دومین اجلاس «اکو» در اردبیل کلید خورد


دومین اجلاس «اکو» در اردبیل کلید خورد

دومین اجلاس کشورهای عضو اکو با محوریت گردشگری سلامت به میزبانی استان اردبیل با حضور مهمانان داخلی و خارجی کلید خورد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اردبیل، دبیر کل کمیته ایرانی اکو عصر امروز در بدو حضور در استان اردبیل با تقدیر از میزبانی گرم و صمیمانه مردم استان اردبیل، استاندار و مسئولان اتاق اردبیل اظهار داشت: این اجلاس با هدف بررسی شرایط همکاری اقتصادی و رونق گردشگری کشورهای همسایه ایران و کشورهای عضو اکو برگزار می‌شود.

محمد رضا کرباسی تصریح کرد: توانمندی جمهوری اسلامی ایران در بخش بهداشت و درمان بی‌نظیر در منطقه است و تمامی کشورهای همسایه به این توانمندی اذعان دارند تا جایی که کیفیت خدمات و رقابت پذیری ایران کم‌نظیر در خاورمیانه است.

وی با بیان اینکه در دومین اجلاس اکو ظرفیت‌های گردشگری سلامت کشور به صورت گسترده تشریح می‌شود، افزود: همچنین این اجلاس فرصتی برای استان اردبیل است تا بتواند زیرساخت‌های گردشگری سلامت خود از جمله ویژگی‌های اقلیمی، آب‌های گرم معدنی و زیرساخت‌های درمانی را معرفی کند.

دبیرکل کمیته ایرانی اکو به حضور 8 هیئت خارجی از کشورهای عضو اکو در استان اردبیل اشاره و تصریح کرد: با توجه به برگزاری سه روز برنامه پیش‌بینی می‌شود موارد قابل توجهی در این کنفرانس طرح شود.همچنین بیانیه کنفرانس برای پیگیری موارد پیشنهادی نیز قرائت خواهد شد.

کرباسی وجه تمایز این دوره از اجلاس در مقایسه با اجلاس نخست را طرح قابلیت‌های گردشگری استان اردبیل عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه فضای اقتصادی و گردشگری مثبتی در کشور حاکم شده این اجلاس فرصت مطلوبی برای طرح توانمندی‌ها خواهد بود.

دبیر شورای راهبردی گردشگری سلامت کشور در بدو ورود به اردبیل جهت شرکت در دومین اجلاس اکو تصریح کرد: ایران جزو 10 کشور برتر در حوزه گردشگری است و در نظر داریم قابلیت‌های کشور را به صورت گستره معرفی کنیم.

امین حقیقت با اذعان یه اینکه گردشگری در سطح جهان سومین اقتصاد برتر شناخته می‌شود،افزود: با وجود فشارها و تحریم‌ها این توان را داریم که با کمک گردشگری به توسعه اقتصادی دست یابیم.

وی با تاکید به اینکه ایران هدف نخست گردشگری سلامت کشورهای مسلمان به ویژه شیعه محسوب می‌شود، تصریح کرد: با برنامه ریزی هدفمند باید زمینه شکوفایی اقتصادی بخش گردشگری را تسهیل کنیم.

ایران هدف نخست گردشگری سلامت کشورهای مسلمان به ویژه شیعه محسوب می‌شود. با برنامه ریزی هدفمند باید زمینه شکوفایی اقتصادی بخش گردشگری را تسهیل کنیم.

 

 

دبیر شورای راهبردی گردشگری سلامت کشور با بیان اینکه شورای راهبردی گردشگری سلامت مصوب سال 93 بوده و به امضای وزارت خانه‌های مرتبط شامل وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، سازمان میراث فرهنگی، نظام پزشکی کشور و اتاق ایران رسیده است، گفت: بر اساس توافق صورت گرفته با دستگاه‌های اجرایی ذکر شده لازم است تمامی بخشنامه‌ها و مصوبات از طریق شورای راهبردی عملیاتی شود.

حقیقت گفت: در دومین اجلاس اکو نیز قابلیت‌های مختلف کشور معرفی می‌شود و شورای راهبردی آماده حمایت از ایده‌ها و مشارکت بخش خصوصی در امر توسعه گردشگری سلامت است.

در عین حال رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت گفت: در دومین اجلاس اکو به میزبانی استان اردبیل برنامه‌های وزارت بهداشت در امر آموزش و توانمندسازی فعالان گردشگری سلامت تشریح می‌شود.

سعید هاشم زاده تصریح کرد: 10 دانشگاه علوم پزشکی به همراه مراکز درمانی و استارت آپ‌ها در نمایشگاه اکو حضور خواهند یافت و آخرین دستاوردهای درمانی به ویژه در حوزه گردشگری سلامت تشریح می‌شود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی اردبیل نیز میزبانی دومین اجلاس اکو را با هدف معرفی توانمندی‌های استان در حوزه گردشگری سلامت دانست و گفت: 150 مهمان داخلی و خارجی در این اجلاس حضور دارند که 30 نفر از آن ها مقامات عالی رتبه کشورهای عضو اکو هستند.

بهروز پورسلیمان تصریح کرد: این اجلاس در دو بخش نمایشگاهی و سخنرانی برگزار می‌شود و فرصتی جهت توسعه روابط اقتصادی  و جذب سرمایه گذاری جهت رونق گردشگری فراهم شده است.

اعلام آمادگی نمایندگان کشورهای عضو اکو به توسعه روابط اقتصادی با ایران

همچنین رئیس هیئت مدیره کمیته گردشگری اتاق افغانستان  در خصوص اهمیت این اجلاس تصریح کرد: لازم است خدمات برخی کشورهای عضو اکو در کشورهای مصرف کننده خدمات نهادینه شود و ساکنان کشورهای عضو اکو برای دریافت خدمات درمانی به کشورهای غیرعضو سفر نکنند.

لازم است خدمات برخی کشورهای عضو اکو در کشورهای مصرف کننده خدمات نهادینه شود و ساکنان کشورهای عضو اکو برای دریافت خدمات درمانی به کشورهای غیرعضو سفر نکنند.

 

 

محمد هاشم وهاج اظهار کرد: در کنفرانس اکو می‌توان به صورت گسترده به تشریح خدمات و امکانات کشورها پرداخت و زمینه توسعه مراودات در عرصه‌های اقتصادی و گردشگری را فراهم ساخت.

وی با اشاره به هزینه‌های درمان، دریافت خدمات از کشورهای همسایه را فرصتی جهت مدیریت هزینه‌های بیماران دانست.

رئیس هیئت مدیره کمیته گردشگری اتاق افغانستان همچنین در خصوص روابط فی مابین دو کشور ایران و افغانستان گفت: روابط این دو کشور حسنه و در بهترین شرایط است تا جایی که حتی در زمان جنگ نیز ایران حامی افغانستان بود.

وهاج به روند رو به رشد مراودات اقتصادی دو کشور اشاره و تصریح کرد: اشتراکات مدنی، فرهنگی، تاریخ و تمدن موجب شده تا دو کشور روابط مطلوبی داشته باشند.

همچنین مدیر بخش کشاورزی، صنعت و گردشگری سازمان اکو تهران نیز اجلاس اکو را فرصتی کلیدی برای تبادل نظر کشورهای عضو دانست و گفت: ایران یکی از مقاصد گردشگری سلامت در منطقه است و ساکنان بسیاری از کشورها این کشور را به عنوان مقصد درمان انتخاب می‌کنند.

ممدوق آنال تصریح کرد: در اجلاس اکو می‌توانیم به صورت گسترده توانمندی‌های کشورهای عضو را معرفی و زمینه‌های همکاری فی مابین را بررسی کنیم. در عین حال زمینه روابط اقتصادی بررسی می‌شود.

رئیس کمیته سلامت عمان نیز در خصوص اهمیت اجلاس اکو اظهار کرد: ایران به عنوان یکی از مقاصد گردشگری سلامت منطقه شناخته می‌شود و قابلیت‌های این کشور غیر قابل انکار است.

ردهاجوما الصالح تصریح کرد: سالانه گردشگران متعددی با هدف دریافت خدمات درمانی از عمان به ایران و به ویژه به شهرهای شیراز، مشهد و تهران سفر می کنند. در فرصت دومین اجلاس کشورهای عضو اکو با ظرفیت‌های استان اردبیل نیز آشنا خواهیم شد.

مهمانان داخلی و خارجی دومین اجلاس اکو بعد از اسکان در شهر گردشگری سرعین در روز سه شنبه بعد از بازدید از پایگاه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی در مراسم سخنرانی در دانشگاه محقق اردبیلی و سپس افتتاح نمایشگاه در محل نمایشگاه‌های بین المللی اردبیل حضور خواهند یافت.

گزارش از ونوس بهنود

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon