گیلان| اجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری مهم‌ترین مشکل پرستاران است

گیلان| اجرا نشدن قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری مهم‌ترین مشکل پرستاران است

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: بیشترین شکایت پرستاران این است که تعرفه دریافتی آنان مطابق زحماتی که می‌کشند نیست و نظام پرستاری سعی دارد قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، طاهره زاهدصفت عصر امروز در نشست خبری که پیرامون انتخابات پنجمین دوره هیئت مدیره‌های نظام پرستاری کشور ویژه رشت و حومه برگزار شده بود اظهار داشت: پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری روز جمعه 21 تیرماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور با بیان اینکه سازمان نظام پرستاری به‌عنوان بزرگترین سازمان صنفی کشور 200 هزار پرستار را تحت پوشش دارد گفت: این سازمان برای رسیدن به اهداف خود نیاز به مدیرانی آگاه، آینده‌نگر و دارای بینش علمی دارد و جامعه پرستاری بایستی آگاهانه در این انتخابات شرکت کند.

وی پرستاری را جزء مشاغل سخت عنوان کرد و ابراز داشت: این شغل با توجه به سختی کار و اهمیتی ‌که در جامعه دارد بایستی بیش از این مورد توجه و حمایت مسئولان قرار گیرد و سازمان نظام پرستاری درصدد آن است که مشکلات و مطالبات قشر پرستاران را به‌صورت جدی‌تر پیگیری کند.

زاهدصفت با اشاره به تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری خاطرنشان کرد: بیشترین شکایت پرستاران این است که تعرفه دریافتی آنان مطابق زحماتی که می‌کشند نیست و نظام پرستاری در این راستا برای پیشبرد اهداف صنفی خود پیگیر مطالبات است اما داشتن برنامه و تعهد در این مسیر مهم‌ترین نکته است.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور افزود: در سال 86 قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تصویب شد اما به‌دلیل نبودن بودجه اجرایی نشد و با وجود آنکه بارها در کمیسیون بهداشت مجلس و کمیسیون اجتماعی دولت این موضوع را پیگیری کردیم، نتیجه‌ای دربر نداشت در حالیکه اجرایی کردن آن بودجه زیادی نمی‌خواهد بلکه عزم جدی مسئولان را می‌طلبد.

وی با اشاره به سیستم پرداخت قاصدک و عدم رضایتمندی پرستاران از آن تصریح کرد: آخرین خبر در خصوص سیستم تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری این است که قرار است برنامه DRG اجرایی شود و امیدواریم که پیگیری‌های ما موجب شود که منابع موجود به‌درستی هزینه شوند و پرستاران به حق خود برسند.

زاهدصفت بیان کرد: از آنجایی که عمدتا پرستاران بر سر دفاع از مسائل حقوقی خود دچار مشکل هستند بر آن شدیم برای ارتقاء آگاهی این افراد از حضور وکیل پایه یک دادگستری جهت ارائه مشاوره به پرستاران بهره گیریم که این اتفاق با استقبال خوب جامعه پرستاری نیز همراه بود.

وی بر عضویت اجباری پرستاران در سازمان نظام پرستاری کشور تاکید کرد و گفت: این قانون هنوز مصوب نشده است و قرار است که به مجلس ارجاع داده شود تا عضویت پرستاران همانند پزشکان در سازمان نظام پرستاری اجباری شود؛ درحال حاضر 3 هزار و 250 نفر از پرستاران شهرستان رشت و حومه عضو این سازمان هستند.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور بازنشسته شدن پرستاران پس از 20 سال خدمت را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: پرستاران پس از چندین سال کار دچار مشکلات جسمی فراوانی می‌شوند لذا ضروری است با توجه به سختی این شغل بازنشستگی پس از 20 سال آنها در دستور کار قرار گیرد و این مطالبه همه پرستاران است.

زاهدصفت با اشاره به مشکلات مربوط به پرستاری در منزل افزود: اگر به مردم در رابطه با چگونگی نگهداری از بیماران و سالمندان در منزل آموزش داده شود مشکلاتی از قبیل ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی و متحمل شدن هزینه‌های بسیار، کاهش می‌یابد لذا سازمان‌های بیمه‌گر باید این موضوع را تحت پوشش قرار دهند تا هزینه آن برای مردم زیاد نباشد.

وی با بیان اینکه شغل پرستاری پرتحرک و مملو از ارتباطات وسیع است بیان کرد: پرستاران باید با مهارت‌های خود از پس مشکلات موجود برآیند لذا انتخاب گروهی که دغدغه رفع مشکلات این قشر را دارند ضروری است و امیدواریم که جامعه پرستاری با حضور آگاهانه خود نسبت به انتخاب فرد اصلح اقدام کنند.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon