جزءخوانی قرآن در ۲۰۷ بقعه متبرکه اصفهان انجام می‌شود


جزءخوانی قرآن در 207 بقعه متبرکه اصفهان انجام می‌شود

ماه رمضان بهترین فرصت برای حلقه اتصال ما با قرآن است و تلاوت یک آیه در ماه رمضان برابر با ختم یک دوره قرآن کریم در ماه‌های دیگر سال است و جزءخوانی قرآن در ۲۰۷ بقعه متبرکه اصفهان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ماه رمضان ماه خداوند، ماه نزول قرآن و از بهترین‌ترین ماه‌های سال است که در آن درهای آسمان و بهشت گشوده و درهای جهنم بسته می‌شود، به گونه‎ای که عبادت در یکی از شب‌های آن که شب قدر است، بهتر از عبادت هزار ماه است.

 بهترین اعمال در شب‌ها و روزهاى ماه مبارک رمضان، تلاوت قرآن است و اگر چه تلاوت قرآن در تمام اوقات ثواب دارد، اما از آنجایی که قرآن در ماه رمضان نازل شده، تلاوت قرآن در این ماه از اجر و ثواب ویژه‌‏اى برخوردار است.

قرآن، کتاب الهى و وسیله نجاتى است که از طرف خداوند براى هدایت و تکامل انسان‌ها نازل شده است، تا آن خوانده شود و با عمل کردن به دستورات آن رستگار و سعادت‌مند شویم. در این راستا برگزاری جلسات جزء خوانی قرآن در بقاع متبرکه و امام‌زادگان استان اصفهان برگزار می‌شود تا مردم بیشتر و بهتر از قرائت قرآن بهره‌مند شوند.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به برنامه‌های مختلف ویژه ماه رمضان، اظهار داشت: 20 نمایشگاه محصولات فرهنگی در امام‌زاده‌ها، سفره افطاری ساده در 110 امامزاده، پاسخگویی به مسائل شرعی، مشاوره خانواده، غرفه‌های چند رسانه‌ای، کودک و نوجوان، «قرآن بخوان جایزه بگیر» و «همه واقف باشیم» در 100 بقعه مبارکه برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا صادقی افزود: 60 محفل انس با قرآن در امام‌زاده‌ها در ایام ماه رمضان برپا می‌شود و 140 بقعه هم میزبان برگزاری آیین جزءخوانی قرآن هستند و همچنین 160 امامزاده به صورت ویژه مراسم احیای شب‌های قدر را دارند و 75 بقعه هم به صورت ویژه مراسم سوگواری رحلت حضرت خدیجه(س) را برگزار کرده و در 70 بقعه  هم نماز عید فطر برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در مجموع 207 بقعه مجری طرح ضیافت الهی هستند، گفت: این بقعه‌ها در ایام ماه مبارک رمضان برنامه‌های ویژه از جمله جزء خوانی قرآن، احیای شب‌های قدر، مولودی خوانی برای امام حسن مجتبی(ع)، اقامه سه نوبت نماز جماعت، دعای ابوحمزه و جوشن کبیر برنامه‌های شهادت حضرت علی(ع) و غیره را دارند.

آیین جزخوانی به صورت زنده از شبکه‌های مختلف پخش می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان تصریح کرد: پخش زنده جزء خوانی قرآن از جوار 3 امامزاده شامل امامزاده هلال بن علی آران و بیدگل، امامزاده سلطان علی بن محمد باقر کاشان و امامزاده سیدالکریمان دولت‌آباد از شبکه‌های مختلف صدا و سیما از جمله شبکه اصفهان، شبکه آموزش و رادیو قرآن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از برکات ماه مبارک رمضان این است که ابتدای ماه با برکت و رحمت، میانه ماه با آمرزش و پایان ماه با آزادی از جهنم همراه است و در ماه مبارک رمضان، مؤمنان به مهمانی خداوند دعوت شده‌اند و غذای این ماه، غذای روح است که برای رشد معنوی لازم است، در این راستا سازمان اوقاف و امور خیریه امسال نیز همچون سال‌های گذشته طرح ضیافت الهی را با هدف ایجاد فضای معنوی به منظور استفاده از برکات این ماه مبارک و همچنین تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی در بقاع متبرکه و امامزاده‌های جلیل القدر به صورت ویژه اجرا می‌کند.

صادقی با اشاره به همکاری و مشارکت مبلغان در این برنامه‌ها، اظهار داشت: 170 مبلغ بومی و 16 مبلغ اعزامی در جوار امامزادگان و بقاع متبرکه حضور دارند که  از این تعداد 40 مبلغ به صورت دائم در امامزاده‌ها مستقر هستند.

آیین معنوی جزءخوانی قرآن ساعت 16:15 دقیقه در جوار امامزاده آغاز می‌شود

وی خاطرنشان کرد: همه روزه در ایام ماه مبارک رمضان و در قالب طرح ضیافت الهی و با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و با رویکرد ترویج سبک زندگی امسال نیز همچون سال‌های گذشته آیین جزء خوانی قرآن کریم با حضور اساتید، قاریان و حافظان برجسته کشوری همه روزه درجوار حرم مطهر امامزاده سیدان الکریمان(ع) دولت آباد برپاست و همچنین آیین جزء خوانی قرآن کریم از جوار این امامزاده از شبکه‌های سیما به صورت زنده پخش می‌شود.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان افزود: این آیین معنوی هر روز از ساعت 16:15 دقیقه در جوار حرم مطهر این امامزاده عظیم الشان آغاز می‌شود که باتوجه به هماهنگی‌های به عمل آمده این محفل نورانی و معنوی از شبکه‌های مختلف صدا و سیما نیز به صورت زنده پوشش داده می‌شود.

برپایی آئین جزخوانی همراه با تفسیر قرآن در جوار حرم امامزاده عبدالله چادگان
وی با بیان اینکه مراسم ترتیل‌خوانی و جزء خوانی قرآن در جوار حرم مطهر امامزاده عبدالله(ع) چادگان برپا است، گفت: در راستای نشر فرهنگ قرآن کریم و همچنین تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی در قالب طرح ضیافت الهی در ایام ماه مبارک رمضان مراسم ترتیل خوانی و جزء خوانی قرآن کریم در جوار حرم مطهر امامزاده عبدالله(ع) چادگان برگزار می‌شود.

صادقی ادامه داد: این محفل نورانی در ماه مبارک رمضان همه روزه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء با حضور قاریان برتر و برجسته همراه با تفسیر قرآن کریم در جوار حرم مطهر این امامزاده جلیل القدر برپاست.

وی تصریح کرد: آئین جزءخوانی و انس با قرآن کریم به روش حفظ خوانی در جوار حرم مطهر امامزاده محمد هلال بن علی(ع) آران و بیدگل در قالب طرح ضیافت الهی و در شب‌های ماه مبارک رمضان با هدف جذب اقشار مختلف برای حضور در برنامه قرآنی و ترویج فرهنگ قرآنی و سبک زندگی اسلامی  برگزار می‌شود.

آئین جزءخوانی در جوار حرم مطهر امامزاده سید محمد خمینی‌شهر 

وی افزود: با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و در قالب طرح ضیافت الهی همه روزه کرسی جزء خوانی قرآن کریم در جوار حرم مطهر امامزاده سید محمد(ع) خمینی شهر برپاست.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به  با رویکرد ترویج سبک زندگی و استفاده از ظرفیت‌های ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: طرح ضیافت الهی همراه با برنامههای مختلف و متنوع فرهنگی، مذهبی در ایام میهمانی خداوند در جوار حرم مطهر امامزاده سید محمد(ع) خمینی شهر اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: در همین راستا همه روزه با حضور اساتید، قاریان و حافظان برجسته کرسی جزء خوانی قرآن کریم یکساعت قبل از مغرب و از نماز عشاء همراه با تفسیر مختصر در جوار حرم مطهر این امامزاده جلیل القدر برپاست.

صادقی خاطرنشان کرد: برگزاری نماز جماعت، قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در شب‌های ماه مبارک، سخنرانی پیرامون مسایل اعتقادی و غیره... نیز هر شب در جوار حرم مطهر این امامزاده عظیم الشان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های مختلف دیگری در دست اقدام است، گفت: برپایی خیمه معرفت و برپایی غرفه پاسخگویی به مسائل شرعی و اعتقادی، غرفه مشاوره برای خانواده و مسائل جوان امروزی، تقدیر و تشکر و هدیه به روزه اولیها و برگزاری نمایشگاه کتاب و ترغیب به کتاب خوانی نیز از جمله دیگر برنامه‌هایی هستند که در ایام ماه مبارک رمضان در جوار حرم مطهر این امامزاده لازم التعظیم اجرا می‌شوند.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه بیان کرد: برپایی جشن میلاد امام حسن (ع)، مراسم وفات حضرت خدیجه (س) با عنوان خدیجه مادر امت، برگزاری مراسم‌ها و برنامه‌های شب‌های قدر، عزاداری شهادت حضرت علی(ع)، اجتماع عظیم عزاداران علوی در روز شهادت حضرت علی(ع) و برپایی نماز عید فطر و دعای شب عید فطر از جمله برنامه هایی هستند که به صورت ویژه در ایام ماه مبارک در جوار این امامزاده و اجرا می‌شوند.

به گزارش تسنیم سعادتمندی، استجابت دعا، نورانیت و افزایش خیر و برکت در خانه، غفران گناهان پدر و مادر، صفای دل، بخشش گناهان و همچنین آمیخته شدن قرآن با گوشت و خون قرائت کننده قرآن از مهمترین فضائل تلاوت قرآن است. همانا دل‌ها با یاد خدا آرام می‌گیرد و تلاوت قرآن آرامش روحی را نیز به همراه دارد و انسان را به سمت سعادتمندی و خوشبختی هدایت می‌کند، چه بهتر که قدر این ایام پر برکت را بدانیم و در محافل جزءخوانی قرآن کریم شرکت کنیم.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon