نخستین استارتاپ ویکند گردشگری خراسان‌جنوبی افتتاح شد


نخستین استارتاپ ویکند گردشگری خراسان‌جنوبی افتتاح شد

نخستین استارتاپ ویکند گردشگری خراسان‌جنوبی با عنوان استارتاپ ویکند گردشگری لوت با حضور جوانان فعال و علاقه‌مندان به طرح ایده‌های نو در حوزه کسب و کار در بیرجند برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اباذر براری در حاشیه برگزاری استارتاپ ویکند گردشگری لوت گفت: این استارتاپ که 80 علاقه‌مند برای شرکت در آن ثبت‌نام کردند از شب گذشته آغاز شده و در مدت سه روز متوالی در محل دانشگاه پیام نور بیرجند برگزار می‌شود.

مدیر امور توسعه معاونت استان‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و منتور این استارتاپ گفت: برگزاری پنج کارگاه، ارائه ایده و دفاع از ایده‌ها از جمله برنامه‌های این استارتاپ است و در نهایت سه تیم به عنوان برگزیده توسط اساتید و هیئت داوران انتخاب می‌شوند که به تیم اول با حمایت اتاق بازرگانی سه میلیون تومان، تیم دوم با حمایت بنیاد نخبگان دو میلیون تومان و به تیم سوم با حمایت شرکت کویرتایر یک میلیون تومان اهدا می‌شود.

وی بیان کرد: استارتاپ به کسب و کارهای نوین گفته می‌شود که دارای دو ویژگی تکنولوژی برجسته و قابلیت رشد سریع هستند.

مدیر امور توسعه معاونت استان‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح کرد: از آنجایی که ذات جوانان ریسک پذیر و ماجراجو است و از طرف دیگر به دنبال شغل و کسب و کار هستند از استارتاپ‌ها استقبال  می‌کنند.

براری در زمینه ارتباط بین کارآفرینی و استارتاپ ادامه داد:  استارتاپ جز با ایده‌پردازی و بیان ایده‌های نو در حوزه کسب و کار شکل نمی‌گیرد که همین ایده‌ها هسته اولیه کارآفرینی را تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد یکی از سه مزیت کشور ایران گردشگری است، گفت: شاید برخی بیان کنند که در کشورهای همسایه نیز ظرفیت‌هایی چون کویر وجود دارد که باید به این نکته توجه کرد برخی از  این کشورها از بُعد اقلیمی فقط کویر دارند اما ایران کویر، کوهستان، جنگل و آثار باستانی را توأماً دارد.

مدیر امور توسعه معاونت استان‌های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اظهار داشت: حتی در استان‌های کویری چون خراسان‌جنوبی، کرمان و یزد نیز اگر چند کیلومتر بالاتر و یا پایین‌تر برویم به آب و هوایی دلنشین و سرسبز و متفاوت با کویر مواجه می‌شویم که این مسئله برای گردشگران بسیار جذاب است.

براری در زمینه چرایی عدم رونق گردشگری در خراسان‌جنوبی در مقایسه با استان‌های همجوار چون کرمان و یزد یادآور شد: از جنبه اقتصادی خراسان‌جنوبی تکیه بر محصولاتی چون زعفران و زرشک داشته و از این منظر شاید ضرورت رونق گردشگری را حس نکرده است.

وی بیان کرد: باید به این نکته توجه کنیم که ورود هر توریست به کشور و خراسان‌جنوبی با خود رونق رستوران‌ها، هتل‌ها، صنایع دستی و حمل و نقل را به همراه دارد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon