ارتباط و تعامل پلیس و رسانه در استان مرکزی توسعه کمی و کیفی می‌یابد


ارتباط و تعامل پلیس و رسانه در استان مرکزی توسعه کمی و کیفی می‌یابد

فرمانده انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه ارتباط و تعامل پلیس و رسانه در استان مرکزی توسعه کمی و کیفی می‌یابد گفت: مرحله نخست تجهیز البسه گشت‌های پلیس به دوربین در اراک اجرایی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، براساس برنامه‌ریزی انجام شده دیدار کاری و مشورتی خبرگزاری تسنیم استان مرکزی با فرمانده انتظامی استان مرکزی در دفتر فرماندهی انتظامی استان مرکزی برگزار شد. 

سردار کیومرث عزیزی در دیدار با اعضای تحریریه خبرگزاری تسنیم در استان مرکزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و تبریک اعیاد شعبانیه از هم‌افزایی رسانه‌ها با پلیس در ارتقاء احساس امنیت ، نظم و قانونمداری در استان  مرکزی تقدیر کرد و اظهار داشت: رسانه‌های جمعی، تاثیر مطلوبی  بر افکار عمومی داشته و با نقش‌آفرینی خود، علاوه بر هدایت و آگاهی‌بخشی افکار عمومی، در حوزه پاسخ‌گویی مسئولان برای بیان بیلان مسئولیت‌های سازمانی خود بسیار تاثیرگذار هستند.

وی برنامه‌ریزی در افزایش آگاهی جامعه را به عنوان یکی از رسالت‌های مهم رسانه برشمرد و افزود: رسانه‌های گروهی از طریق آموزش ضمن تاثیر در افزایش آگاهی جامعه می‌توانند مسئولان را به ارائه مناسب خدمات و پاسخگویی سوق داده و در روند  این فرآیند نیز افراد می‌آموزند  با مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها در سرنوشت خود دخیل باشند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی مطالبه‌گری پیرامون خواسته‌های شهروندان از مدیران را از شاخصه‌های رسانه‌های مردمی و کارآمد خواند و گفت: رسانه‌های کارآمد می‌توانند با بیان و تجمیع خواسته‌ها، پیگیری آن را از سوی مدیران و تصمیم‌گیران مطالبه کنند و کارکردی بسیار اثربخش در کاهش نارضایتی‌های اجتماعی و ایجاد زمینه هم‌گرایی و سرعت بخشی به تعامل مردم و مدیران داشته باشند.

وی عنوان کرد: عمده‌ترین عامل تامین مشارکت آگاهی و علاقه مردم و از سویی حاکمیت فرهنگ تعلیم و همیاری در جامعه است که در این راستا، در سال گذشته با افزایش تعامل و همراهی خوب مردم با دستگاه‌های متولی نظم و امنیت، امنیتی مطلوب در سطح استان حاکم بود و این چشم‌انداز با ارزیابی‌های کمی و کیفی صورت گرفته با قوت تداوم خواهد یافت.

مرحله نخست تجهیز البسه گشت‌های پلیس به دوربین در اراک اجرایی شد

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به تجهیز پلیس استان مرکزی به فناوری‌های نوین که با هدف افزایش خدمات‌رسانی به آحاد جامعه اجرایی شده است گفت:‌ در مرحله نخست راهبردهای کیفی سازی ماموریتی در سطح استان، البسه 40 واحد از گشت‌های انتظامی پلیس در شهر اراک مجهز به دوربین های مدار بسته شده است.

وی بیان کرد:‌ این مهم که با هدف تعالی سازمانی و افزایش نظارت‌ها در ارتقاء رضایت‌مندی شهروندان صورت گرفته با جدیت دنبال شده و در مرحله بعد خودروهای گشت پلیس نیز به دوربین تجهیز می‌شوند.

وی در ادامه بر ضرورت آموزش های کاربردی در مدیریت بحران در حوزه های تخصصی کلیه دستگاه ها و نهادها و به ویژه مسئولیت های رسانه ای نیز اشاره داشت و گفت: پیش بینی، پیشگیری، مقابله و بازسازی از مولفه های بسیار مهم در مواقع بحران است که بایستی با نگاهی کارشناسی به این موضوعات توجه و تاکید شود.

عزیزی اضافه کرد: بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های رسانه‌ها در افزایش همدلی و همراهی عمومی و برخورد با دسیسه های دشمن مورد تاکید قرار دارد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به بازخوردهای اثربخش تعامل پلیس و رسانه گفت: از آنجایی که یکی از کارکردهای رسانه در عرصه کنونی هدایت و نظارت بر عملکرد مدیران و مسئولان در قبال کارها هستند با این رویکرد نیروی انتظامی در سالیان اخیر توانسته و بازخورد بسیار مطلوبی در افزایش مشارکت و اعتماد اجتماعی به دست آورد.

وی ادامه داد: در نیروی انتظامی پاسخ‌گویی مدیران در بحث ایجاد حس مشارکت مردم و ارتقاء آن از اهمیت بالایی در اجرای طرح‌های حوزه نظم و امنیت دارد و این مهم در انعکاس برنامه‌ها در قاب تصویر رسانه و اطلاع رسانی شفاف و روشن فعالیت‌ها و از سویی شنیده شدن مباحث و مشکلات شهروندان و تلاش در به کاربستن برنامه‌های اجرایی برای حل آنها دنبال می‌شود.

معاونت اجتماعی شاه‌راه جریان ارتباطات اجتماعی نیروی انتظامی

فرمانده انتظامی استان مرکزی معاونت اجتماعی را پل ارتباطی پلیس و جامعه برشمرد و گفت: پلیس همواره پویایی، شکوفایی، تغییر ساختار، تحوّل، آموزش‌های جدید، تجهیزات و مهارت‌های پیشگیری، پیش بینی، سرعت، دقت و صحّت عمل را در مواجهۀ منطقی، اصولی و برنامه ریزی شده برای تحقق اهداف راهبردی خود دنبال می کند و معاونت اجتماعی نیز به عنوان یک ضرورت در افزایش مشارکت و تعاملات اجتماعی در نیروی انتظامی فعالیت دارد.

عزیزی خاطرنشان کرد: تحقق اصل جامعه‌محوری در برقراری نظم و امنیت فردی و عمومی و تحوّل در نگاه پلیس به جامعه، لزوم تدوین راهبردها و برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت را می‌طلبید و نیروی انتظامی با فعالیت معاونت اجتماعی توانست از بخشی از امکانات و ظرفیت‌های ارزشمند مردمی در این راستا بهره‌مند شود که شاخص های ارتقاء آن با جدید در اولویت های اجرایی ناجا دنبال می‌شود.

تسنیم، رسانه‌ای با شاخصه‌های علمی و برنامه‌محور

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به عملکرد خبرگزاری تسنیم استان مرکزی گفت: تسنیم در مدت کوتاهی توانسته به عنوان یک مرجع خبر قابل اعتماد در سطح کشور و استان مرکزی بدل شود که این بیانگر ظرفیت و فعالیت مستمر و علمی این رسانه دارد.

عزیزی افزود: عملکرد تسنیم در استان مرکزی موید علمی بودن نگاه و تخصصی فعالیت کردن آن است که برمبنای فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده شکل گرفته و در جریان است، هرچند گاهی به سبب عدم وجود زیرساخت‌های سخت‌افزاری برخی برنامه‌ها امکان اجرا ندارد با این حال تسنیم در استان مرکزی با شاخصه‌های علمی و برنامه‌محور شناخته می‌شود.

 

به گزارش تسنیم، پس از این دیدار که با حضور مدیر و خبرنگاران خبرگزاری تسنیم دفتر استان مرکزی برگزار شد، نشست مشترک خبرنگاران تسنیم استان مرکزی با "سرهنگ مهدی حسنی" معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز برگزار شد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon