کمک ۷۵۰ میلیون تومانی مردم خراسان جنوبی ‌در پویش مهربانی‌

کمک 750 میلیون تومانی مردم خراسان جنوبی ‌در پویش مهربانی‌

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی گفت: مردم استان در پویش مهربانی ۷۵۰ میلیون تومان کمک کردند که باعث شد ۱۳ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد در ماه رمضان آزاد شوند.

علی هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: پویش مهربانی یک برنامه نو و ابتکاری بود که قبل از سال 98 توسط صدا و سیمای استان خراسان جنوبی صورت گرفت و نتیجه این شد که با گلریزانی که در شهرهای استان برگزار شد خیرین 750 میلیون تومان کمک کردند که باعث شد 13 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد در ماه رمضان آزاد شدند.

وی هدف از برگزاری این پویش را آگاه سازی، روشنگری و جمع‌آوری هدفمند کمک‌های مردم و سهیم کردن آحاد مردم برای آگاه سازی زندانیان جرائم غیر عمد عنوان کرد و افزود: این پوشش قصد داشت تا جشن گلریزان در ماه مبارک رمضان ادامه داشته باشد اما به دلیل حوادث طبیعی که اکثر استان های کشورمان را در بر گرفته بود پویش قطع شد.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی بیان کرد: در راستای این پویش قبل از سال مبلغ 30 میلیون تومان واریز شد و سبب شد دو نفر از زندانیان جرائم غیرعمد به آغوش گرم خانواده‌هایشان باز گردند.

هاشمی با بیان اینکه با حلول ماه مبارک رمضان پویش مجدد احیاء شد و هدف خود را دنبال کرد و موفق نیز بود تصریح کرد: پویش مهربانی باعث شد که جشن گلریزان وارد خانه‌ها شود و آماده است تا پایان سال 98 و شاید هم سالیان سال چه در استان و چه در خارج از استان در زمینه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد فعالیت کند.

وی خاطرنشان کرد: نتیجه پویش مهربانی این شد که با گلریزانی که در شهرهای قاین، طبس، نهبندان، فردوس و بیرجند برگزار شد مبلغ 750 میلیون تومان خیرین کمک کردند و این کمک باعث شد در ماه مبارک رمضان 13 نفر از زندانیان جرائم غیر عمد آزاد شدند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی یادآور شد: یک میلیارد و 100 میلیون تومان مبلغ بدهی این 13 نفر بود که 680 میلیون تومان شاکیان گذشت کردند که قابل تحسین است.

هاشمی با بیان اینکه در روزهای آتی نیز چند نفر دیگر آزاد خواهند شد اظهار داشت: پویش مهربانی باعث شد که خیران همیشه ستاد را بشناسند و یاور ستاد دیه مردمی شوند چون ستاد به صورت مردمی فعالیت می‌کند و افرادی که در ستاد دیه مشغول فعالیت هستند یک ریال نیز حقوق نمی‌گیرند و به صورت خداپسندانه کار می‌کنند.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی خراسان جنوبی گفت: خیرین با اقدام خداپسندانه خود به کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کردند تا خانواده‌ها دچار آسیب بیشتری نشوند.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon