خراسان رضوی| بدهی ۱۶ میلیاردی روی دست شورای شهر قوچان باقی مانده است


خراسان رضوی| بدهی 16 میلیاردی روی دست شورای شهر قوچان باقی مانده است

سخنگوی شورای شهر قوچان گفت: بدهی ۱۶ میلیاردی روی دست شورای شهر قوچان باقی مانده که بخشی از آن پرداخت شده است.

علی زیرک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قوچان اظهار داشت: بودجه شهرداری قوچان در سال گذشته 31 میلیارد تومان بوده که در پایان سال، 35 میلیارد تومان یعنی 4 میلیارد تومان بیشتر از پیش‌بینی‌های انجام گرفته تحقق یافته است.

سخنگوی شورای شهر قوچان با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گونه حقوق عقب افتاده کارگری نداریم بیان کرد: با توجه به اوضاع شهرداری‌های کشور در این مقطع زمانی، شهرداری قوچان جزو معدود شهرهایی است که تاکنون حقوق عقب افتاده کارکنان را نداشته و مطالبات  موجود نیز مربوط به‌اضافه‌کاری‌ها است.

زیرک افزود: در آغاز کار شورای فعلی، بدهی شهرداری قوچان در حدود 15 تا 16 میلیارد تومان بوده که  تاکنون حدود 6 تا 7 میلیارد تومان آن  پرداخت شده است.

وی گفت: یکی از اعضای شورای شهر سوالاتی را از شهردار در زمینه‌های مختلف در صحن شورا  مطرح کرده بود که شهردار نیز به صورت مکتوب  پاسخ آنها را ارائه داد اما  ظاهرا ایشان از پاسخ‌های داده شده قانع نشده‌اند که بررسی‌های بیشتر و نتیجه نهای آن موکول به نخستین جلسه شورای شهر با شهردار شده است.

سخنگوی شورای شهر قوچان خاطرنشان کرد: متاسفانه در ادوار گذشته به عناوین مختلف، تعداد 122 نفر بدون در نظر گرفته شدن تخصص و شایسته‌سالاری به نوعی در شهرداری قوچان به‌کار گرفته شده‌اند که شهردار جدید و  اعضای شورا شهر در نخستین اقدامات خود اقدام به تعدیل 10 نفر از این افراد کردند که با مخالفت  شورای تامین  شهرستان روبه‌رو شد و برحسب نظر و صلاح دید شورای تامین شهرستان این اقدام صورت نگرفت و این افراد در قالب تامین نیرو مجددا به‌کار مشغول شدند.

زیرک بیان داشت: طرح یک‌طرفه سازی خیابان‌های اصلی شهر قوچان نیز یک نیاز بوده که اجرایی شده و سبب رونق خیابان‌های فرعی شهر شده؛ هر چند نارضایتی برخی از کسبه و شهروندان را در برداشته می‌دانیم که اجرای یک طرح بدون در نظر گرفتن و آماده‌سازی امکانات اولیه  قطعا تضییع حقوق شهروندی است اما با توجه به نیاز شهرستان اصلاح  طرح  یک طرفه‌سازی خیابان‌ها به ویژه در حوزه تامین پارکینگ در حال بررسی است.

وی در مورد عدم اجرای طرح پسماند در این شهر نیز افزود: اجرای این طرح در شهر قوچان به عنوان شهر پایلوت و اعتبار یک میلیارد تومانی در دستور کار قرار داشت؛ اما وظیفه پیگیری این موضوع به دو نفر از اعضای شهر محول شد؛ متاسفانه به دلیل اختلاف نظر این افراد موضوع شامل گذشت زمان شد و این طرح در شهرستان نیشابور به‌جای قوچان اجرایی شد؛ همچنین در  اجرای طرح بازآفرینی شهری به دلیل عدم پیگیری لازم  تاکنون موفق به  جذب اعتبارات نشده‌ایم که امیدواریم در سال جاری این امر تحقق پیدا کند.

سخنگوی شورای شهر قوچان ضمن تایید ورود سازمان بازرسی به برخی از موارد شهری قوچان از جمله دریافت‌های اضافی برخی از افراد بیان کرد: پس از بررسی‌های انجام گرفته تخلفاتی در شهرداری قوچان مشاهده شده که افراد مرتبط  جهت پاسخگویی و بررسی موضوع خواسته شده‌اند اما بنده تاکنون از نتیجه قطعی اطلاعی ندارم.

زیرک خاطرنشان کرد: در زمینه قول احداث 12 زمین ورزشی محلات اعتبار 2 میلیارد تومانی جذب شده توسط نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و عدم تحقق آن باید گفت که این اعتبار طبق قانون در جای خود یعنی بدهی شهرداری به پیمانکاران پرداخت شده و قرار بر این بوده که شهرداری قوچان به قول داده شده به نماینده مردم، این زمین‌های ورزشی را از محل درآمدهای داخلی  خود احداث کند که جز تعدادی از آنها الباقی هنوز اجرایی نشده است.

عضو شورای شهر قوچان با اشاره به تصمیم امام جمعه این شهرستان در تعطیلی  جمعه بازار و راه‌اندازی  چهارشنبه بازار در محل مصلی این شهر  خاطرنشان کرد: ما نیز قبول داشتیم که این مکان دارای  مشکلات زیادی بود اما در زمینه تعطیلی جمعه بازار و انتقال  آن به مصلی و چهارشنبه بازار هماهنگی خاصی با شورا شهر نشده و عقیده داریم برای ایجاد یک مکان مناسب اصناف قوچان باید پای کار آمده و همکاری بیشتری با شورا و شهرداری داشته باشند.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon