تاکید قائم مقام وزیر علوم بر توجه به شبکه‌سازی مدیریت اطلاعات در دانشگاه‌ها


تاکید قائم مقام وزیر علوم بر توجه به شبکه‌سازی مدیریت اطلاعات در دانشگاه‌ها

قائم مقام وزیر علوم، تحقیات و فناوری گفت: لازمه مدیریت در دانشگاه داشتن مهارت‌های ارتباطی در حوزه ملی و استانی است ضمن این‌که شبکه‌سازی مدیریت اطلاعات برای ایجاد محیطی آرام و با نشاط در دانشگاه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، عبدالرضا باقری ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای دانشجو اظهار داشت: دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از 3 دانشگاه مهم صنعتی کشور است.

وی به ویژگی‌های مدیریت در آموزش عالی کشور اشاره و تصریح کرد: مدیریت در دانشگاه سخت‌ترین و پیچیده‌‌ترین مدیریت نسبت به سایر سازمان‌هاست، اهمیت دانشگاه در سرنوشت کشور در کشور دخیل است و حضرت امام (ره) نیز بر این موضوع تاکید داشته‌اند که دانشگاه سرنوشت یک کشور را رقم می‌زند.

قائم مقام وزیر علوم، تحقیات و فناوری بیان کرد: دانشگاه یک نهاد اثرگذار ملی است و در محدوده مرزهای جغرافیایی یک استان نمی‌گنجد و یک نقش بین‌المللی دارد، اعضای هیئت علمی یک دانشگاه به عنوان سرمایه‌های مهم کشور محسوب شده  که مدیریت بر نخبگان و جوانان را به عنوان آینده سازان جامعه عهده‌دار هستند.

وی عنوان کرد: مدرس هاشمی فعالیت‌های ارزنده‌ای را در دانشگاه صنعتی اصفهان انجام داده و رئیس دانشگاه فردی با اعتماد به نفس بالا برای حل معضلات جامعه، نگرش مثبت به مسائل، برخورداری از هوش و ذکاوت بالا، سلامت نفس و انعطاف پذیری در برخورد با مشکلات است، مدرس هاشمی یکی از بهترین روسای دانشگاه‌های کشور در چند سال اخیر بوده و ویژگی‌های برشمرده شده در شخصیت وی به خوبی مشاهده شده و رضایت دانشگاه صنعتی اصفهان نشان دهنده این ویژگی‌هاست.

باقری در ادامه با اشاره به این‌که گذشت از منافع شخصی از دیگر ویژگی‌های یک مدیر دانشگاهی است، خاطرنشان کرد:  مدیر یک دانشگاه بایستی وقت خود را مصروف اعتلای  دانشگاه کند فکر کردن به جای شتابزدگی یکی از موارد مهمی است که بایستی مورد توجه مدیران دانشگاهی کشور قرار گیرد.

قائم مقام وزیر علوم، تحقیات و فناوری گفت: دانش مدیریتی لازمه یک مدیر دانشگاهی است که بایستی با استفاده از مدیریت هوشمند از ابزارهای موجود استفاده کند تا بازدهی مناسبی داشته باشد.

وی گفت: توانایی مدیریتی و داشتن تفکر راهبردی، مدیریت بهینه منابع و شایستگی رهبری از دیگر ویژگی‌های یک مدیر دانشگاهی است و جسارت در تغییر و تحول در  دانشگاه و اهل مشورت بودن نیز بایستی مورد توجه قرار گیرد.

باقری گفت: قدرت تیم‌سازی و کادرپروری در دانشگاه، ایجاد فضای گفت‌وگو برای شنیدن نظارت سازنده و نقدپذیری، برخورداری از جاذبه شخصیتی عمیق و آینده‌نگری برای دانشگاه و اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی از ویژگی‌های دیگر یک مدیر موفق دانشگاهی است.

قائم مقام وزیر علوم، تحقیات و فناوری اظهار داشت: لازمه مدیریت در دانشگاه داشتن مهارت‌های ارتباطی در حوزه ملی و استانی است ضمن این‌که شبکه‌سازی مدیریت اطلاعات برای ایجاد محیطی آرام و با نشاط در دانشگاه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان گفت: اغلب محیط‌های دانشگاهی یک بستر آرام برای توسعه فعالیت‌های علمی است و بایستی منازعات سیاسی به حداقل خود برسد، امیدواریم با پشتیانی‌های لازم شاهد توفیقات سرپرست جدید دانشگاه در حوزه‌های ملی و بین‌المللی باشیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon