اهواز| گروه‌های جهادی ۱۳ کیلومتر سیل‌بند را در مدت زمان یک هفته تقویت کردند


اهواز| گروه‌های جهادی 13 کیلومتر سیل‌بند را در مدت زمان یک هفته تقویت کردند

مسئول اردوهای جهادی سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان گفت: گروه‌های جهادی توانستند ۱۳ کیلومتر سیل‌بند را در مدت زمان یک هفته تقویت کنند در صورتی که به اذعان مدیران دولتی در ۶ ماه باید انجام می‌شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام محمد پشم‌فروش در سلسله نشست‌های راویت ماندگار با محوریت «روایت تجربه حضور فعالان مردمی و جهادی در جریان سیل اخیر خوزستان» که در مسجد الغدیر اهواز برگزار شد اظهار داشت: سیل استان خوزستان فرصت مغتنمی بود که گروه‌های مختلف می‌توانستند به خدمات‌رسانی بپردازند و برخی از مردم بار دیگر پای آنها به استان باز شد.

وی با اشاره به این‌که دورهم فعالیت کردن و اتحاد در منطقه سیل‌زده خوزستان تنها در مقاطعی وجود داشت، بیان کرد: فرق سیل خوزستان با سیل دیگر استان‌ها در پهنه جغرافیایی آن است.

مسئول کمیته توزیع قرارگاه مردمی– جهادی رسیدگی به سیل‌زدگان خوزستان با اشاره به ضرورت تشکیل گروه‌های رصد و شناسایی خاطرنشان کرد:مدیر بحران در خوزستان کم است و از قبل باید فکری برای این موضوع می‌شد زیرا  بسیاری از مردم و امدادرسان‌ها نسبت  به مسأله بحران شناخت ندارند. 

پشم‌فروش با بیان این‌که مدیران دولتی و حاکمیتی برای نیازهای اصلی به نیروهای ستاد مراجعه و درخواست کمک می‌کردند، ادامه داد: هر چه ستاد در کمک‌رسانی قوی‌تر و تشکیلاتی باشد خیرین خارج از استان خوزستان را بهتر می‌توان دورهم جمع و از کمک‌رسانی آنها استفاده کرد.

مسئول کمیته توزیع قرارگاه مردمی–جهادی رسیدگی به سیل‌زدگان خوزستان گفت: با اعتمادسازی برای خیرین میزان کمک‌رسانی‌ها نیز افزایش پیدا می‌کند  در همین راستا نیاز به تفکر و تدبر لازم است و جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای سیل‌زدگان خوزستان باید مستمر باشد.

وی به مسئله «نقطه‌زنی تشکیلاتی» در سیل اشاره و ادامه داد: گروه‌های جهادی بسیاری در این سیل تشکیل شدند اما هرکدام از آنها باید یک محل را برعهده بگیرند زیرا اگر نیروهای انقلابی حضور نداشتند برخی از کمک‌رسانی‌ها با مشکل روبه‌رو می‌شود.

پشم‌فروش به ضعف رسانه‌ای در هنگام سیلاب خوزستان اشاره و اظهار داشت: کار رسانه‌ای انعکاس فعالیت‌ها بسیار با اهمیت‌تر از خود فعالیت‌ها است که در همین راستا نیازمند گروه‌های رسانه‌ای و هنری هستیم.

همچنین در این جلسه معین سلیمانی مسئول اردوهای جهادی سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان  اظهار داشت: 450 گروه جهادی اعم از مساجد، محلات، دانشجویی و دانش‌آموزی در سطح استان خوزستان ثبت شده‌اند.

وی بیان کرد: ظرفیت بالفعل استان در این راستا نزدیک به 200 گروه جهادی است که می‌توان برای سیل خوزستان بر روی آنها حساب ویژه کرد.

مسئول اردوهای جهادی سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با بیان این‌که سیل خوزستان گروه‌های جهادی را احیا و توانست انتظار‌هایی از خود را ارائه دهند، خاطرنشان کرد:  بزرگ‌ترین مسأله سیل گستردگی و پراکندگی است به طوری که گروه‌های جهادی پراکنده فعالیت داشتند.

وی با اشاره به تشکیل 5 محور اصلی و دو محور فرعی برای سیل خوزستان، ادامه داد: گروه‌های جهادی در مناطق مختلف به خدمات‌رسانی پرداختند و توانستند مناطق مختلف را از غرق شدن نجات دهند.

مسئول اردوهای جهادی سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با بیان این‌که نگاه گروه‌های جهادی به مسائل مقاومت است، اظهار داشت:گروه‌های جهادی توانستند 13 کیلومتر سیل‌بند را در مدت زمان یک هفته تقویت کنند در صورتی که به اذعان مدیران دولتی در 6 ماه باید انجام می‌شد.

وی به خلق حماسه‌‌ها در سوسنگرد و حمیدیه توسط گروه‌های جهادی اشاره و افزود: مقاومت گروه‌های جهادی در سیل خوزستان تا لحظه‌ای بود که می‌توانستند مقاومت داشته باشیم.

مسئول اردوهای جهادی سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با بیان اینکه سیل خوزستان به صورت آبگرفتگی بود و همین امر سبب خرابی‌های بسیار براثر ماندگاری آب شد، خاطرنشان کرد: سیل‌بندها در 15 سال اخیر دچار مشکل و مرمت نشده بودند بنابراین مطالبه اصلی باید استحکام‌ سیل‌بندها باتوجه به احتمال بارش در پاییز است.

وی با اشاره به ضرورت تأمین معیشت مردم سیل‌زده استان خوزستان، گفت: حرکت «جهاد همبستگی ملی» باهدف بازگشت سپاه‌های معین به مناطق مختلف سیل‌زده استان و اقدام به بازسازی است.

به گزارش تسنیم سلسله نشست‌های راویت ماندگار بامحوریت نخست «روایت تجربه حضور فعالان مردمی و جهادی در جریان سیل اخیر خوزستان» توس موسسه آموزشی و پژوهشی صراط انقلاب وابسته به مرکز فرهنگی جهادی عصر ظهور برگزار شد.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon