مهدی (عج) به این مسجد مشرف می‌شوند.

وی افزود: برنامه‌های مسجد از 20 فرودین با آیین خطبه خوانی خادمان مسجد آغاز شد و اختتامیه آن نیز روز نیمه شعبان با آیین شکرگزاری خادمان برگزار می‌شود. برنامه‌های مسجد در این ایام در دو حوزه آیین، جشنواره، پویش‌ها و مسابقات است، در حوزه آیین یکی از برنامه‌ها اجتماع جوانان عاشورایی از سراسر کشور بود که در جمعه گذشته برگزار شد.

تقدیر از مرضیه هاشمی به عنوان بانوی فعال مهدوی سال

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران گفت: تجلیل از خادمان شاخص، پیرغلامان مهدوی، برنامه «نرجسانه» از دیگر برنامه‌های ما به شمار می‌رود. در برنامه «نرجسانه» قرار است از بانوان فعال در عرصه مهدویت که کار شاخصی انجام داده‌اند، تقدیر شود که امسال قرار است تندیس نرجسانه به خانم مرضیه هاشمی به عنوان بانوی فعال در حوزه مهدویت تقدیم شود.

اهدای تندیس مهدی‌یاور سال به آیت الله عیسی قاسم

حجت‌الاسلام حسین آبادی از برپایی موکب‌هایی برای کمک‌های نقدی و غیر نقدی به سیل زدگان خبر داد و گفت: برنامه‌های مسجد در شب نیمه شعبان از ساعت 16 آغاز می‌شود و تا نماز صبح روز بعد ادامه خواهد داشت. ما هر ساله از یک شخصیت برجسته به عنوان کسی که خدمات ویژه‌ای برای جهان اسلام و پیشبرد اهداف اسلام نقش مهمی داشته، تجلیل می‌کنیم که امسال از آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین دعوت شده که از ایشان تقدیر خواهد شد و نشان مهدی یاور سال به ایشان اهدا می‌شود.

وی اضافه کرد: به مناسبت ایام شعبانیه سه پویش راه اندازی شده، پویش نخست «قربانی برای سلامتی امام زمان(عج)» است بدین صورت که هر کسی با هر مبلغی از هر جای کشور می تواند در این قربانی مشارکت داشته باشد، هدف از این پویش هم رساندن قربانی ها به سفره مردم محروماست. پویش دوم «قدمی برداریم» است چراکه بنابر تاکید مقام معظم رهبری به عنوان نایب عام امام عصر(عج) هر کسی در هر سمت و جایگاهی باید بتواند برای ظهور زمینه سازی کند و در این راستا قدم بردارد. «اسکان و پذیرایی رایگان زائران در شهر مقدس قم» شبیه به کاری که در اربعین حسینی رخ می دهد سومین پویش مردمی نیمه شعبان است.

حجت‌الاسلام اسدی مسئول دبیرخانه ستاد هماهنگی فعالیت‌های مهدوی کشور نیز طی سخنانی گفت: این ستاد متشکل از بیش از 40 نهاد و موسسه مهدوی کشور است که با پشتیبانی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و دفتر معظم له در سال 1392 فعالیت‌های خود را آغاز کرده است. مهم‌ترین وظیفه این ستاد هماهنگی، هم افزایی و هدایت مجموعه‌های مهدوی در سطح کشور است. یکی از کارهایی که مجموعه‌های مهدوی محور فعالیت‌های خود قرار دارند احیای مراسم شب نیمه شعبان است.

 

وی افزود: ستاد برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده که از جمله آن شکلگیری دهه مهدویت و نامگذاری روزهای آن است که امروز هشتم شعبان معرفت، عقلانیت و آمادگی برای ظهور است. عنوان کلی این دهه با توجه به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری «تمدن سازی و آمادگی برای ظهور» است که این برنامه‌های پیشنهادی به مراکز و مجموعه‌های مهدوی کشور ارسال شده است.

حجت‌الاسلام محمد صادق کفیل معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) سخنرانی بعدی این نشست طی سخنانی گفت: احیای شب نیمه شعبان از زمان حضرت محمد (ص) مورد تأکید قرار گرفته است. در این شب رزق انسان در طول سال و هر آنچه به دنبال آن است، تقدیر می‌شود.

وی افزود: امیرالمومنین (ع) می‌فرمود: در سه سال لحظه‌ای به خواب نمی‌روم: شب بیست و سوم، شب عید فطر و شب نیمه شعبان. شب نیمه شعبان شبی است که نباید حتی لحظه‌ای از آن را به غفلت گذراند، با این حال، ما روی این موضوع کم توجه بوده‌ایم.

به گفته حجت‌الاسلام کفیل، در آغاز انقلاب اسلامی که انقلابی جریان‌ساز و توسعه دهنده جریان دین بوده، این موضوع خیلی پررنگ نبود، اما به لطف خدا در چند سال گذشته این امر مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.

نیمه شعبان، موسم بیداری و کنار زدن غفلت‌هاست

معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) گفت: در چند سال گذشته موسسه مصاف و امسال بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (ع) محور فعالیت‌های خود را این موضوع قرار داده است. اگر برای امام زمان (عج) جشن ولادت گرفته می‌شود، باید ببینیم آن مولود چه چیزی دوست دارند و خواسته ایشان چیست. ما باید در این شب بیدار شویم و توجه‌مان پیوسته به امام عالم باشد، کسی می‌تواند منتظر باشد و زمینه سازی کند که بیدار و به هوش باشد، شب نیمه شعبان شب بیدار شدن و برنامه‌ریزی کردن است.

وی خاطرنشان کرد: رشد کشور جمهوری اسلامی ایران و جهانی شدن انقلاب اسلامی به توجه بیشتر به مولایمان حضرت مهدی (عج) است. امام خمینی (ره) بنیانگذار این انقلاب نیز هدف انقلاب را زمینه سازی برای ظهور اعلام کردند، هدف اعلام شد اما از برنامه‌های آن غفلت شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران