همدان| زیرساخت‌های جذب گردشگر در ملایر فراهم شود

همدان| زیرساخت‌های جذب گردشگر در ملایر فراهم شود

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به ظرفیت‌های ملایر در حوزه گردشگری و جاذبه‌های طبیعی گفت: زیر ساخت‌های حوزه گردشگری و جذب توریست باید در ملایر فراهم شود.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، قدرت الله ولدی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر استفاده حداکثری از توانمندی و ظرفیت رسانه‌ها در رشد و توسعه همه جانبه شهرستان اظهارداشت:  ملایر شهر الگوهای خاص، شهر جاذبه‌های بی نظیر گردشگری، شهر ملی و جهانی مبل، منبت و انگور است پس باید در شان و جایگاه مردم این شهر به آنها خدمت کرد.

وی با  بیان اینکه ورودی‌های، جاده‌ها و محورهای مواصلاتی،  چهره خیابان‌ها، مکانهای اقامتی و تفریحی و غیره  باید متناسب با عنوان شهر ملی و جهانی مبل و منبت و انگور تحول و توسعه داشته باشد  ابزار کرد:  برنامه ساماندهی ورودی‌های 3 گانه شهرستان از سمت اراک، همدان و بروجرد در دستور کار قرار گرفته است.

  ولدی  بیان کرد: برای حل مشکلات محورهای مواصلاتی شهرستان  نامه‌ای با امضای نمایندگان شهرستان به وزیر راه و شهرسازی داده و درخواست‌هایی هم داشتیم  که در صورت تخصیص به موقع اعتبارات  و قیر  آسفالت ورودی‌های شهرستان  در اسرع وقت انجام خواهد شد.

وی در خصوص جابه جایی مدیران دستگاه‌های اجرایی هم گفت:  فعلا  به دنبال گرفتن برنامه‌های دستگاه های اجرایی شهرستان هستم  و برنامه ای برای جابه جایی مدیران ندارم .

 فرماندار ویژه ملایر  برنامه محور بودن، حرکت در جهت اجرای خواسته‌های نظام و خدمت به مردم را به اولویت اصلی مدیران دستگاه‌های اجرایی دانست و تصریح کرد: مدیرانی که توانمند بوده و در راستای اجرای برنامه‌های نظام و خدمت به مردم  انجام وظیفه کند جا به جا نخواهد شد.

  ولدی ضمن تاکید بر همکاری و استفاده از ظرفیت و توامندی رسانه ها در پیش برو اهداف شهرستان خواستار تهیه و ارسال نامه ای توسط روابط عمومی فرمانداری به کلیه ادارات شهرستان مبنی بر  همکاری مجدانه مدیران دستگاه‌های اجرایی و روابط عمومی‌ها با اصحاب رسانه  شد ابراز کرد: مدیران باید پاسخگویی حوزه مدیریت خود باشند و چنانچه مدیری از این موضوع سر باز می‌زند  یا روابط عمومی ضعیفی دارد یا کاری در آن دستگاه اجرایی انجام نشده است .

وی با اشاره به تدوین سند توسعه راهبردی شهرستان تصریح کرد:  با توجه به ظرفیت‌های شهرستان،  توانمندی خود و مجموعه مدیریت شهرستان به استاندار اعلام کردم  که برنامه‌های مشخص شده برای توسعه ملایر در سند توسعه  3 ساله را  در کمتر از این مدت  و   2 ساله به اتمام  می‌رسانیم.

 فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه در حال حاضر ملایر شهر جهانی انگور بوده و باید محصولی با کیفیت و بازار پسند  تولید شود که برای کشاورز و باغدار ما صرفا اقتصادی داشته باشد ابراز کرد:  معتقدم روش باغداری ، تولیدو فرآوری محصول انگور شهرستان باید از سنتی بودن خارج و به سمت صنعتی شدن گام بردارد و   خواستار اهتمام و جدیت مسئولان  در زمینه فراهم شدن زیر ساخت های لازم دراین زمینه شد.

ولدی تولید محصولات بازارپسند، با کیفیت و صادرات محور را  اساس  حفظ بازارهای  ملی و بین المللی  در زمینه صادرات  انگور و کشمش و  منبت ملایر دانست و افزود: توجه به کمیت و کیفیت محصول و تولید محصولاتی بادوام  نه یک بار مصرف رمز ماندگاری و متفاوت بودن ملایر در زمینه صادرات انگور، کشمش و مبل و منبت در منطقه است.

فرماندار ویژه ملایر  با اشاره به ظرفیت‌های ملایر  در حوزه صنعت و اینکه این شهر هم اکنون 187  واحد صنعتی فعال  و 5 شهرک صنعتی دارد نیز گفت: برای پیشبرد و توسعه صنعت شهرستان و بازگشت واحدهای صنعتی تعطیل شده به چرخه تولید برنامه های خوبی در این  زمینه داریم و هم اکنون  به صورت هفتگی برنامه سرکشی به واحدها و شهرک‌های صنعتی  و شناسایی موانع این واحدها و پیگیری رفع مسائل و مشکلات را در  دستور کار داریم.

ولدی در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات و  اقدامات انجام شده در زمینه بازسازی خسارات جاری شدن سیلاب‌های ابتدای امسال در شهرستان نیز بیان کرد: تیمی از همکاران جهاد، بنیاد مسکن  و راهداری و غیره در شهرستان در زمینه بررسی پرونده‌ها  در فرمانداری شهرستان مستقر کردیم و کار بررسی و ارسال پروندها به بانک‌ها با سرعت در حال انجام است  تا بتوانیم اعتبارات گلو بال در این زمینه را جذب کنیم .

وی با بیان اینکه تفکر سیاسی دارم ولی شخص سیاسی نبوده و تفکرات را در امور اجرایی دخالت نمی‌دهم اظهارداشت: اعتقاد و توجه خاصی به حوزه فرهنگ و هنر  دارم و از این حوزه دفاع خواهم کرد.

فرماندار ملایر با اشاره به اینکه اگه حوزه گردشگری هر منطقه رشد کند آن منطقه نیز در مسیر رشد و ترقی قدم برخواهد داشت، تاکید کرد و افزود: معتقدم ملایر می‌تواند مقصد گردشگری باشد بنابراین همه تلاش خود را در زمینه  تبدیل شدن ملایر به قطب گردشگری استان همدان و رشد و توسعه اقتصادی این منطقه به کار خواهم بست‌.

وی حرکت در مسیر بوم گردی، توسعه گردشگری  و فراهم ساختن  زیر ساخت‌های اسکان و اقامت گردشگران در  ملایر را یکی از اولویت‌های برنامه کاری خود در این شهرستان دانست و افزود:  ما یک دوی ماراتن در زمینه حرکت ملایر در زمینه توسعه و اشتغال  را شروع کردیم و همه مجموعه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با برنامه  و با  سرعت  در این مسیر حرکت کنند بنابراین مدیری که از برنامه توسعه‌ای جا بماند در مورد او تجدید نظر خواهیم کرد.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon