آثار معنوی راهپیمایی اربعین در جامعه باید مورد توجه قرار گیرد

آثار معنوی راهپیمایی اربعین در جامعه باید مورد توجه قرار گیرد

استاندار کرمان با اشاره به اینکه اینکه باید به این نکته توجه داشته باشیم که هدف اصلی ما در همایش راهپیمایی عظیم اربعین گم نشود گفت: آثار معنوی، سیاسی و اجتماعی که این مراسم در جامعه می‌گذارد باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد تا به نتایج بهتری برسیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمد جواد فدایی صبح امروز در صبح امروز در جلسه ستاد اربعین حسینی(ع) که در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه نخستین جلسه ستاد اربعین حسینی امسال را داریم اظهار داشت: امیدواریم که کارها به بهترین نحو انجام شود و علت اینکه این جلسه را زود گذاشته‌ایم این است که برنامه‌ریزی درستی برای این مراسم بزرگ انجام شود.

وی با اشاره به کارهایی که باید انجام شود گفت: نظرخواهی از افرادی که در این راهپیمایی در سال‌های گذشته شرکت کردند و کسانی که موکب داشتند برای تحلیل نقاط مثبت و منفی عملکرد ما بسیار اثرگذار است.

استاندار کرمان افزود: همه این اقدامات برای این است که نقاط ضعف ما برطرف شده و نقاط قوت خود را تقویت کنیم تا برنامه امسال بهتر و منظم‌تر برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه باید به این مورد توجه داشته باشیم که هدف اصلی ما در این مراسم گم نشود گفت: آثار معنوی، سیاسی و اجتماعی که این مراسم  در جامعه می‌گذارد باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد تا به نتایج بهتری برسیم.

فدایی با بیان اینکه این امر را ما به عنوان یک وظیفه اداری نمی‌دانیم افزود: نگاه ما به این مهم شور و اشتیاق به اهل‌بیت(ع) است که در این راه به ما کمک می‌کند.

محمدصادق بصیری معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان در این جلسه با اشاره به اینکه دستورعملکرد مدیریت زائرین اربعین سال 98 اعلام شده است و شامل 14 کمیته می‌شود اظهار داشت: این دستورالعمل بسیار مفصل است و بعضی از این دستورات تخصصی استان‌های مرزی هستند.

وی با بیان اینکه استان کرمان، استانی است که هم گذرگاه زائرین اربعین است و هم خودش زائر برای پیاده‌روی اعزام می‌کند گفت: هر دو بعد این مسئله باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان با اشاره به اینکه هدف و غایت ما هماهنگی کمیته‌ها با یکدیگر است افزود: برای برطرف کردن نقاط منفی و تقویت نقاط مثبت تاکید می‌کنیم.

وی با بیان اینکه بر بیمه زائران تاکید داریم و آن را پیگیری می‌کنیم گفت: پیشگیری از ورود اتوبوس‌های خطرآفرین به کشور و سامان‌دهی وضعیت آنها ضرورت دارد.

خلیل همایی‌راد مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با اشاره به اینکه پنجمین سالی است که مدیریت پیاده‌روی اربعین از سوی وزارت کشور به کمیته امنیتی واگذار شده است اظهار داشت: در رابطه با حمل و نقل از طریق ناوگان عمومی، اقدامات مربوط به ایمنی و سلامتی افراد و ... برنامه‌ریزی‌ها خوبی انجام شده تا با مشکل خاص و غیرمترقبه‌ای روبه‌رو نشویم.

وی با بیان اینکه هر سال این پیاده‌روی با عملکرد بهتر و شور اشتیاق بیشتر برگزار شده است گفت: موکب ماهان که در مسیر استان سیستان و بلوچستان قرار دارد که زائرانی از کشور پاکستان و افغانستان اعزام می‌شوند از این موکب استفاده می‌کنند.

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با اشاره به اینکه باید جایگاه‌های سوخت‌گیری اتوبوس‌هایی که زائران اربعین را حمل می‌کنند مشخص شود تا مشکلی برای آنها به وجود نیاید افزود: بحث صدور ویزا برای مواکب را داریم که خواستاریم دفتر آن در کرمان نیز تاسیس شود.

وی با بیان اینکه اتوبوس‌های پاکستانی باید از مرز میرجاوه در بحث ایمنی کنترل شوند گفت: این اتوبوس‌ها اگر شرایط این را ندارند که زائران را حمل کنند یا بیشتر از ظرفیت زائر سوار کرده‌اند باید در مرز میرجاوه به وضعیت آنها رسیدگی شده و ساماندهی شوند.

همایی‌راد خاطرنشان کرد: سال پیش در بحث صدور ‌ویزا تعامل خوبی بین هیئت عراقی و ایرانی شکل گرفت و با مدیریت جهادی توانستیم در یک روز 9 هزار ویزا صادر کنیم.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon