رئیس اورژانس کشور: مصدومان حادثه سیل کمتر از ۱۲۰۰ نفر بودند


رئیس اورژانس کشور: مصدومان حادثه سیل کمتر از 1200 نفر بودند

رئیس اورژانس کشور گفت: مصدومان حادثه سیل کمتر از ۱۲۰۰ نفر بودند و این تعداد کم تلفات از برنامه‌ریزی‌ها حکایت دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پیرحسین کولیوند طی یک نشست خبری اظهار کرد: بلافاصله پس از اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی مبنی بر تغییرات آب و هوایی، تجهیزات دارویی خود را تکمیل و اخطار و هشدار‌های مربوط به هواشناسی را به طور کامل دریافت کرده بودیم از این رو هیچ کمبود دارویی در طول سیل بوجود نیامد.

کولیوند ادامه داد: فکر نمی‌کردیم سیل به این گستردگی رخ دهد اما آمادگی کامل برای مقابله با آن داشتیم، عملیات امدادرسانی در استان‌های سیل‌زده به خوبی انجام شد و اطلاعات جمعیتی، میزان بیماری و منابع تکمیلی هر شهر روستا را بدسب آوردیم.

وی بیان کرد: در این حوادث اقداماتی چشم گیر را از نیرو‌های امدادی اورژانس شاهد بودیم؛ در مناطق پلدختر و معمولان اعلام شده بود که مناطق پر خطر تخلیه شود، اما در نهایت غروب روز دوازدهم که طغیان کرده و خرم آباد و معمولان پلدختر را تحت تاثیر قرار داد دسترسی‌ها به طور کامل قطع شد، توانستیم به امداد رسانی بپردازیم.

رئیس اورژانس کشور گفت: با توجه به اینکه پیش از این سازمان هواشناسی طی بیانیه‌ای احتمال وقوع را پیش بینی کرده بود، انبار‌های دارویی را تکمیل و تجهیزات‌مان را برای امدادرسانی آماده کردیم بنابراین هیچ گاه مشاهد کمبود تجهیزات نبودیم و در برخی موارد خاص موارد توانستیم از طریق اورژانس هوایی تجهیزات و دارو‌های ضروری را به مردم در کشورمان برسانیم.

کولیوند افزود: بالگرد‌های اورژانس عده‌ای از مردم سیل زده و گرفتار در آب‌های خودشان را نجات دادند،‌ همچنین اتوبوس آمبولانس‌های اورژانس در حادثه در نقش بیمارستان سیار ظاهر شدند،‌ بر اساس آمار 2500 نفر به وسیله بالگرد‌های اورژانس به مناطق امن منتقل شدند که در بین آنها 500 نفر خانم باردار بودند.

مصدومان حادثه سیل کمتر از 1200 نفر بودند

وی گفت: مصدومان حادثه سیل کمتر از 1200 نفر بودند و این تعداد کم تلفات از برنامه ریزی‌ها حکایت دارد. هر جای دیگری جز ایران چنین سیلی به وقوع می‌پیوست باید از کشور‌های دیگر کمک می‌گرفتیم، اما ایران به تنهایی کار خود را پیش برد.

رئیس سازمان اورژانس بیان کرد: هنگامی که نماینده سازمان بهداشت جهانی به ایلام مراجعه و از مناطق بازدید می‌کرد، کشور ایران را یک کشور فوق العاده قدرتمند دانست چرا که این حادثه به تنهایی کنترل کرده است.

کولیوند اظهار کرد: هیچ گله‌ای مبنی بر کمبود دارو وجود نداشت و کمک رسانی به مردم سیل زده همچنان ادامه دارد.

بیماری واگیرداردر مناطق سیل‌زده مشاهده نمی‌شود

وی افزود: در واقع مراقبت‌ها در صحنه آنقدر خوب بود که با این همه لاشه احشام و موارد دیگر حتی یک بیماری واگیر در هیچ نقطه‌ای از ایران مشاهده نمی‌شود، خوشبختانه پس از سیل هیج بیماری واگیرداری در کشور بوجود نیامد.

کولیوند بیان کرد: دنیایی از نیرو‌های جهادی در کمال گمنامی خدمت رسانی می‌کنند؛ تلفات آنچنانی در سیل نداشتیم و توانستیم خوب کار کنیم، دستگاه‌هایی که کمک می‌دادند از سمت اهواز یا از سمت خرم آباد پرواز می‌کردند و تغذیه و پوشاک همراه خود می‌بردند و بیماران را نیز درمان می‌کردند و اگر نیاز بود به بیمارستان انتقال می‌دادند.

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: روستایی نبود که از کمبود دارو و تجهیزات گلایه کنند چرا که آن‌ها را دوره به دوره اعزام می‌کردیم؛ از 25 فروردین وزیر دستوری برای پیگیری با حوادث مترقبه ابلاغ کردند؛ بیمارستان ها، پزشکان و پرستاران واقعا فعالیت کردند.

خریداری 400 دستگاه آمبولانس

وی همچنین در خصوص خدمات اورژانس برای چهارشنبه آخر سال گفت: در چند مدت اخیر با فعالیت فشرده سازمان اورژانس کشور همراه شد؛ این برنامه فشرده از چهارشنبه آخر سال آغاز شد و به طور مستمر ادامه پیدا کرد بعد از چهارشنبه سوری باید برای خدمت رسانی در عملیات نوروزی آماده می‌شدیم چرا که نسبت به سال‌های گذشته تعطیلات طولانی‌ترین پیش رو داشتیم؛ فعال شدن سامانه ام سی ام سی و euc باعث شد آمادگی لازم را برای پیشگیری و مقابله با حوادث غیر مترقبه سیل زلزله داشته باشیم بنابراین علی رغم حوادث اتفاق افتاده حوادث کنترل شدند

رئیس اورژانس کشور ادامه داد: در چند سال اخیر نیرو‌های خوبی در اورژانس کشور تربیت شدند، تیم عملیات ویژه اورژانس کشور خدمات خوبی ارائه کردند؛ برای چهارشنبه آخر سال از حدود مهر ماه آموزش همگانی را در مدارس است و 30 درصد مساجد آغاز کردیم و به طور جدی وارد مرحله فرهنگ سازی و آموزش در سراسر کشور شدیم.

کولیوند درباره امکانات سازمان اورژانس اظهار کرد: 400 دستگاه آمبولانس برای سازمان خریداری شد که 120 عدد از آن‌ها تحویل داده شده و مابقی هم در مرحله ترخیص است.

وی ادامه داد: همچنین هفت فروند بالگرد اورژانس به 42 فروند رسیده و طرح برای تربیت نیروی داوطلب اورژانس در دستور کار است.

تولید دستگاه نوار قلب توسط شرکت‌های داخلی

رئیس اورژانس کشور گفت: دستگاه‌هایی که نوار قلب را می‌گیرد از خارج وارد می‌کردیم که الان در کشور چهار شرکت داخلی دستگاه نوار قلب تولید می‌کند که هم باعث اشتغال زایی شد و هم از نظر اقتصادی به صرفه بود.

مرجع اصلى اعلام آمار متوفیان حوادث، پزشکى قانونى است/ پلاک‌گذاری آمبولانس‌های اورژانس انجام شده است و مشکلی نداریم

وی در رابطه با کد 247 و 724 گفت: برای کد 247 مریض به اورژانس نمی‌رود، وقتی ما به عنوان 115 وارد خانه می‌شویم متخصص جواب را در مانیتور می‌بیند و کار درمان را شروع می‌کنند و به بیمارستان سریع ابلاغ می‌شود، خوشبختانه خدمت در کد 247 در حد جهانی است.

کولیوند تشریح کرد: در کد 724، وقتی کسی دچار سکته حاد مغزی می‌شود سه ساعت فرصت داریم آمپولی به آن تزریق کنیم و 60 درصد انجام می‌شود، بلافاصله سی تی اسکن می‌بریم و مشکلی در این رابطه نداشته‌ایم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon