«در کمین گل سرخ» ویژه زندگی شهید صیاد شیرازی در مشهد خوانش شد

«در کمین گل سرخ» ویژه زندگی شهید صیاد شیرازی در مشهد خوانش شد

کتاب «در کمین گل سرخ» ویژه زندگی شهید صیاد شیرازی در مشهد با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی خوانش شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، علی اکبر سبزیان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی امشب در جلسه خوانش کتاب «در کمین گل سرخ» اظهار داشت: سومین نشست خوانش کتاب با همت اداره کل کتابخانه‌های استان و همکاری سایر دستگاه‌ها برگزار شده و خروجی مطلوبی دارد، تعداد افراد در هر جلسه افزایش می‌یابد.

مدیرکل کتابخانه‌های خراسان رضوی گفت: تهیه و نشر کتاب‌هایی متناسب با تأکیدات معصومان(ع) باید در دستور کار قرار گیرد، همچنین حضور راوی به درک کلیات کتاب توسط مخاطب کمک می‌کند، مخاطب در صورت درک بهتر از خوانش کتاب، برای خواندن کتاب‌های بیشتر تشنه‌تر می‌شود، این امر در حال حاضر در دستور کار قرار دارد.

وی ادامه داد: امروز روز مقاومت مردم دزفول و روز گذشته نیز روز آزادسازی خرمشهر بود، در 21 فروردین ماه امسال نوشته مقام معظم رهبری در مورد این کتاب رونمایی شده است، امروز نیز یکی از بهترین کتاب‌ها برای الگو قرار دادن آن در زندگی، «در کمین گل سرخ» است، بسیاری از فرمول‌های موجود در این کتاب مانند صبر، مقاومت، ایستادگی و نظایر این موارد لازمه وجود زندگی بهتر است.

سبزیان خاطرنشان کرد: باید این کتاب در سبک و روش زندگی ما تأثیرگذار باشد، شهدای دفاع مقدس به ویژه شهید احمد کاظمی، احمد متوسلیان و سایر شهدای منشأ اثر و بزرگواران حاضر در جامعه تلاش بسیاری برای وضعیت کنونی داشتند، شهدا از کرامت ویژه‌ای برخوردارند که با حضور در این جلسات کرامت آنها شامل حال ما نیز می‌شود.

فرازی‌نیا؛ معاون فرهنگی آستان قدس رضوی نیز در این جلسه اظهار داشت: این جلسه با یاد نام شهید سپهبد صیاد شیرازی برگزار شده است، وی در بحبوحه انقلاب حضور داشته و در دوران دفاع مقدس در سنگر تعلیم و تعلم به عنوان معلم انقلابی درخشیده، از سال‌ها پیش تاکنون هنوز نام وی از یادها فراموش نشده است.

وی تصریح کرد: در سال 64 شهید صیاد شیرازی جرقه‌های حضور در جبهه را در بنده ایجاد کرد، در آن زمان صیاد شیرازی به عنوان سرهنگ، دوره‌های آموزشی برگزار کرده و به افراد در حوزه‌های مختلف آموزش‌ می‌داد، در آن زمان سن کمی داشتم.

فرازی‌نیا بیان کرد: وی با پی بردن به تصمیمم گفت که کسی که خدا را دارد از تمامی آزمون‌های الهی سرفراز بیرون می‌آید، حدود 7 روز پس از عملیات مرصاد، شهید صیاد شیرازی را در جمع فرماندهان نظامی دیدم، خود را به وی معرفی کردم و حضورم در جبهه را به اطلاع وی رساندم.

معاون فرهنگی آستان قدس رضوی بیان کرد: شهید صیاد شیرازی بنده را مورد تفقد و عنایت خویش قرار داد، در آن زمان سعادت حضور در کنار این شهید را داشتم، در حال حاضر دو هزار و 700 راوی دوران دفاع مقدس برای خدمت‌گذاری در میدان جبهه آموزش دیدند.

وی تصریح کرد: شهید صیاد شیرازی به دلیل دارا بودن ویژگی صلح و دوستی،  «صیاد دل‌ها» شد، وی در هر زمان حتی در زمان تصمیم‌گیری برای جنگ نیز نماز را در اول وقت به جای آورد.

فرازی‌نیا عنوان کرد: وی با وجود مردانگی و سرسختی خود، شب‌ها اشک می‌ریخت و با خدای خود صحبت می‌کرد، از دیگر ویژگی‌های وی می‌توان به انس با عرفا اشاره کرد، وی با وجود دلتنگی برای خانواده خویش، به دیدار آیت‌الله وهاب‌الدینی می‌رفت.

یوسف‌علی‌زاده؛ مدیر کل حفظ و نشر آثار دوران دفاع مقدس نیز در این جلسه اظهار داشت: شهید صیاد شیرازی دارای تمامی فضائل خوب است، صیاد به نحوی زندگی کرد که تمامی افراد و تشکل‌ها افتخار خود را در همراهی صیاد با آنها ببینند، ارگان‌ها هرکدام صیاد شیرازی را از هم‌گروهی‌های خود تلقی می‌کنند.

مدیرکل حفظ و نشر آثار دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: صیاد شیرازی، یک سپاهی ارتشی بود، وی از سوءاستفاده دشمنان ممانعت می‌کرد، عملیات دفاع مقدس یکی از عرصه‌های انسجام بود، عملیاتی که سند افتخار ما برای دیروز و فردای جهان اسلام و انقلاب است، گام دوم انقلاب را با تکیه بر این منطق می‌توان برداشت، وی به همراه تمامی هم‌رزمان و هم‌سنگران برای رسیدن به وضعیت کنونی تلاش کردند.

روشنک؛ رئیس هیئت مدیره خیران کتابخانه‌ ساز خراسان رضوی نیز در این نشست اظهار داشت: نقش شهید صیاد شیرازی در ایجاد وحدت میان سپاه و ارتش بود، این نقش چنان پررنگ بود که امروز ملت ایران به همین دلیل به ارتش جمهوری اسلامی افتخار می‌کند، نقش شهید صیاد شیرازی بی بدیل و بی نظیر بود.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon