ایران ۱۰۲ مگاوات برق به پاکستان و افغانستان صادر کرد

ایران 102 مگاوات برق به پاکستان و افغانستان صادر کرد

مدیر پروژه واحدهای سیار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی گفت: امسال ۱۰۲ مگاوات برق به پاکستان و افغانستان از نیروگاه‌های برق حرارتی سیستان و بلوچستان صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سراوان، محسن نیکبخت بعداز ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در نیروگاه گازی 25 مگاوات سراوان برگزار شد اظهار داشت: یکی از تصمیمات وزارت نیرو در راستای منویات مقام معظم رهبری در سال رونق تولید، تقویت و رفع مشکلات و کسری تولید برق شبکه استان سیستان و بلوچستان است که این امر در دستور کار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی قرار گرفته است.

مدیر پروژه واحدهای سیار شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ادامه داد: حداکثر نیاز مصرف سیستان و بلوچستان در سال گذشته حدود هزار و 449 مگاوات بوده اما تراز تولید 285 مگاوات بوده ‌که پیش بینی می‌شود در صورت عدم مدیریت مصرف تا سال 1405 نیاز مصرف به 2هزار و 450 مگاوات رشد خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه بالاترین مقدار مصرف امسال تاکنون هزار و 510 مگاوات بوده است تصریح کرد: احتمالا این رقم پیک شبکه خواهد بود که تولید واحدهای موجود در استان یک هزار و 23 مگاوات و تراز تولید منفی 487 مگاوات بوده که کسری تولید از شبکه سراسری تامین و در استان خاموشی نداشته ایم.

وی عنوان کرد: ظرفیت اسمی نیروگاه های منسوب به استان هزار و 554 مگاوات است که توان تولیدی آن ها در پیک با توجه به شرایط منطقه و ارتفاع از سطح دریا و درجه حرارت هزار و 66 مگاوات است.

وی با اشاره به اینکه نیروهای فوق با ضریب آمادگی 96 درصد آمادگی تولید داشته‌اند عنوان کرد: تبادل انرژی امسال 487 مگاوات بوده که صادرات به پاکستان و افغانستان نیز داشته ایم.

نیکبخت قابلیت نصب سریع در کمتر از سه ماه، استفاده از فضای حداقلی، انطباق‌پذیری سوخت، وارد مدار شدن سریع و قابلیت حمل و پرتاب بودن را از ویژگی‌های واحدهای سیار عنوان کرد.

وی گفت با توجه به محدود بودن ظرفیت سوخت مایع این گونه واحدها 60 تانکر 30 هزار لیتری به دلیل جابه‌جایی سریع مدیریت و تامین به موقع سوخت مایع را می طلبد که در شهر سراوان به دلیل شرایط خاص منطقه بسیار این امر با مشکل مواجه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر راه اندازی یک واحد نیروگاهی 40 مگاواتی در شهر زاهدان و یک واحد نیروگاه 25 مگاواتی در شهر سراوان با قید اولویت و فوریت در پیک سال 98 به سرانجام رسیده و وارد مدار تولید شبکه سراسری کشور شده است.

نیکبخت از احداث 2 بلوک 486 مگاواتی نیروگاه سیکل ترکیبی(دولتی و خصوصی) ظرفیت 972 مگاوات در شهر زاهدان، احداث بخش بخار نیروگاه خصوصی چابهار به ظرفیت 160 مگاوات، احداث بخش بخار نیروگاه دولتی ایرانشهر به ظرفیت 160 مگاوات با انجام مناقصه بین المللی به عنوان طرح‌های در دست اجرای این شرکت در استان نام برد.

وی گفت: با توجه به پتانسیل مناسب جغرافیایی منطقه و استان احداث نیروگاههای تجدید پذیر برای تامین بخشی از نیازهای آینده برق میتواند راه گشا باشد.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon