مردم از صداوسیما می‌خواهند چرا درباره ناکارآمدی دولت صحبت نمی‌کند؟/ پاسخ صداوسیما به ادعای امروز دولت

مردم از صداوسیما می‌خواهند چرا درباره ناکارآمدی دولت صحبت نمی‌کند؟/ پاسخ صداوسیما به ادعای امروز دولت

روابط‌عمومی رسانه‌ملی در واکنش به صحبت‌های امروز سخنگوی دولت، نوشت: روزانه تماس‌هایی داریم که مردم درخواست می‌کنند چرا صداوسیما این همه ناکارآمدی دولت را بیان نمی‌کند؟

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ماجرا از قسمت سیزدهم سریال «گاندو» شروع شد که پنج‌شنبه گذشته روی آنتن هم نرفت. وقتی روز جمعه نهایتاً از تلویزیون پخش شد باز این سوال برای بسیاری از مخاطبین بوجود آمد چرا تیغ سانسور گریبان این سریال را گرفت. حرف و حدیث‌های بسیاری در رابطه با این اتفاق در محافل رسانه‌ای مطرح شده که مهمترین آن ادعای دخالت برخی از افراد نزدیک به دولت در تغییر دیالوگ‌ها و ممانعت از تصویرپردازی ارتباط میان جیسون رضائیان با برخی از افراد بوده است. البته گفته شده که برخی از حرف‌ها و دیالوگ‌ها در برخی از قسمت‌های این سریال تغییر کرده است.

جواد افشار کارگردان این سریال تلویزیونی هم درباره ماجرای این سانسور و حذف برخی از واژگان به خبرگزاری تسنیم، گفت: من از مدیران ارشد سازمان صداوسیما و دولتی‌ها دعوت می‌کنم سعه‌صدر داشته باشند که هم به نفع نظام و هم افراد و اشخاص است. مجموعه «گاندو» یک مطالبه مردمی به حق است که اتفاقاً شفاف‌سازی می‌کند نه به دلیل اینکه به کسی برچسب بزند و کسی را زیر سوال ببرد. ما می‌گوییم هر فرد و هر شخصی باید پاسخگوی عملکرد خودش باشد. بنا نیست هیچ مقام ارشدی تاوان عملکرد فلان اقوام و فامیل خود را بدهد. یعنی اینکه قرار نیست خدایی ناکرده برادر و فرزند من یک جرم و فسادی کرده باشند و من تاوان آن را بدهم. اتفاقاً اگر شفاف‌سازی انجام شود اگر فردی از خانواده من چنین خلافی انجام دهد نه تنها این کار تأیید نمی‌شود بلکه آن را محکوم هم کرده‌ایم.به خصوص وقتی پایِ جاسوسی و خیانت به وطن، به میان می‌آید.

امروز علی ربیعی سخنگوی دولت درباره پخش سریال «گاندو» و اینکه دولت مانع پخش قسمت‌هایی از این سریال شده واکنش نشان داد. او گفت: از صداوسیما خواهش‌ می‌کنم هرچه که سفارش شده پخش کنند. قسمت‌هایی از فیلم را دیدم، هنرپیشه‌های خوبی هم کار می‌کنند. اصلاً از سوی دولت چیزی عنوان نشده که پخش نکنند. البته به‌مقدار کافی علیه دولت مواردی پخش شده که این در برابر آن چیزی نیست.

محمدحسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما به این صحبت‌ها واکنش نشان داد و در صفحه مجازی خودش نوشت: «خط قرمز رسانه‌ملی همواره منافع ملی بوده و هست و نه مصلحت‌اندیشی گروهی، این ادبیات طلبکارانه هم جالب است و البته ما عادت کرده‌ایم به این تدبیرشان! که گویا صداوسیما همواره باید بدهکارشان باشد.»

او در ادامه نوشت: «در حالی که به اذعان بسیاری از کارشناسان بی‌طرف و حتی برخی همفکران دولت، همراهی سازمان صداوسیما با دولت‌های یازدهم و دوازدهم، اگر نگوییم بی‌نظیر بوده،‌ کم‌نظیر است. فقط با همین 162 روزانه تماس‌های متعددی داریم از مردم که چرا صداوسیما این همه ناکارآمدی دولت را بیان نمی‌کند؟»

رنجبران برای دولتی‌ها پیشنهادی هم داشت و این‌طور نوشت: «پیشنهاد می‌کنم در این ارتباط بی‌واسطه با مردم هر از چندگاهی خدمتگزاران عزیز دولت میهمان ما در 162 باشند و مشکلات و درد دل‌های مردم را از زبان خود آن‌ها بشنوند. به نظرم وقت گذاشتن برای شنیدن حرف‌های مردم کم‌اهمیت‌تر از آشتی‌دادن افراد درون دولت نیست!»

پیش از این پیام دهکردی هم درباره سانسور «گاندو» گفته بود: "مردم ما هم هوشیار هستند و فکر می‌کنم به جای سانسور کردن، باید به مردم اعتماد کنیم؛ مردمی که اعتبارمان را از آنها گرفتیم؛ مردمی که سال‌ها پای این نظام ایستادند."

او همچنین در رسانه‌ها به این سانسورها واکنش تندتری هم نشان داد و گفت: "من اعتقاد دارم که آقایان باید سعه صدر داشته باشند و اجازه بدهند این سریال پخش شود. اشکال ندارد! شما هم یک سریال بسازید و حرف برعکس «گاندو» را بزنید. شما اگر دل‌تان می‌خواهد که به قول معروف رفتار متقابل بکنید، همین کار را بکنید ولی بگذارید مردم صادقانه آنچه را که هست ببینند."

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران