یادداشت|غفلت از حال و هوای رمضان در مدیریت فرهنگی شهر تهران

یادداشت|غفلت از حال و هوای رمضان در مدیریت فرهنگی شهر تهران

امسال حال و هوای رمضانی در تهران پایتخت ایران آنطور که شایسته و بایسته بود چشم‌نوازی نمی‌کند،‌این اقدام تأمل برانگیز است، چه کسی باید پاسخ‌گو باشد؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، امروز سه‌شنبه 7 خرداد و بیست و دوم ماه مبارک رمضان است. امسال حال و هوای رمضانی در تهران پایتخت ایران آنطور که شایسته و بایسته بود، چشم‌نوازی نمی‌کند که این اقدامی تأمل برانگیز است.

این در حالی است که یکی از ظرفیت‌های مناسب برای انتقال حال و هوای رمضانی در شهر، موقعیت‌هایی است که بلیبوردها، پوسترها و بنرها ایجاد می‌کنند. این که چرا شهرداری تهران از این مهم غفلت کرده بسیار تامل برانگیز است. علاوه بر این، ظرفیت بالقوه و بخشی بالفعل مترو نیز قابل استفاده است. هم‌چنان که در مناسبت‌های مختلف شاهد درج آگاهی‌های مختلف بر در و دیوار ایستگاه‌های مترو و استفاده از محیط داخلی واگن‌های مترو هستیم. اما به نظر می‌رسد استفاده از این ظرفیت‌ها آن‌گونه که باید در این ماه و به خصوص ایام شهادت امام علی (ع) مورد توجه قرار نگرفته است.

حجت‌الاسلام مرتضی عباسیان استاد حوزه و دانشگاه و از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب در یادداشتی به این نکته اشاره کرد و نوشت:

ذَٰلِكَ وَ مَن يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِن تَقْوَى الْقُلُوبِ
این است (مناسک حج) و هرکس شعائر الهى را بزرگ دارد، این کار نشانه تقواى دلها (ى آنها) است. (حج/32)

تمام آنچه در برنامه‌هاى دینى وارد شده و انسان را به یاد خدا و عظمت آئین او مى‌اندازد، شعائر الهى است و بزرگداشت آن، نشانه تقواى دل‌ها است. عجیب است که در ماه مبارک رمضان که ثمره‌اش می‌بایست تقوای اللهی باشد چرا بزرگداشت و سوگواره اول مظلوم عالم امیرالمومنین علی علیه‌السلام از نظر برخی از مسئولان شهری و اعضای شورای اسلامی شهر تهران ام‌القرای شیعه مغفول مانده  است.

این سئوال مطرح است که چرا در پاسداشت فعالیت‌‌ها و خدمات برخی از شخصیت‌های فرهنگی ، سیاسی و اجتماعی عرشه‌های پل‌های شهر به عکس‌های ‌آنها منقّش می‌شود اما چه شده است که در شهر من، تهران شهری که عشق علی و اولادش در آن موج می‌زند این روزها در پرتابل‌های شهری خبری از بنرهایی با محتوایی درباره  19 و 21 رمضان ایام ضربت خوردن و شهادت امیرالمومنین علیه‌السلام چشم‌نوازی نمی‌کند؟!

به نظر می‌رسد همه باید رسانه‌هایی که خود را انقلابی می‌دانند به تحلیل چنین وقایعی بپردازند و دیگر چنین اتفاقی تکرار نشود و هیچ مدیر فرهنگی به خود اجازه چنین غفلتی ندهد یا هیچ جاهلی جرأت چنین خطایی را نداشته باشد مگر نفوذ فرهنگی به معنای تغییر باورها نیست و مقدمه آن از همین حذف تبلیغات و کارهای فرهنگی نیست. مراقب نفوذ باشیم و هزینه‌اش را بپردازیم.

انتهای پیام/

مترو تهران
مترو تهران
مترو تهران
مترو تهران
مترو تهران
مترو تهران
مترو تهران
مترو تهران
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران